• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMGKostýmy, výroba a údržba - Star Wars a další
    Tento klub je věnován tvorbě komplikovanějších kostýmů z filmů včetně technologíí jako je vakuform, laminování atd. Obrázky, popisy a případně rady. Není to primárně galerie toho co najdete na netu, ale co sami tvoříte a co jste během tohoto procesu zjistili nebo narazili na problém s kterým si nevíte rady.
    rozbalit záhlaví
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GONTAR: No prááááávě. ;-)))
    GONTAR
    GONTAR --- ---
    GOBERS: Nope, Stormtrooper mikina :) Ovšem nafukovací stormtrooper zní zajímavě... ...a perverzně...
    OMN
    OMN --- ---
    GOBERS: proc nafukovaci?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GONTAR: Nafukovací stormtrooper? :-D :-D
    TOMG
    TOMG --- ---
    ESY: Jo relax je taky důležitý :)
    ESY
    ESY --- ---
    TOMG
    TOMG --- ---
    GONTAR: Jo známe, ale nějak to není ono.
    GONTAR
    GONTAR --- ---
    Hehe >;D

    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    Díky
    TOMG
    TOMG --- ---
    CHUCPE:Tak je to u nás na fóru s odkazem na tvůj mail, třeba se ti někdo ozve.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    POužij mail, z mého profilu.
    TOMG
    TOMG --- ---
    CHUCPE: Víš, moc lidí od nás zde nemá registraci a šance, že si ji kvůli tomu budou dělat, je docela malá. Takže hoď spíš kontakt na sebe a pokud máte web, tak i na něj.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    Klidně, hodil by se jedn nebo dva další lidi. Za týden začnem takovou docela kruťárnou. Napiš ať mi kdyžtak píšou sem nebo na mail z HOME. počítám že další hra by probělhla někdy do půlky února. Hraje se jednou max 2* měsíčně vždy jeden celý den o víkendu (od 9 do......)
    Je to klasické hra na hrdiny RPG Ve světě SW podle pravidel d20.
    Zápletka je poměrně jednoduchá: postavy byly dány dohromady jako nový segment císařovy tajné služby (Císařova Ruka) a řeší problémy, které je třeba udělat, ale spíše neviditelně.
    Začátek hry je stanoven na konec bitvy o Hoth a postavy se budou motat okolo hlavního děje a budou tam vykonávat úkoly na pozadí filmového příběhu či některých knížek. Hlavní zábava však začne po bitvě u Endoru, kdy se najednou pro bývalé císařovy přisluhovače karta obrátí.
    TOMG
    TOMG --- ---
    CHUCPE: No můžu to přehodit na forum Czech Outpostu. Třeba to tam někoho zaujme. Ale budu potřebovat konkretnější popis včetně kontaktu. já osobně tuším jen zběžně o co jde.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    Vím že je to pro tento klub off topic ale protože asi máte rádi SW, tak mám nabídku: nějak rozjíždíme víkendové hraní SW v systému d20, byl by zájem o hru?
    Postavy nebudou žádní miloušcí povstalci a teroristé, ale tvrdí a neúprosní ochránci pořádku v galaxii pod vedením našeho milovaného císaře Palpatina.
    TOMG
    TOMG --- ---
    CHUCPE:Neboj, ono to nebude hned, ale letos to bude určitě.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    Jen mi dej dopředu vědět kolik za to budeš chtít, abych se pak nedivil, kolik peněz po mě budeš chtít, pořizuji si novou zbroj a to člověka vždy trochu vyčerpá
    TOMG
    TOMG --- ---
    CHUCPE: Dobře
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    OK počítej se mnou.
    TOMG
    TOMG --- ---
    CHUCPE: To asi jo, ale asi až vyrobím nové formy na novou helmu, protože tu aktuální co máme hodlám vyřadit a nahradit tou novou. Ale netuším kolik bude cena, to budu vědět, až budou první vylisky a první složená helma, protože ji budu skládat podobně jako ty filmové, tedy včetně nástřiku barvou.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    Bylo by možné si od tebe nechat udělat jen přilbu, nemusí mi ani sedět ale jen jako model, byla by doma na čestném místě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam