• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINBharataNatyam a ostatni indicke tance
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    jo a ještě snad...je to chlap a ne zenská..kdyby se vam něco nezdalo....:)))))
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    http://uk.youtube.com/watch?v=lKmbFPsO77U jo a bellydance&india:) by Queen Harish..tanečnice Sapera
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    http://uk.youtube.com/watch?v=I9Dfnj8ao44 neco jineho, ale taky indickeho:) muj favourite...jo a kdo vydrzi az dokonce bude prekvapen...
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    http://uk.youtube.com/watch?v=34NnF2auAto&feature=related
    pěkné srovnání kathaku a bharathanatyam
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tohle je ta stejna osoba.a libi se mi to o 200% vic
    http://www.youtube.com/watch?v=pTofrqKdHBA
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    TRAMIN: No, já na fotky moc nejsem......

TRAMIN: Nějak nevím, ja referovat, prostě se tam tancovalo, v pátek se stihlo jen málo, tuším, že jsme tancovali asi jen 1,5 hodiny, protože se přijelo hodně pozdě. V sobotu nám vyšlo našich tradičních 4,5 hodiny za den (jsme prostě looseři, víc nezvládáme), zatancovali si i začátečnice, nebo mírně pokročilé, teď nevím, jak jim přesně říkat, škoda, že byli jen 3, v tak málo lidech nemá hodina správné grády, tuším, že měli jen 1,5 hodinovku, hodiny měli taky Master class (tak se nazval Michal s Janou:).... no a večer jsme si dali hodinovku jógy a hodinovku indické rytmiky a v neděli jsme měli my dopoledne a "master class" měli tancování po obědě..... tak nějak nevím, o čem referovat, protože mimo tancování, jídla a spaní toho člověk jednak moc nezvládá a druhak ani na to není čas.
    Mistr byl skvělý jako vždycky.... protože jsme dělali zrovna velmi "vyprávěcí" choreografii, tak jsme museli hodně pracovat s výrazem, tak jsme se hodně vyblbli a nasmáli se, není nic úžasnějšího než dotancovat a rozchechtat se.
    Nevím, co by Vás o Hlavicích zajímalo?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    nebo aspon co se v hlavicich udalo?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    mate treba nejake fotky?
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    TRAMIN: Mám info i o příštím příjezdu, bude to 1.-3.5. 2009 a výuka bude opět v Hlavicích, už se těším, sice si po těch několika hodinách tance nemůžu ani sednout, ale bylo to úžasné.
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    přišlo mi poštou:
    Kathak - Klasický Tanec Severní Indie
    1. a 2.listopadu 2008
    taneční workshop povede indický umělec

SANDIP MALLICK
    www.sandipmallick.com

Kde: Studio Citadela, Klimentská 16, Praha 1
    Předběžný program: (skupiny budou rozděleny na začátečníky a pokročilé)
    1.11. sobota 10.30 – 11.30 pauza 11.45 – 12.45 (1.skupina)
    13.30 – 14.30 pauza 14.45 – 15.45 (2.skupina)
    2.11.neděle 10.30 – 11.30 pauza 11.45 – 12.45 (1.skupina)
    13.30 – 14.30 pauza 14.45 – 15.45 (2.skupina)
    Cena celé stáže: 1200,-Kč
    Sandip Mallick se narodil v hudební rodině. Tanci se věnuje od svých čtyř let. Absolvoval 25 let výuky u guru Srimati Srileka Mukherjee (Lucknow gharana) a účastnil se seminářů u Pt. Birju Maharaj, Pt. Rammohan Maharaj, Pt. Chitreash Das a u Guru Bela Arnab. Prošel kurzem rytmické výuky u Pandit Kumar Bose. Ve svém tanci kombinuje vše, co se naučil od mistrů klasického tance kathak se svou vlastní tvůrčí představivostí. V jeho podání získává kathak nový rozměr. V Kalkatě založil taneční školu „Nataraj“, vyučuje v Padatik Dance Centru a pravidelně pořádá semináře tance kathak jak v Indii tak v zahraničí.
    V rámci uměleckého turné Mr. Sandipa Mallicka po Evropě proběhne v České republice 3.11.2008 ve 20 hod ve Strašnickém diva taneční vystoupení (www.strasnickedivadlo.cz).

Závazná přihláška :
    Jméno:
    Email:
    Telefon:

Bližší informace o workshopu a více o kathaku:
    Ivana Hessová, 606952175, Ivana.Hessova@quick.cz, www.kathak.wz.cz
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    informace k Hlavicim mame v mailu,pokud nekdo chce, preposlu.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    MURRIEL: Díky, jen jsem chtěla vědět, oč běží, abych byla v obraze :o)
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    Pokročilé tanečnice a mírně pokročilé od Michala jsou zvány do domu jógy v Hlavicích na tancování s Mistrem Ujwalem, Michal ohledně toho dneska posílal nějaký mail.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    MURRIEL: Mohla bys to trošku rozvést?
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    Jede z vás někdo do Hlavic?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    dnes jsem si dala v Ganze bokem gunguru. Dve rady rolnicek na ruzne barevnych podkladech ze sametu. Vaze se na snurku. Cenu jeste nevim,ale libi se mi.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: tentokrát se už nebudu hrnout mezi prvními přihlášenými a počkám až proběhne ten veletucet obvyklých změn... časy, místa, pokročilost a tak vůbec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam