• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNELALidský papillomavirus / rakovina děložního čípku - zkušenosti, rady a všechno kolem
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PSYCHEE: ty punčochy jsou celkem vytananý a strašně rády padaj
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    SHMAIDA: hele tak to docela koukam.....naposled jsem lezela tyden na urologii ve vinohradsky a tam nas bylo na pokoji tak 6 a nebyla tam ani televize, natoz, ze by mel nekdo notebook, ale docela jsi me tim nakopla a asi ho sbalim taky, snad se tam na me nebudou divat jako na blazna ,)
    a nejaky bolesti po operaci jsou? ale na narkozu se celkem tesim ,)

SINEAD: to je tak blbyho na nejakejch puncochach? kdyz je clovek v nemocnici, tak se snad nepredpoklada, ze bude oblecen podle posledni mody ne? ,o)))
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MOIRAIN: Jo v nemocnicich dovedli UHO k dokonalosti, ma ruzne barvy(ne jen hneda):-)
    Nejstrasnejsi bylo, ze nas soupli na oddeleni rizikovych tehotenstvi(nebylo jinde misto), ty zensky nebohy tam travily treba 3 mesice na tyhle sileny strave...
    Nastesti v Motole jsou dole male potraviny, da se tam dojit v backorach, takze clovek neumira.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SINEAD: já byla na laserovaporizaci a večer po operaci jsem zoufale volala domů, ať mi přivezou něco k jídlu, neb večeře nebyla poživatelná :))) rozvařené tortelini s bílou omáčkou, z patnácti ženských to snědly snad dvě, naštěstí naši bydlí 7 minut busem od nemocnice (a byla jsem tam od čtvrtka dopoledne do soboty ráno)
    a ty punčochy jsou fakt šílený
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SHMAIDA: No jo, vekavecka jsou peklo:-D A taky dostavate k obedu a veceri UHO?
    Ja mela tenkrat fakt stesti na spolulezici...
    Pro me nejvetsi trauma z celyho pobytu bylo, kdyz se za mnou prisel podivat pritel a ja mela na sobe andelicka a ty sileny puncochace...
    Jinak good luck
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    já tady mám dvě babči :) jedna je chudinka co čeká na operaci dělohy a po infarktu a druhá je důchodkyně s cukrovkou vco furt jí... v telce běhaj VKV a Kriminálky :o) sou v pohodě, je s nima sranda, ale všeho moc škodí... noťas tu mám naštěstí taky, jinak by mi hráblo :)
    jojo, ozvu se... to čekání je nejhorší, zákrok bude ppodle mě brnkačka :)))
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    SHMAIDA: to ti věřim, já jsem sice měla super "spolubydlící" na pokoji, telku, noťas atd., ale stejně jsem se těšila hrozně domů :) tak ti držím palce, ať všechno dobře dopadne a pak se ozvi, jak ti je ... já jsem zjistila, až když bylo po všem, že vůbec nemělo cenu se nějak stresovat, byla to pohoda :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VERRINKA: práci rozhodně nemám v úmyslu, teda mám ale vleže se vzdáleným přístupem :))) a hýčkat se nechám s radostí... tak uvidím taky hlavně jak mi bude zejtra... ale kdyby se mi tady ten pobyt zkrátil o jednu noc, tak budu nadšená!!!
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    SHMAIDA: samozřejmě, že když mě pustili, tak jsem pak ještě týden ležela doma a nechávala se hýčkat :) takže jsem chodila jen za záchod a zpátky a dobrý... prostě jako v nemocnici... kdyby něco, byla jsem připravená hned jet na pohotovost. Oni si radši drží ženský v nemocnici asi hlavně proto, aby pak doma hned nezačaly pracovat atd.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VERRINKA: takhle by to pro mě bylo ideální... jenže sem v motole :)))
    ale ptala sem se na to sestry a ta mi řekla, že tam nikoho samozřejmě nedržej... ale že z deseti ženskejch se jim dycky jedna vrátí s krvácením... ale že jestli zejtra odpoledne nebudu krvácet, budu schopná normálně chodit a budu se celkově cejtit v pohodě, tak že mě pustěj... tak to zvažuju... mno...
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    Já jsem prostě nastoupila ráno a druhej den jsem šla domů a byla jsem ráda... taky se žádný drama nekonalo, říkali nám, že je zbytečný zůstávat třeba týden, pokud nejsou nějaký závažný komplikace, což většinou nejsou.. Ale já jsem byla v soukromym Gyncentru, tam to funguje jinak, než třeba v Motole..
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MIRHULE: s tím mně původně vyhrožovali, ale standardně to sou prej tři dny... 1. den příjem, kdy naprosto zdravej člověk stráví celej den v pyžamu a s ostatníma nemocnejma... 2. den operace, přes noc pozorování a 3. den ráno domu, když nekrvácíš a je to bez kompllikací
    MIRHULE
    MIRHULE --- ---
    SHMAIDA: já byla v nemocnici celej dlouhej tejden, nepustili mě ani o den dřív...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PSYCHEE: jojo, vzala a mám 4G kartu pracovní, takže pohoda...
    bych se tady bez toho zbláznila :o) si myslím, že záleží na rozsahu toho zákroku a že si to spíš sichrujou než něco jinýho...
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    SHMAIDA: hele a kde beres internet? sis vzala do nemocnice pocitac jo? ,)

me to ceka za tyden v utery a rekli mi, at radsi pocitam, ze tam budu do konce tydne, tak nevim tyjo...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VERRINKA: tak já uvidím, v kolik mě vemou... a zkusim hodně škemrat :))) nějak to tady nedávám... :o) sem tu první den, pokoj si dělím se dvěma panima :) 60 a 80 a je to fakt legranda :o) a zejtra dopo mám jit po nůž ale nevim ještě přesně kdy :(
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    SHMAIDA: nechali si mě do druhého dne, ale kdybych hodně škemrala, říkali, že by mě pustili i dřív :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    jenom takový dotaz na slečny či dámy, které mají konizaci za sebou... pustili vás ještě v den operace nebo si vás tam nechali do druhého dne?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    Zdravim z motola ;) neska me prijali,zitra jdu pod nuz. Jsem poprve v nemocnici a je to fakt zazitek :o)
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    Tak já jsem se nešetřila a výsledek ? kaluž krve... takže na to holky bacha... Aspoň týden, dva se setřit, doma asi být nemusíte, ale neschopenku vám nabídnou (tak na týden nebo 10 dní)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam