• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    NOIZER: pokud se ozvete, ukazte prosim rovnou nejakou predchozi praci, vyrazne nam to vsem usetri cas.. diky moc
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Ahoj,

shanim sikovnyho fotografa/ku + vizazistu/ku na portretovou fotosession na celej den na 3.5 v Praze... Pokud to bude klapat, muzeme se domluvit na dlouhobejsi spolupraci;)

Kdybyste nekdo meli zajem, dejte vedet do zprav, dekuju moc!
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    Zdravím, sháním modelku na jarní focení nejlépe z Mostu či okolí. Na stylu a místě focení bychom se domluvili.
    FotoParta.cz - Fotograf - spike
    http://www.fotoparta.cz/uzivatel/56361/spike
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    IGELITKA: odkud jsi?
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, chtěla bych nějaké fotky než sundám dredy - pokud se tedy odhodlám, nechcete se mne někdo ujmout a nafotit? Je možné fotky pojmout i jako před a po - pokud je opravdu sundám :) Praha, Díky
    HIAGILLAY
    HIAGILLAY --- ---
    Zdravím! Sháním na zapůjčení pro fotografování závěsné křeslo. Ratanové, polyratanové, ne látkové. Kdybyste doma kdokoliv měl a nevadilo vám jej zapůjčit od 20. do 23. dubna na fotografování, odměna vás nemine. Klidně i finanční - to bychom se určitě domluvili. Praha7 - Bubenská 1. Více do zpráv, děkuju!

FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Ahoj,

hledám na víkendy modelky na focení, kterým se líbí černobílé fotografie a nestydí se.
    Nebojte se nefotím erotiku nebo tak něco ale topless a případně i akt. Chtěl bych nafotit fotografie plné emocí podobně jako pan FOTOGRAF Helmut Newton.
    Má práce je k vidění na www.frantisekvitvar.com
    EGGH
    EGGH --- ---
    To vypadá, že má někdo stejnej úkol .))
    EASYWAY
    EASYWAY --- ---
    Ti nevim, uvidíme...
    Fotograf, hledám styl šedesátek. Holčinu na procházku po Šárce bo Vyšehradě na nějaký náladovky.
    Do stylingu nedělám, modelky líčit neumím a jediný co mě baví je mačkat spoušť když se mi to zdá v pohodě...
    FotoParta.cz - Fotograf - EasyWay
    http://www.fotoparta.cz/uzivatel/44634/easyway
    Tož mě neukamenujte :-)))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    pripadne kolonograf...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ANGII: ahoj, prosím tedy k vizitce (i pro ostatní imho) - když ne fotku vnějšku - alespoň jednu fotku vnitřku, děkuji..
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MAD_MACHINA: ve finále prijdes na to ze nejlepsi je sama si vse vyzkouset na 1000zpusobu a po par (v tomto pripade par nejsou 2) letech hrani si zjistis co ti nejivic sedi :)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MAD_MACHINA: u cb filmu muzes volit mezi drahejma ILFORD, KODAK a levnejma FOMA, pak uz je jen na tvoji kreativnosti a tom co chces/umis... vetsinu veci ktery se projevi na vysledny zvestsenine muzes ovlivnit sama, nastavenim vsech moznych aspektu expozice - zvolená citlivost materiýlu bud nominální nebo tebou určená, čas expozice, volba clony, filtrů a spec.efektů a poté následnýho zpracování negativu od volby vývojky, času volání a způsobu agitace... coz pak jeste muzes vypsperkovat pri samotnym zvetsovani kde pracujes se stejnymi "velicinami" (volba papíru,slozeni a teplota vývojky, doba osvitu, zpusob pohybu papiru ve vyvojce, nehlede na moznosti zmeny grada u muligrejdu atd..)... u barevných filmů je to daleko striktnější a závaznější držet se pokynů výrobce... zaroven s dostatečnýma zkušenostma si pak můžeš dovolit všelijaký extempore... vesměs pak platí to co u cb fotky jen je to mnohem, mnohem citlivejsi materiál .)
    MAD_MACHINA
    MAD_MACHINA --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Diky za odkazy :) nespecifikovala jsem to, protoze mne zajimaji oba jak BW tak barevny
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MAD_MACHINA: Todle je diskuze pro lidi co scháněj modely nebo se chtěj fotit, spíš bych t směřoval do fóra o analog fotografii - [ ANALOGOVY foto klub... aneb bez digitalu jde fsechno hur :-) ] nebo [ B&W :: filmy :: vyvojky :: zvetsovani :: lesteni.) atd. ] ... jeste by bylo dobry specifikovat zda chces cb nebo barvu... lepší sou diáky (náležitě vyvolaný)... to konzultuj s máchalíkem asi :)
    MAD_MACHINA
    MAD_MACHINA --- ---
    Patram po filmu. Doporucte nejak databazi specifikaci 35mm filmu, jestli takova vubec existuje ci neco tomu podobneho. Dik
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    FEFERONIE: To je celkem jedno. :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    LUCCASH: brno nebo praha?
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Nazdar, poptávám muže i ženy s potetovanou horní polovinou těla . Čím větší kérka tím líp. Nejde o žádné nahotinky, krkolomné pozy a pod. Jde mi výhradně jen o jeden obyčejný čistý portrét vyfocený na film. Na oplátku jsem ochotný nafotit zase něco pro vás. Pokud splňuješ můj požadavek nebo víš o někom takovém, napiš!
    Nějaké starší skeny tu: http://www.predinsky.ic.cz/
    EGGH
    EGGH --- ---
    KETHAMINA: Upřímně, stačí se podívat na tu paní a mám jasno. Ty fotky tomu dají jen korunu a potvrdí rozhodnutí každýho soudnýho člověka.
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    Kdyz nefotim tak se nemuzu posunou dal.
    VERLIBA:vim ze se mam jeste co ucit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam