• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNELALidský papillomavirus / rakovina děložního čípku - zkušenosti, rady a všechno kolem
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: neboj, nějak to vymyslím :)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: uděláme nějakou oslavnou ceremonii :)))
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MONICARDIO: diky za odpoved :-) no, pro jistotu tu hlivu ale budu brat dal, jako placebo funguje bezvadne :-))
    _B2SPIRIT_
    _B2SPIRIT_ --- ---
    Staci na zjisteni HPV u muze udelat klasicky ster tycinkou do mocove trubice jako se dela u kapavky atd.. ? Nebo jak se to da najit u muze na genitaliich ? Odberem krve ?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MIDORI: ano, ockovani je jen na tech par typu, ktere zpusobuji gynekologicke problemy.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MIDORI: papillomavirus neni jen gynekologicky problem. Je ho spoustu druhu. Staci si to hodit do googlu, tohle treba dela se zajicema: http://www.whatheck.com/uploaded_images/real-life-jackelopes-784870.jpg (slabsi povahy neklikat).

Jen par druhu lidskeho papillomaviru nejakym zpusobem ovlivnuje zenske pohlavni organy (genitalni bradavice nebo rakovinne zmeny na deloznim cipku). Dalsi druhy zpusobuji rakovinu hrtanu, krku, atd...
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MONICARDIO -> Ty jako odbornice....jaký máš názor na tu hlívu ústřičnou...má smysl ji brát?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MIDORI: objevilo se to u mě ještě před tím, než jsem začala žít pohlavně - asi ve 12 letech... Na hlasivkách se mi tvoří bradavice (už dva roky jsem ale bez recidivy), které se musí odstranit...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Hm papillomavirus - já ho v sobě mám, ale způsobuje mi hlavně onemocnění hlasivek, ale byl zavlečen i do nosu.... na děložním čípku naštěstí nic nemám...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: OK :))) budu se tady tomu muset trochu věnovat, paní doktorko :-D
    CANYOUDANCETO
    CANYOUDANCETO --- ---
    výborný klub, zvlášť MONICARDIO je evidentně kapacita!
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    MONICARDIO: děkuju :)) už se mi to začíná uspořádávat
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: Jestli máš něco, co bych mohla ještě dát do záhlaví, tak do pošty :))) nebo sem a dáme to tam... v tomhle jsem fakticky laik... takže uvítám jakoukoliv opravu nebo tak...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MIDORI: tak poslat k Dr., ať ho přešetří :-) Já mám zkušenost, že moje opakované zdrav. potíže v minulosti z v 90% způsoboval můj ex...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MIDORI: a nepomohlo by třeba změnit partnera? (nebo ho aspoň nahnat taky k doktorovi, třeba na tebe něco přenáší)... já jsem takhle taky snad celej svůj minulej vztah chodívala k gynekoložce snad každých čtrnáct dní, od té doby, co mám novýho partnera, nemám větší problém, plně mi stačí jenom jednou ročně na prevenci :-)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    po dvouletym vztahu vztahu to snad ani nejde....zvyknout si na používání kondomu... :)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    MONICARDIO:joooooooooo, taky díky za odpověď! Ale...já nechci čapičku :)))))))))))) :((((((((((
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    tak pro me taky jeste jedou prosim....takze pokud vir mam a mam pri tom v poho imunitu tak se nic nedeje a zadne zmeny na cipku se nedeji a vir ciha az se telo oslabi? nebo se deji,ale jen male?...v tom mam porad dost gulas :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    dá se to nějak u těch chlapů léčit... nebo sem do konce života odkázaná na sex s kondomem, což je představa pro mě vpravdě děsivá...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    takže ještě jednou, jak u blbejch, aprdon, ale musim si věci někdy prostě zopakovat...
    CO MÁ DĚLAT KLUK, KTEREJ TEN VIR MÁ, ALE MÍT HO NECHCE....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam