Tak fotříkovi nasadili bioléčbu . Má to prý spoustu nežádoucích účinků, jako třeba zvýšené riziko rakoviny. Proto to asi nasazují až v pokročilejších stádiích nemoci. Táta bral klidně i 10 brufenů denně a chodil obden na opichy. Kolikrát už si prý ani nemohl utřít bolestí prdel. Teď si jednou za týden píchne injekci do stehna a když je fakt nejhůř, tak si veme prášek. Tak jednou za 3 dny třeba. Je to fakt zázrak. To svinstvo mu ale samozřejmě rapidně sníží imunitu, takže pravděpodobně snadněji chytne chřipku. Ale když ho vidím, jak blbne na zemi s mojí dcerou, tak si říkám, že to za to asi fakt stojí... Když si vezmu, že jsem v podstatě na začátku téhle sviňské nemoci, tak se fakt děsím, co bude za pár let. Konečně jsem s tím začal něco dělat. Byl jsem u doktora, aby mi to alespoň papírově potvrdili, že Bechtěreva mám, i když samožřejmě vím, že ho mám.... Zjistili mi srůsty mezi 3. a 4. bederním obratlem a mezi pánví. A klasicky mám cvičit ty jejich cviky a brát brufen na bolest. Dokud mi to prý vezme žaludek. Pak mi nasadí jiné léky :)
Když to rozhýbu, tak mě to pak kurevsky bolí. Máte to taky tak? Ráno si zacvičím a večer se nemůžu hnout...