• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KTAIWANITAHURA galerie -=HYGIENICKÁ STANICE=-
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KTAIWANITA: cau :) ha...nejak mi nefacha ta priloha!kde a kdy je prosim te ten blesak?!diky a mej se
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Pozor důležité hlášení!

Jedna party je ještě blíž než otvíračka, a u hygienické stanice jaká jiná, než pořádný vyprášený Bleší trh! Přijďte se všichni podívat, jak to u nás zatím vypadá, a kdo máte větší hromadu zajímavostí, ať už svých handmade výrobků, nebo věcí které už nepotřebujete ale příjde vám že by někoho jiného ještě mohly nadchnout, pište do pošty, ať pro vás můžeme zarezervovat flek! Na místě bude nápojový a jídelní bar s velmi přátelskými cenami a hlavně to k nám přijďte ještě před otvíračkou zkouknout! Těší se na vás Hura

Na místě budou i vaše oblíbené alternativní značky, ale všemožnosti artiklu se meze nekladou, a navíc -své obzvlášť zajímavé, obskurní a neotřelé příspěvky do Blešáku můžete přihlásit do soutěže a výherce získává diplom vítěze a tričko Hura!
    VINNEE
    VINNEE --- ---
    KTAIWANITA: makam ted jak sroub - uz se tesim na nejakou prima party.-))) .......a ta Vase bude myslim, že hooodne dobra! Uvidime se....-)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    VINNEE: Nazdárek Verčo:)! Jak se máš? Těšíme se na tě:))
    VINNEE
    VINNEE --- ---
    KTAIWANITA: ahoj tady Verca z tranzitu....ten nyx je fakt sirokej. Jak to jde?...už se tešim na tu vaši otvíračku!.-)) Sítotisková dílna - no super...se zase ozdobim konecne.-))
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Kdo ma chut se umelecky vyradit, at prijede sem. Mame povoleno to tam pomalovat vc. budov!!!! http://twilightzone.rajce.idnes.cz/foto/

Potkate tam i Hura!! ;))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    KTAIWANITA: jo, na bílý se mi taky líbí nejvíc.
    tak si počkám :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    MYKO: Berlin muss sein! :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SIIMA: Šlo by. Připravuju pořádnej vzorník, ale když někdo bude mít už teď přání, jde to. Dámská jsou zatím olivová, červená, modrá tmavá, černá, oranžová. Na bílý se mi liška líbí nejvíc, ale tz teď nemáme, budeme kupovat. Pánský jsou olivová, černá, tmavě modrá a šedá.
    MYKO
    MYKO --- ---
    Hygienacka stanice v prostoru byvale Hygienicke stanice.. ooo jak berlinske! :D Parada, uz se tesim.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    KTAIWANITA: počkej, a jde to i dřív? :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SUPTÁCI motiv made by Hza originální sítotiskové plakáty, A2
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SIIMA: Bezva, přijď!:) chci ještě přidat tomu motivu jednu barvu, nevím ještě čeho, -jestli mozků, nebo vybarvit mozek na hlavě..
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    [ KTAIWANITA @ HURA galerie -=HYGIENICKÁ STANICE=- ] skvělý, pro to si pak přijdu ! :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    ALIENJEDNA: Ahoj Ahoj :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    HYGIENICKÝ KŘÍŽ tričko pánské, dámské motiv made by Ktaiwanita

KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    GELATINA dámské tričko (na přání může být i pánské) motiv made by Ktaiwanita
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Super Super
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SWATKA: Jestli chceš tílko, napiš mi do pošty velikost a já se podívám jestli ještě máme, a jinak triko je tutovka ve všech velikostech. Dám sem co nejdřív vzorník barev dámských i pánských trik co jsme teď koupili.
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SWATKA: Tilko za 350,- a jinak panský i dámský vše za 400,- :)
    akorát zjišťuju že tílek už je posledních pár, a ten motiv už budeme přitiskovat už jenom na normální trika, takže vlastně tílka jsou zatím passé, motiv ale jede dál
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam