• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNELALidský papillomavirus / rakovina děložního čípku - zkušenosti, rady a všechno kolem
    XEDGEX
    XEDGEX --- ---
    ahoj
    tak jsem byla u doktorky a nemam z toho vubec dobry pocit.
    doktorka jancila po cele ordinaci, ze to to neni mozny co mi nasla na cipku, ze tam mam mozaiku a nejakou displazii ci co...
    sla jsem na testy a ty vysly zcela negativni.
    prisla jsem znovu a ona na me vylozene rvala, ze to tam proste vidi a ze neni mozne, ze mi to vyslo negativni, ze se mi to i rozsirilo
    jsem dost znechucena jak vystupem doktorky tak tim co si ted myslet. vlastne nevim co mi je a jestli mi vubec neco je.
    jsem ockovana pres rok silgardem.
    jedinou anomalii co mam tak je vytok, ale s tim uz ziji od 12 let coz je jeste hodne dlouho pres prvnim pohlavni stykem.
    poradite nekde co a jak delat? premyslim o zmene gynekologa...
    achjo proc jen ty nemoce vznikly :/
    dyztak dekuju za radu
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MONICARDIO: no čekali jsme čtvrt roku, o zánětu mi tenkrát doktor nic neříkal, to my zjistila až ta doktorka teď (mimochodem tentokrát o něm vůbec nevím, ikdyž jsem už záněty všeho možného měla milionkrát....) tož uvidím... do středy musím vydržet :)
    a děkuji moc všem za podporu!
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ZMYZULKA: jj, to mi taky doktor řikal :) a pak to bylo negativní, tak nepropadat panice :) dobře to dopadne :) hlavně, že se na to přišlo...
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    SHMAIDA: právě doktorka mi říkala, že někdy ty výsledky zánět ovlivní jako pozitivní.... tak budu doufat, že vše se zánětem zmizí... :)
    MIDORI: ve Zlíně
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ZMYZULKA: to byl v zásadě můj případ.... nejdřív mi doktor "vyhrožoval". že ty změny jsout am fakt rozsáhlý a bude potřeba to řešit operativně a pak přišly výsledky a bylo to negativní... jen to musím víc hlídat a na další cytologii půjdu už za půl roku... až vyléčím ten zánět, kterej tam mám....
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    MIDORI: díky! ještě doufám, že výsledky pozitivně překvapí a vyhnu se tomu, ale už mám asi smůlu :)))
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    díky, v životě jsem nebyla na žádné operaci tak mám trochu obavy,... ale prý to trvá jen pět minut, tak to bude určo v pohodě.... už si to tu pomalinku pročítám a nevím jestli mám být klidnější nebo naopak :D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ZMYZULKA: ahoj, vítej! a hlavu vzhůru... teď je tady trochu mrtvo, ale když si projdeš celou diskusi, najdeš tady asi všechno :o)
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    přivítejte mě prosím do klubu :(((( ach jo..... chodila jsem k doktorovi a ten mi řekl, že mám jen nějakou lehkou dysplazii a že to budem hlídat, změnila jsem doktorku (ne k vůli tomu) a prý to už není na hlídání, že to budeme muset asi fiknout, navíc tam mám ještě i záněť, čekám na výsledky.... tak jsem moc ráda, že tady toto téma je a načerpám od vás zkušenosti :)
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    SINEAD: mno řekli mi, že nesmím souložit a koupat se, to ano, to bylo ale vše :(
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LADYWAVE: Myslim ze je to v poradku, spinis pak delsi dobu...ja dokonce prestala spinit a po par dnech zase zacala...ty jsi nedostala po odchodu z nemocnice papir s instrukcema?Vo tom "malym sestinedeli"?Ze nesmis soulozit, pouzivat tampony atd?
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    LADYWAVE: doporucuji ti mu zavolat. Sice vubec nevim, zda je to normalni ci ne, ale prave proto, ze on to urcite vi, takze si te bud pozve nebo ne.
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, jsem po operaci, měla jsem ji před týdnem a stále ještě špiním a vycházejí ze mě prapodivné kousky čehosi, je to v pořádku nebo bych se měla raději zastavit u doktora? díky za odpoved.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    KETHAMINA: tak vítej :)))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    narazila jsem na toto auditko až dneska, a vivat :)

teda, ne vivat rakovině samozřejmě. Ale informace zde nalezené jsou důležité pro každého.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: jj, to je ono... :) no, on mi pan doktor řikal, že proto mě chtějí vidět ještě po půl roce...jako myslím na cytologii, tak uvidíme, až to doléčím.
    GRIGORIJ
    GRIGORIJ --- ---
    GRETKA: houby vyznam :] akorat jsem se o tom kdyzi hadal s jednim fararem... O polyuretanu nevim vic nez strycek google
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GRIGORIJ: se v tom nejspis vyznas :)) tak co polyuréthan? Je na tom lip ci hur nez latex?
    GRIGORIJ
    GRIGORIJ --- ---
    SINEAD, MONICARDIO: on i ten HIV je udajne mensi nez "pory" v latexu a za urcitych podminek urcite mnozstvi viru za urcitou dobu projde... :]] ale rozhodne to neznamena, ze by kondomy nechranily
    Ale je fakt, ze HPV je o dost mensi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam