PERTAKOIN: mám to jako ty. řeším především obličej a čím víc nevím, tím víc mne to zajímá. ta postva je až na druhém, ne-li třetím místě a tak nějak mi je skoro jedno, co to má mezi nohama. možná to je dané tím, že jsem bi, tedy moc to mezinoží neřeším.
když vezmu čistě sexuální preference, tak u žen mne vzrušuje ten chlapecký vzhled- štíhlá postava, uzoučké boky a chlapecký zadeček, minimální prsa, zásadně krátké vlasy chlapeckého střihu a celkově mužský styl pohybu. každopádně jak to má prsa nebo víc kil navíc, už mne to nedokáže sexuálně zaujmout. u mužů jemnost, plachost s určitou ostýchavostí a celkově submisivní vystupování. nemám ráda hubené, spíš by měl mít pár kilo navíc, každopádně výrazná prsa, náznaky ženské linie těla a pořádný zadek, silnější stehna a lítka jsou velkou přeností. v obličeji jemný, vlasy dlouhé, ale nevadí mi plnovous a podobné porosty. neměl by být nasvalený, když už, tak jemné náznaky svalů, minimální ochlupení po těle a jemná hladká pleť.
v rysech obliče, které jsou pro mne sexi, se u obou pohlaví schoduji.
de fakto prototypem jsou u žen butch lesby, u mužů ten můj poslední. ( ten za poslední dva týdny natolik rapidně zhubnul, že jak je vidět štíhlounká postava, tak ho tělesně vnímám skoro jako ženu, pokud se tedy nedívám mezi ).