• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNELALidský papillomavirus / rakovina děložního čípku - zkušenosti, rady a všechno kolem
    XEDGEX
    XEDGEX --- ---
    tak jsem zmenila doktorku, ta mi delala znovu testy a vsechno vyslo negativni...jako v predchozich dvou
    takze jestli nejaka uzivatelka nyxu hodla jit k dr krhounkove v moste vyhnete se ji obloukem!
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MONICARDIO: já mám pocit jako bych teď byla v oslabení furt :( neustále jsem unavená a každý den cestou domů v autobuse spím (fakt na tvrdo), tak si říkám jestli to není i tím, třeba s tou potvorou zmizí i únava :) co s přítelem se určitě zeptám, díky :)
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    SHMAIDA: že jo? :D potvory! né že zlobí jen naše těla, ale taky lámou jazyky :))))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ZMYZULKA: tyjo, to jsou pekelný názvy :o)
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    tak jsem si volala na výsledky... prý mám pozitivní mykoplazmata či co :))) (jakési ureaplazma) a je prý potřeba to přeléčit, takže si dnes musím skočit pro atb. chlamydie negativní, o hpv nebyla řeč, tak nevím...
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MONICARDIO: taky přeju aby to bylo ok... pochopila jsem to dobře, že u chlapa se to léčit nijak nedá?
    NAVRS
    NAVRS --- ---
    Pokud se nepletu tak se říká že muži jsou přenašeči.... Tak možná tím to bude ne?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    LOVETHIEF: to by mě taky zajímalo...
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MONICARDIO: jakou roli v tom presne hraje novy pritel? Nakazil ji? Nebo stres a oslabeni a tim ty zmeny na cipku?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: tak budu držet palce, ať je to v pohodě ...
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MONICARDIO: díky, ta moje doktorka mě sice všechno krásně vysvětlila, ale člověk v tom má přesto hokej a zásadní otázky člověka napadají až doma. Moc díky!!!
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MONICARDIO: díky za vysvětlení! jinak mě doktor kousek toho jakoby ufiknul a hodil to do zkumavky (a furt bědoval, že má malý kousek... byl to pořádný kus - tak rači ufikl tři :D )... doktorka brala jen jakoby ten stěr
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MONICARDIO: celé to tu pročítám a někde jsi tu psala, že je dobré mít šikovného doktora, který vzorky nezakrvácí.... jde to vždycky? mě totiž doktorka řekla, že mi to při kontaktu krvácí, takže všechny vzorky (brala mi asi 4 stěry na různá vyšetření) byly úplně rudé....
    XEDGEX
    XEDGEX --- ---
    ahoj
    tak jsem byla u doktorky a nemam z toho vubec dobry pocit.
    doktorka jancila po cele ordinaci, ze to to neni mozny co mi nasla na cipku, ze tam mam mozaiku a nejakou displazii ci co...
    sla jsem na testy a ty vysly zcela negativni.
    prisla jsem znovu a ona na me vylozene rvala, ze to tam proste vidi a ze neni mozne, ze mi to vyslo negativni, ze se mi to i rozsirilo
    jsem dost znechucena jak vystupem doktorky tak tim co si ted myslet. vlastne nevim co mi je a jestli mi vubec neco je.
    jsem ockovana pres rok silgardem.
    jedinou anomalii co mam tak je vytok, ale s tim uz ziji od 12 let coz je jeste hodne dlouho pres prvnim pohlavni stykem.
    poradite nekde co a jak delat? premyslim o zmene gynekologa...
    achjo proc jen ty nemoce vznikly :/
    dyztak dekuju za radu
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MONICARDIO: no čekali jsme čtvrt roku, o zánětu mi tenkrát doktor nic neříkal, to my zjistila až ta doktorka teď (mimochodem tentokrát o něm vůbec nevím, ikdyž jsem už záněty všeho možného měla milionkrát....) tož uvidím... do středy musím vydržet :)
    a děkuji moc všem za podporu!
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ZMYZULKA: jj, to mi taky doktor řikal :) a pak to bylo negativní, tak nepropadat panice :) dobře to dopadne :) hlavně, že se na to přišlo...
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    SHMAIDA: právě doktorka mi říkala, že někdy ty výsledky zánět ovlivní jako pozitivní.... tak budu doufat, že vše se zánětem zmizí... :)
    MIDORI: ve Zlíně
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ZMYZULKA: to byl v zásadě můj případ.... nejdřív mi doktor "vyhrožoval". že ty změny jsout am fakt rozsáhlý a bude potřeba to řešit operativně a pak přišly výsledky a bylo to negativní... jen to musím víc hlídat a na další cytologii půjdu už za půl roku... až vyléčím ten zánět, kterej tam mám....
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MIDORI: díky! ještě doufám, že výsledky pozitivně překvapí a vyhnu se tomu, ale už mám asi smůlu :)))
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    díky, v životě jsem nebyla na žádné operaci tak mám trochu obavy,... ale prý to trvá jen pět minut, tak to bude určo v pohodě.... už si to tu pomalinku pročítám a nevím jestli mám být klidnější nebo naopak :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam