• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMGKostýmy, výroba a údržba - Star Wars a další
    Tento klub je věnován tvorbě komplikovanějších kostýmů z filmů včetně technologíí jako je vakuform, laminování atd. Obrázky, popisy a případně rady. Není to primárně galerie toho co najdete na netu, ale co sami tvoříte a co jste během tohoto procesu zjistili nebo narazili na problém s kterým si nevíte rady.
    rozbalit záhlaví
    GONTAR
    GONTAR --- ---
    TOMG: Space Mariňácká helma? Tak to držím pěsti ;) Možná projevím i ten zájem ;)
    TOMG
    TOMG --- ---
    Možná to někdo pozná, ale tohle zkusím vyrobit jako takovou menší rozcvičku. Nejdřív bude pořádný počítačový model a pak reálná helma a prvaděpodobně se bude dělat víc kusů, podle toho jaký bude zájem o případné další kusy.
    Obrazek
    TOMG
    TOMG --- ---
    ALIENJEDNA: Zapujceni s majitelem by snad i slo, ale to zavisi na konkretnim majiteli a jak se s nim dohodnes. Sice je vyrobeny jeste jeden armor, ale ja bohuzel nemam cas, skladat jeste dalsi kostym.
    TOMG
    TOMG --- ---
    KULA: Jsou to konverzni dily ze stormtroopera na sandtroopera.
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    hmmm, to je skoda, a co zapujceni i s majitelem..?
    REsp kdybych si ho nechal od tebe udelat na zkázku.. mozno?
    KULA
    KULA --- ---
    TOMG: jinak je na case aby jsi prozradil co je to za dily.
    TOMG
    TOMG --- ---
    ALIENJEDNA: To ti nereknu, protoze ja ten kostym jeste slozeny nemam, dalsi kostym je aktualne bez helmy a posledni slozeny si nemyslim, ze by ho dotycny pucoval. Nejak jsme neuvazovali, ze bychom ty kostymy pujcovali. Pak se stavi ctvrty armor, ale ten je na tom podobne jako ten muj :)
    Proste sance na pujceni kostymu je mala ci dokonce zadna.
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    na kolik by vyšel pronajem toho kostymu na vikend? :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    Kdo pozna co je na obrazku :)

    SOJER
    SOJER --- ---
    asi proto jsou prvnich 15 minut reklamy:-D
    TOMG
    TOMG --- ---
    JEDI: Tak o tom nic nevim, ale bylo by to fajn :)
    JEDI
    JEDI --- ---
    TOMG: slysel jsem ze do 15 minut od zacatku predstaveni muzes odejit a vrati ti plne vstupne, ale nevim jestli to neni fama.
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: U fanfilmu to zavisi na tobe, jestli to delas jako amater a delas scenar podle kostymu co mas a nebo udelas scenar a pak delas kostymy co potrebujes.

    Navic velkofilmy maji jeden drobny nedostatek, tak moc se podrizuji tomu jake tam chteji hvezdy a pak nejak zapomenou na scenar, aby to nebyla slatanina. Pze staci kdyz tam ty hvezdy jsou a ty maji fanousky a ti pujdou na jakokoliv kokotinu, jen proto, ze tam jejich milacci hrajou. Kdyz se k tomu jeste udela reklama, kde se do traileru hodi nejzajimavejsi zabery z celeho filmu.

    Nekdy si rikam, ze by melo byt neci jako zaruka na film, kdyz zaplatis vstupne, nelibilo se ti to, tak by ti vratili pulku zpet :)

    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: Hele i u velkofilmu se prepisujou scenare podle hercu takze mi nerikej ze kdybys mel treba Marka Hamilla natoz pak CHEWBACU ze bys ho tam nevecpal :D a jako zrovna u fanfilmu si myslim ty kostymy dost o scenari rozhodujou..nebo mas klice od Lucasova sklepa?:)
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: Film se vetsinou nedela tak, ze si vyberes, ktere kostymy tam chces a pak podle toho placas scenar :) Hodne to pripomina pohadku o pejskovi a kocicce jak pekli dort. O_O

    Ja osobne ve scenari wookie nemam. Takze je k nicemu nepotrebuju :) Ale muzu kdyz tak poradit, kdyby to nekdo chtel zkusit vyrobit :)
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    udelejte kostym toho pisecnyho cerva sarlacca, s tim budete mit uspech :D nebo at-at ve skutecne velikosti
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: tak jako potrebovat vid...ve fanfilmu na nakyho toho wookie roli najdes dycky a na conu bys taky byl za hvezdu (ja ho potrebuju od deseti let, hned po tom kolecku co mela xena, vic jak rodinu .) ) ...a zrovna tohle by memu neznalemu oku prislu jednodussi na vyrobu nez ten tvuj storm z kteryho mi jako fakt padla celist.
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: To by se vyrobit dalo i bez vycpaneho medveda. Jenze to bys ten kostym musel potrebovat a hlavne na to mit, ono vyrobit nektere veci neni tak uplne levna sranda. Protoze vyrobit se da lecos.
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: To byla spis sranda...ale takovej wookie jako, kdyz pomineme vysku, by myslim stal za to. Jenom teda ta hlava..sehnat vycpanyho medveda leda :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: To neni, ale zajimavy taky neni. Hybat se nehybe, chodit se v tom neda a i kdyby byl rozlozeny, tak zabere hromadu mista. Takze bude nekde lezet a chytat prach. Pro filmove ucely je lepsi 3D model.
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: treba Jabba Hutt, ten okoukanej rozhodne neni :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam