tak ja ju na konizaci 3.unora - do Vojensky nemocnice ve Stresovicich - byl tam nekdo z vas? vsichni pisete jen o Motole....byla jsem tam na predoperacnim gyn. vysetreni, jako maj to tam pekny, vsechno novy, vyblejskany, ale mudr.Rittštejn, takovej starik, co me vysetroval, me hrozne namichl, protoze byl naprosto neprofesionalni a vubec se nechoval citlive. takovyhle lidi by meli torchu proskolit v pristupu k pacientum, zvlast kdyz jde o tak citlivou vec pro zenu.... kdyz pominu, ze si z cekarny zval zeny stylem "tak, Anička Novákovic!", tak pri vlastnim vysetreni byl dost nesdilny, nic mi nevysvetlil, hazel suche informace typu "no na tu operaci musite, jinak by vas to zabilo" a "pak si ale urcite zajdete na to ockovani".
naprosto me dorazil, kdyz se ptal, zda beru HA, ja mu rekla "bohuzel ano", on se zeptal proc bohuzel, tak jsem mu vysvetlila, ze bach hormony radsi nebrala, ale ze mam nepravid. menstruaci a bez HA se mi delaji cysty, a proto mi gynekolozka doporucila minimalne do prvniho tehotenstvi HA brat, a on na to "no prosim vas, kdyz studujete tu psychologii, to nevite, ze HA je jedina spolehliva antikoncepce?" tak to uz si dovolil opravdu hodne. zaprve mi neco vnucuje a zadruhe je snad na me, jak se rozhodnu ohledne antikoncepte.
uplne me rozhodil, nedokazal mi vysvetlit, co se se mnou bude dit a mela jsem z toho uplne zkazeny den, nez jsem si nezjistila info, ktere me uklidnilo.
jinak mam diagnozu mirna cervikalni dysplazie, tak to bude asi neco mensiho rozsahu?
pak bych se jeste chtela zeptat, co znamena: "LOOP konizace + p.c.hrdla" - nerozumim tomu LOOP a p.c.hrdla
a co je "leasio cerv uteri K2-3"
dik moc za pripadne zodpovezeni ,)
SINEAD: kanyla je ta vec v zile na ruce, kam se podavaji leky? ted nejak si nejsem jista ,)