• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNELALidský papillomavirus / rakovina děložního čípku - zkušenosti, rady a všechno kolem
    OVERSEER
    OVERSEER --- ---
    Cervarix and Gardasil: Schoolgirl dies after cervical cancer vaccination
    http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15458
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    SHMAIDA: jako, ze jsi to uz prosvihla?! :I Hele, treba to co rikam je blud a doktorka ti jen mavne rukou a naockuje te :)
    Normalne mas u vakcinace protokoly, nekdy jsou dva "jeden rychlejsi" a "jeden pomalejsi"... u tedle vakciny presne nevim, zeptej se, nic za to nedas.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    GRETKA: a saaakra :((( tak sem asi zbytečně vyhodila 7.000 :o) no, k doktorovi jdu až 18.9. tak už to snad vydržím, stejně to nezachráním :o)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    SHMAIDA: jo. Tyden, dva (mozna i tri) by nevadily, ale 3 mesice uz je hodne, ale zavolej sve Dr., ta to bude vedet lepe.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    mám dotaz ohledně očkování ...

má se očkovat po 2, 4 a 6 měsících ... myslíte, že ovlivní nějak výrazně účinek vakcíny, když poslední očkování proběhne po delší době než 6 měsících? dejme tomu třeba po 9?
    DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---
    DEMONOFANARCHY: jj, taky jsem tohle zazila... teda ale az po Aldare.. ne ze by mi nepomohla, ale malinky bolacek se mi tam objevil pozdeji znova a doktorka si nebyla jista, co to je, tak to radsi vypalila.. boli to jak cert!!!!!
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    DEMONOFANARCHY: ooouuuu ... tak to je nepříjemné zkušenost :o)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Moje cerstva zkusenost je takova ze jsem prisel za obvodackou jestli mi napise aldaru ze bych to s ni zkusil prece jen drasticke medoty na techto mistech bych nechal az na pozdeji a ta mi rekla ze mi to muze napsat jenom kozar at si dojdu tam, tak jsem sel do nusli na poliklinuku a tam rikam ze bych asi docela zkusit tu aldaru i prez tu cenu ze jsem cetl ze je dobra a kozarka rekla ze mi aldaru psat rozhodne nebude protoze s ni nejsou zkusenosti a ze vyleptani je jedina moznost a placla mi tam spejly s kyselinou aniz by se nejako ptala... to bylo poprve a naposled co tudle babu chci videt teda...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MIDORI: asi většina chlapů má HPV, ne? :)))
    LOULA
    LOULA --- ---
    at už se něco děje...mě před 3roky můj doktor vylekal,že můžu mír rakovinu,bohužel už bylo pozdě na nějaké očkování a po pár vyšetřeních mám rakovinu sliznice děložní...hlavu si tím nelámu-žiju a to je důležité...jen bych byla ráda kdyby ty očkování byla a taky byla bezplatná...sakra,dyt zdraví máme jen jedno
    DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---
    SENIN: plně s tím souhlasím.. okamžitě zavést!!!!
    SENIN
    SENIN --- ---
    SHMAIDA: no právě, já jsem taky pro, ať se to zavede. to je pořád řečí, jak je rakovina nebezpečná a jak s tima lidma soucítí, ale když se proti tomu může něco dělat, tak najednou vláda mlčí a pojišťovny to samé.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SENIN: to je dost hrozný, ale zas na druhou stranu ... jen ať to zavedou ... protože se o tom vůbec nemluví a já sem až teď překvapená, kolik ženskejch kolem mě bylo na konizaci nebo na ní jde ...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    VERRINKA: diky, snad to tak je
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    LUCKYSWEETY: mně bylo po injekci taky zle, bylo mi řečeno, že je to dobře, protože je to reakce těla a tvoří si protilátky... s menstruací by očkování snad nemělo mít souvislost...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    SHMAIDA: to si nemyslim, casto jich zapomenu i vic a nic mi neni.

ona se me ptala, jestli mi po 1. nebylo zle a to bylo vsechno ok
    je mozny, ze to je jen shoda nahod, ale vcera mi bylo hodne zle - bolely vsechny svaly, sotva jsem lezla..
    diky
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    LUCKYSWEETY: ahoj, mně očkování nic nezpůsobilo a ani si neuvědomuju, že by to mělo mít nějakej vliv na menses...
    spíš bych řekla, že to je způsobený těma dvěma práškama... ono imho, když vynecháš jeden, tak OK, ale dva vynechaný už to tělo nastartujou ...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ahoj, mam dotaz
    doktorka rikala, at se na ockovani dostavim nejlip po menses, takze jsem tak pri prvni davce udelala
    tesne pred druhou jsem si zapomnela vzit asi 2 prasky a neocekavane to dostala.
    zajima me, jestli to muze zpusobit nejakou neplechu
    dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam