• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERKorsika a Sardinie (... hory uprostřed moře ...)
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    MADBANANA: Jak by mohlo... :D
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    STEVIE: Pršet nebude :)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MADBANANA: Co si pamatuju, tak byli vetsinou stejne nekde venku v boude, takze to mozna nechaj otevreny, zalezi jesli uz nezavreli vodu uplne kuli zazimovani :) Ale jestli bude prset, tak sprchy bude dost! ;))
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    STEVIE: Co jsem tak pochopil, tak teď už na refugích nikdo nebude, takže se sprchou se můžeme rovnou rozloučit :)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MADBANANA: Dá se za osm dní asi v dobrých podmínkách, šli jsme to 2010 na pohodičku za tuhle dobue, ale záleží no, myslim že teď už to počasí nebude ideál a v největším lijáku úplně nechceš....
    Mimo refugee jako teoreticky jde, ale nemas zachod, sprchu, pitnou vodu.... a těch míst není tolik, jsou to dost skaliska .)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Chystám se o víkendu na GR20, půjdeme ze severu do Vizzavony. Nějaký tipy? Myslíte, že je reálný tuhle část ujít za 8 dní? Jde nějak rozumně stanovat někde na cestě mimo ty oficiální checkpointy?
    TIP
    TIP --- ---
    SUVA_: mam TIP, počta
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    ahoj, mám dotaz, kamarádka odjela na korsiku s vidinou práce na vinicích, případně na sběru ovoce či podobně. zatím se jí nedaří nic sehnat a nemá auto ani žádný stálý bydlení, či připojení k internetu, takže to jí trochu limituje ve shánění práce. nemáte někdo užitečný tip/kontakt na jakoukoliv manuální nekvalifikovanou práci kdekoliv na ostrově?
    případně, nevíte někdo, zda na korsice funguje vwoofing?
    pošta, děkuju:)
    ELVE4791
    ELVE4791 --- ---
    Zdravím, rád bych jel na Sardinii začátekm listopadu...má někdo s takovým podzimním výletem zkušenosti?? Nějaké tipy na ubytování?? atd??
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    ahoj, nejedete někdo koncem týdne na Korsiku? jedu k Ajacciu k 10. 9. na víno a uvítala bych společnost na stop nebo třeba volné místo v autě
    pošta, dík
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Ahoj, jedeme 24.7. z Prahy do Bastie a máme dvě volná místa. (potom zase cca za 8-10 dnů zpět). Kdyby se někdo chtěl svézt tak cesta za 1100/os. Pište prosím na email gavlas.tomas@gmail.com
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    A plati, ze cim driv nejaky booknu, tim to bude levnejsi? Nebo to mam nechat naopak na posledni chvili? Muze byt treba plny? Diky...
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    MERTLI: kdyz sem delala srovnani s francouzskymi strankami, tak to bylo stejne.. jak jsou na tom italske nevim, ale myslim, ze by to melo byt vice mene to same..
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    MARSELKA: je mozny, ze na italske verzi tech stranek maji jine ceny?
    IVA
    IVA --- ---
    MANIICZKA: 1 člověk a motorka 77EUR zpáteční a 2 lidi a motorka 137EUR, ale bukováno několik měsíců předem. Není problém si to na webu spočítat. Chce to znát přesný zadání :-)
    TIP
    TIP --- ---
    MANIICZKA: mš stál na obytnýho mb spintera cca 8 tisíc, ale bookoval sem to na posledni chvili, plati cim driv tim lip
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    Na kolik + - vyjde trajekt tam a zpátky na Korsiku z Livorna? díky :)
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    JOHNNY: Supramonte a Golfo di Orosei..
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Poprosil bych Vas tak o 2-3 tipy na vylet na Sardinii - budeme tam na tyden a radi bychom prevazne surfovali, nicmene nepohrdneme malym vyletem idealne do hor. Uplne nejradsi bych se podival na nejaky kaskadovity jezirka jako jsou treba na Korsice, jestli tam neco takovyho existuje.

    diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam