• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALAndrogyni + Hermafrodité
    MATIA
    MATIA --- ---
    kawalski - CD problematika spada pod tzv transgender dazdnik , TG sa tyka vsetkej problematiky nebinarneho rodu
    a druha vec je, ze castokrat sa tie "krabicky" prelinaju a niekomu vyhovuje aj viac boxov pripadne ani jeden a staci ten hlavny

    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MATIA: osobně mi přijde, že CD problematika je něco naprosto jiného, než TS/TV, respektive to je o něčem úplně jiném a ty světy se nedají spojovat, ale pokud klub založíš, budu ho pravděpodobně sledovat :-)
    MATIA
    MATIA --- ---
    tak som sa rozhodla to forum zalozit
    [ nyx :: kluby :: sex ]
    ak sa vam myslienka paci prosim podporte ju :) diky
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    MATIA: případně je tady queer diskuze
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ne, ale fotky sem hodit můžeš :o)
    MATIA
    MATIA --- ---
    caute, pozeram ze tu nie je ziadne trans forum ? ci toto je ono ?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    PERTAKOIN: ano, již bylo oplakáno ;)
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    S půlročním zpožděním jsem objevila novinku: Drtivá ztráta pro androgyny = Ohromná výhra pro transgender(k)y. Budiž jí přáno.
    Andreja Pejic
    Model Andreja Pejic comes out publicly as a transgender woman





    Obrázky jdou zvětšit. Zdroj: The Society
    BONDA
    BONDA --- ---
    Mezipatra!
    Něco se musí zlomit / Something Must Break
    https://www.youtube.com/watch?v=SD3R7LpkpOg
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Jeffree Star - Beauty Killer [Official Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=yLBHooqolaw
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ALDARION: tak to už nee. moc namalované, moc metroušovské. ty první jsou takové křehce naivní a svým způsobem přirozené, něžné, tohle už je vypočítavý přestajlovaný metrouš, pro mě tedy.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ALDARION: hmm, tak bez vousů a namalování je lovely! třeba tady bych se skoro zamilovala, minimálně slintala, potkat to naživo :-) http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/12/article-2625866-1DBBF9E300000578-385_634x412.jpg
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ARGANNAH: tak postava mě hodně bere, i to, že je v ženských šatech ( ale to bude tím, že se mi prostě mužské postavy v ženských hadrech líbí, respektive mám ráda ženy chlapecké postavy ), ale jelikož nemám ráda namalované ženy a on/a je hrozně zmalovanej/á, tak mě to spíš odpuzuje. fousy mi nevadí, to nějak nevnímám a kdyby měl/a ty vlasy svoje a nenamalované nebo alespoň minimálně namalovné oči, třeba by se mi líbil/a....

    není nějaká fotka "v civilu"?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    FRONEMA: Co jsem pochopil, tak je gay a umělecký transvestita, nikoli transsexuál, cílem není vypadat čistě žensky. Conchita Wurst je persona, hra Thomase Neuwirtha. Teď to nedokážu dohledat, ale zahlédl jsem rozhovor, v němž říkal(a) něco v tom smyslu, že vousy jsou kromě uměleckého záměru též odmítnutím jednoznačného rozlišení mezi pohlavími a klasicky definované ženskosti, a několikrát řekl(a) že pokud by ženy chtěly nosit vousy, tak proč ksakru ne?
    Mimochodem, Thomas se mi líbí teda víc, než Conchita. http://www.dailymail.co.uk/...er-whisker-Austrias-bearded-lady-conquers-Eurovision-Russias-rage.html

    Ale když o tom víc přemýšlím, vousy mi vlastně vadí míň, než paruka - myslím, že s vlastními vlasy by to Conchitě slušelo víc. :)

    Zábavné to je, o tom žádná...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TRPASLICE: tak to pak jo, koukám že jsem se taky trochu chytla do pasti, aby všechno bylo sexy. Jestli to má být zábavné v kombinaci se zneklidňujícím / matoucím a vyvolávajícím otázky, tak se dílo podařilo :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Ja jsem hlavne nepotkala zadny vysvetleni tech vousu, pokud chce vypada jako zenska (s cimz nemam zadny problem) tak si je oholi, ne?
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    ALDARION: Tak jako nutno podotknout, ze se zda, ze dany manik zejmena usiluje o mirne zabavnu efekt a na koncept vousate damy se opravdu odkazuje. Jenom mi to proste vlastne prislo zabavnejsi, nez kdyby se oholil, a tak jsem to chtela nekde vytahnout.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KAIRRA: Na první pohled mi to připomnělo scénu, v níž Lord Blackadder (Rowan Atkinson) shání vousatou ženu a skákající židy z Jeruzaléma. :)
    Pak jsem se snažil být nějak vážnější a dívat se z více stran, ale nějak mi to nešlo. Ale možná jsem jen zaujatý vůči vousům. Když si je zkusím odmyslet, nebo představit nějaké jiné tak... Tak to pořád nebude můj šálek kávy, ale budu se méně uculovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam