• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KTAIWANITAHURA galerie -=HYGIENICKÁ STANICE=-
    Hygienická Stanice byla alternativní prostor, sdružující pod jednou střechou galerii,
    sítotiskovou dílnu a obchod s komiksy, časopisy o umění a originálními kousky značky HURA. www.hura.cz
    Byla otevřena v říjnu 2008 a do pohybu ho uvedla skupina umělců Hura collective. Provoz byl bohužel ukončen, ale toto forum bude dál informovat o aktivitách Hura Collective, výstavách a dalších akcích.
    více na: www.hura.cz

rozbalit záhlaví
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    KTAIWANITA: za oknem robot?:)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Datum i čas v záhlaví je, pravda že adresa dost malým písmem na letáku.
    Takže doražte doražte doražte 30. září 2008 ITALSKÁ 34 Praha 2 Vinohrady!

U schodů z Riegráku, hned proti soše F.L. Riegra, tramvají č. 11 nebo busem 135, oboje zastávka Italská
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    jj, taky se nejak neorientuju,kdepakse to bude vsecko odehravat:)
    ALERT
    ALERT --- ---
    VINNEE: a kdy ze to je? ;0
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    vypadáte strašně zajimavě, zkusim se stavit)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    VINNEE: od čtyř do desíti se píše na Sítotiskovým letáku, tak doufám že tak
    VINNEE
    VINNEE --- ---
    ALERT: Proc ne...rada te uvidim!.-)
    VINNEE
    VINNEE --- ---
    KTAIWANITA: Kacko od kolika je ten sitotiskac?.-)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KTAIWANITA: jj letak je jiz videt:)
    no tak to taky blahopreji ke kolaudaci.uz se tesim a jsem zvedava,jaky to tam bude...
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    EFHA: Thx;)
    EFHA
    EFHA --- ---
    gratulace :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Už jsme zkolaudovaný, takže otvíračka a první vernisáž bude za měsíc po blešáku, 31.října.
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Tak už máme zatím než budou hotový stránky staniční myspace:
    http://www.myspace.com/hygienickastanice
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Ps:
    Pro desinéry, kteří se mi ozvali a chystají ozvat: nebojte se toho 30.září opravdu jen vetešit, i tvůrčí osobnosti tentokrát přinesou jen bleší nálož, protože na designové věci, a vlastní malosériové výrobky chceme vyčlenit celou další akci, takže téma je nejlépe total Blešák. Ale s designem se mi hlašte dál, pro příště s váma budu počítat, a za poštu děkuju.

Každý kdo máte bleší hromádku u sebe doma či v pokojíčku, neváhejte se přihlásit, ty smutné a zapomenuté krásy čekají jen na tuhle příležitost, aby se jimi nadchnul zase někdo jiný, a vy si vyděláte pár korun navíc a můžete se se svým pokladem stát navíc vítězem bleší noci, včetně diplomu a ceny:)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    A jinak kdo by chtěl od nás potisk na triko, 21.9, už za 9 dní, budeme mít stánek v Hale C na sítotisk workshopu.
    Budeme mít sebou i svoje trika, ale tiskneme na místě i na vámi přinesená!

VINNEE: Jasně, přidávám si tě!:)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    FOX_E:
    RUDIEE: Už je tam! Já ho vidím, co vy?:)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Vám se nikomu nezobrazuje ten leták? Tak un moment, dám ho do záhlaví! 30.září od 19.00
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    KTAIWANITA: zní to zajímavě, ale taky by mě poněkud zajímaly bližší informace, jako třeba kdy to bude :)
    ALERT
    ALERT --- ---
    VINNEE: muzem jit spolu, co?
    VINNEE
    VINNEE --- ---
    KTAIWANITA: jestli rozesilate nejaky newsletter o tom blesaku...muzete si me prosim take zaradit do mailinglistu. Rada bych se prisla podivat! Email: vinnee@email.cz
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KTAIWANITA: cau :) ha...nejak mi nefacha ta priloha!kde a kdy je prosim te ten blesak?!diky a mej se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam