• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONANEK69Vše o digitálním vysílání TV( DVB-S, DVB-T, DVB-C)
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ZEROMICKEY: pokud chces poslu ti nabidku + info.
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    Potrebujem do rod. domu koupit satelit na digi prijem (normalni antena nam nestaci vzhledem k umisteni) a rozvest jej do 4 nezavislych bytovych jednotek s moznosti rozsireni na 6 bytovych jednotek. Nemate nekdo njk schema zapojeni + doporuceni konkretniho reseni? Diky
    SARRI
    SARRI --- ---
    co dvb-t a ubuntu?? nepodarilo se mi tohle spojeni uspesne provest ;//
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    HONANEK69: dementi :(

HONANEK69: sony chapu ze se o to zasazovalo - mam prave bravii ktera ma vsechny ty moznosti tak me zajimalo jestli to nahodou nejde...
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    UPC - web
    1.
    Mohu použít svůj vlastní set-top-box?

Použití vlastního set-top-boxu není v současné době pro příjem kódovaných programů digitálního kabelového vysílání možné. Pro příjem programů je nezbytné užití SMART karty dodané od naší společnosti, která je pevně spjata s námi dodávaným set-top-boxem.
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    MARECEK: Karta od UPC je sparovana s pristrojem od nich. Nekde jsem tuhle cetl ze by to v budoucnu melo jit s vlastnim pristrojem cim s TV s DVB-C tuner (Sony se o to tehdy hodne zasazovalo) ale nevim jak to nakonec dopadlo, predpokladam ze spatne :(
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    hele mam telku ktera ma v sobe dvb-t a dvb-C tuner tzn. format na kterym vysila digitalne pozemni upc, a slot na pcmcia karty (kam by sla eventuelne pcmcia redukce na kryptovaci kartu)... zajimalo by me jestli nekdo nema ozkouseny sledovani digitalniho upc aniz bych pouzival jejich STB nebo jakoukoliv jinou skatuli-abych to proste chytil na tunery v telce a nemel na skrini dalsi kram... diky moc
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    HONANEK69: jasný, díky za osvětu .)
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ZEROMICKEY: ano pokud ma set top box pro mpeg4 napr. http://www.digitelka.cz/dvb-t-prijimace_11/topfield-tf-7710htci_260.html ale ta cena je zatim trosku jinde... nebo tuner do PC
    YNZA
    YNZA --- ---

RMUTT: ja si koupil do dilny dvb-t boxik ciste kvuli radiu, protoze to hraje nesrovnatelne lepe nez drahej sony tuner a kravska vkv antena
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    RMUTT: radio poslouham jenom v aute analogovy, a obcas pres net (fakt zridkakdy), takze odpoved zni neposloucham
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ZEROMICKEY: sem to chtel takovy komorni, neformalni :)
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    RMUTT: nech udelat anketu .)
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    HONANEK69: ja ze mi nekdo v praci rikal, ze mpeg4 vidi .))
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    taková anketní otázka. poslouchá někdo z vás přes digi tv nebo ip tv nekdy i digitalni radia? Zajimala by me vase odpoved. Nebot i podle toho si odvozuju to, jestli bude mit moje prace jeste po 31.8. smysl. dekuju pekne za odpovedi.
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ZEROMICKEY: nemas signal, naladil jsi experiment v mpeg4 nebo je to MHP. Kodek treba neni:)
    YNZA
    YNZA --- ---
    HONANEK69: ooo diky, zacinam do toho pronikat .) skosda ze forum obcas: Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 63001 bytes) in /usr/home/web/www.cssf.cz/www/showthread.php on line 1265
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    ted se budu tvarit, jako ultra lama .) Mame settopbox a naladim na nem njk programy v MPEG, ktery neprehraju. predpokladam, ze nemam kodek nebo vim ja? :) Co s tim? :) dik
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    HONANEK69: Tak jsem si nasel jeste polohu vysilace kosutka a je to bida, na oba ni stini mnoho panelaku v sidlisti, ani na jeden nemam sanci "videt" a na oba mi stini i "vlastni" panelak - mam okna na opacnou stranu :-( Vysilace mam v uhlu cca 90 stupnu od sebe.
    Pomuze mi to sito? Musel bych ho natocit smerem do zdi a chytat signal pres nekolik zelezoberonovych panelu dalsich bytu.
    Asi se nakrknu poslu dvbt do haje a koupim satelit :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam