• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALAndrogyni + Hermafrodité
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRPASLICE: Poslední dobou nad ní docela přemýšlím a abych řekla pravdu: neuráží mě to, trochu mě to určitě šokuje (ne nutně negativně, ale pozitivně vlastně moc taky ne), ale celkově to na mě působí především úplně strašně asexuálně. Jak má vousy, hrozně vylézají mužské rysy (trojúhelníkový tvar postavy, který nezakryla ani úporná snaha krejčího, bicepsy, silné prsty na rukou, mužský pas) a prostě v tom nevidím sexy androgyna, co má rysy obou pohlaví. Naopak, doslova to křičí "já jsem chlap převlečený za ženskou". Jako jo, o to asi přesně šlo, no problem, ale pro mě v tom prostě není ani mužský sexappeal, ani androgynní (ženský v tom těžko bude, ale to neodhadnu, jelikož jsem na chlapy).

    Bere to tu někoho? Nebo jsem tu jediná konzerva?
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Protože když jsem tady tuhle rozpoutávala tu debatu... tak mě prostě třeba ty druhotné znaky neruší, vlastně mohou být zajímavé. Už to vidím, jak mě tu omínuskujete, ale je to praštěné, hodně divné a tak, ale imho má něco do sebe: Conchita Wurst, vítězka letošní Eurovision.



    Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix (Austria) 2014 Eurovision Song Contest
    http://www.youtube.com/watch?v=ToqNa0rqUtY


    (Je to jenom mou zvrhlou povahou, nebo má mimiku hodně jako Tarkan?)
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    ITHIL
    ITHIL --- ---
    SEBIEN: néééé už je to tady!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Na Elwaru vhodně navážu tím, že mně se líbí ledasco (muži, ženy, androgyni), hlavně když to vypadá štíhle až vychrtle.
    Jo, nemám, až na výjimky, u kterých za to ale beztak může ňuňu ksicht, vůbec rádo příliš vyvinuté druhotné pohlavní znaky u žen.

    A jeden z nejvíc nejúžasnějších androgynů je pochopitelně Anna Varney Cantodea - a hlavně dělá pod jménem Sopor Aeternus & The Ensemble Of Shadowsnejkrásnější ukolébavky pro mrtvé děti.
    Drama der Geschlechtlosigkeit
    No-one is there
    Hades-Pluton
    Not Dead But Dying


    ELWARA
    ELWARA --- ---
    A já zas moc nechápu, proč řešit co tu řešíte, což je ale dáno tím, že se mi líbí jak chlapi (vč. těch hodně chlapských), tak ženy (a to hlavně ty pěkně žensky vytvarované), tak hubená bezpohlavní cosi, kvůli kterým mám booklý tento klub (i když mé aktivistické části poněkud vadí ta teze, že to musí být hubené - jako je pravda, že u nehubených lidí, co nejsou čistě bečky, jsou většinou ty druhotné pohlavní znaky dost vyvinuté... )
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    TRPASLICE: ale jo, tohle jsou tak nějak masově přijímaní lidé, i když pro minoritní skupinu. on je tak nějak typ jenom pro mě :D
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    KAWALSKI: Jasně, proto jsem psala tu doušku ale chápu, že by to nemuselo být vítané/osobně únosné atd. - ale ono zase umíš celkem dost barvité popisy :)
    (A myslím, že nikdo, kdo se tady mihnul na fotkách, není "typ pro každého")
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    TRPASLICE: jelikož nemá fotky ani na vlastním FB, tak bohužel ;-) navíc to není "typ pro každého" ;-) ( rozuměj fousatý pihatý zrzek s hustýma vlasama po prdel, co většinu života proseděl u PC, takže o aktivním sportovci se fakt nedá mluvit. xichtově jako metalák, tělesně jemně ženský a povahou asi taktéž. těžký introvert a postnout fotku v trenclích, tak by to pravděpodobně bylo na rozchod, mám pocit )
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    KAWALSKI: Na tohle by se mi skoro chtělo odpovědět: "fotku!!!" (klidně oblečenou), ale chápu, že by to nemuselo být vítané/osobně únosné atd.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Vím, že to není jako úplně k tématu :D ale zatetelila jsem se z toho.
    Stromae - Tous Les Mêmes
    http://www.youtube.com/watch?v=CAMWdvo71ls
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    PERTAKOIN: také by mne hodně zajímaly fotky, já si těhle mladých co vypadají "mezi" vůbec nejsem vědom.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    PERTAKOIN: mám to jako ty. řeším především obličej a čím víc nevím, tím víc mne to zajímá. ta postva je až na druhém, ne-li třetím místě a tak nějak mi je skoro jedno, co to má mezi nohama. možná to je dané tím, že jsem bi, tedy moc to mezinoží neřeším.
    když vezmu čistě sexuální preference, tak u žen mne vzrušuje ten chlapecký vzhled- štíhlá postava, uzoučké boky a chlapecký zadeček, minimální prsa, zásadně krátké vlasy chlapeckého střihu a celkově mužský styl pohybu. každopádně jak to má prsa nebo víc kil navíc, už mne to nedokáže sexuálně zaujmout. u mužů jemnost, plachost s určitou ostýchavostí a celkově submisivní vystupování. nemám ráda hubené, spíš by měl mít pár kilo navíc, každopádně výrazná prsa, náznaky ženské linie těla a pořádný zadek, silnější stehna a lítka jsou velkou přeností. v obličeji jemný, vlasy dlouhé, ale nevadí mi plnovous a podobné porosty. neměl by být nasvalený, když už, tak jemné náznaky svalů, minimální ochlupení po těle a jemná hladká pleť.
    v rysech obliče, které jsou pro mne sexi, se u obou pohlaví schoduji.
    de fakto prototypem jsou u žen butch lesby, u mužů ten můj poslední. ( ten za poslední dva týdny natolik rapidně zhubnul, že jak je vidět štíhlounká postava, tak ho tělesně vnímám skoro jako ženu, pokud se tedy nedívám mezi ).
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    to by mohl být zajímavý projekt, vyfotit několik takových osob a odphotoshopovat jim ty rozlišovací znaky, jestli by nám to tu pak opravdu připadalo regulérně androgynní. Jen teda asi fotit obličeje bez svolení nepůjde..
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRPASLICE: Já právě nemyslela otylé báby, naopak. Přijde mi, že potkávám relativně dost celkem štíhlých, i když často trochu robustněji stavěných ženských, vysokých, mladých, obvykle s delšími vlasy staženými do culíku/ohonu, které mají tak hrubé rysy, že bychom je právě tady, mezi fotkami, jaké se běžně vyskytují v tomhle auditku, na ženy fakt nehádali...
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    ITHIL: Neboj, já si myslím, že na androgynobáby a obtloustlé Černochy v teplákovkách se vzpomnělo až po chvíli debaty právě proto, že se sem alespoň většina, ne-li všichni chodí koukat na hezké a estetické fotky ;)

    PERTAKOIN: Pokud taky narážíš na ty "androgynobáby", tak já mám dojem, že to dělá kombinace určitého strhání, typu oblečení a hlavně zoufale nedostatečné péče o vlasy (která vede k divnému kratšímu sestřihu) s hormonálními výkyvy kolem menopauzy, které doprovází nadváha a obecná oteklost (a to dělá hodně - dneska jsem v metru viděla i asi celkem mladou paní v kombinaci takového toho strejcovského břicha, kalhot se sakem a s krátkými vlasy a prostě vypadala jako tlustej chlap i s poprsím bujarým tak, že by z něj uživila klidně i pět deset dospívajících dívek.)

    OK, prostě jsem jenom měla potřebu na chvíli rozpoutat nějakou debatu, protože když už máme auditko o takovéhle zajímavém tématu, které vlastně nemusí být jenom galerie (nebo minimálně jsme zatím nedostaly RO za text ;)), přišlo mi škoda to nevyužít.
    ITHIL
    ITHIL --- ---
    já jen doufám, že se nedočkám toho aby jsem ty český androgynobáby někdo postoval. chodím se sem koukat na hezký hubený bezpohlaní cosi a ne na ty z tramvaje
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    ITHIL: To máš pravdu, to mi úplně vypadlo :-D
    Už jsem strávila nejedno cestování Prahou tím, že jsem studovala, kolik ženských identifikuju za ženy vlastně jenom kvůli oblečení, líčení, šperkům a delším vlasům. Bylo by možné, že ty všudypřítomné modelky nezkreslují jenom představu správných tělesných proporcí, ale i toho, jak vypadá ženský obličej?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Vzhledem k tomu, že výraznější tloušťka způsobuje hormonální nerovnováhu, která se nezřídka projevuje i navenek (náznaky ňader a vysoký hlásek u chlapců, ochlupení mužského typu u děvčat), tak vlastně asi i jo.
    ITHIL
    ITHIL --- ---
    já bych tu otázku možná ještě rozšířila i když až trochu ad absurdum. dají se za androgyny považovat některé obtloustlé postavičky sportovně oblečených čechů s květákem na hlavě? často mám opravdu problém určit co to sakra je ať se dívám z jaké chci strany a poznám to až podle hlasu. párkrát se mi povedlo se i parádně seknout, ale to především u obtloustlých dětiček, při oslovení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam