• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONANEK69Vše o digitálním vysílání TV( DVB-S, DVB-T, DVB-C)
    CATT
    CATT --- ---
    A na starou anténu ti to nic nechytne? Pokud to nemáš filtrované nějakým slučovačem nebo anténním zesilovačem, tak by to mělo chytat i digitální signál. Pokrytí signálem se vždy uvádí jako venkovní, uvnitř je vždy horší. Zvlášť na prutovou anténu, pokud nejsi blízko vysílače.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    CATT: v jiznich cechach jede verejnopravni multiplex, na kterym maji jet ct1 - ct24. Kdyz ale odpojim starou antenu, dam tam ten mini bicik a prepnu kartu na dvb-t, tak nic nenaladim
    CATT
    CATT --- ---
    RATTKIN: Vysílá u vás digitál? Jde ti po anténním kabelu digitální signál?
    To je jako věštit z křišťálové koule :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    mam tv kartu Gigabyte GT-PTV-TAF-RH. analog jde dobre [celkem] ale na digitalni vysilani nemuzu nic naladit. Kde muze byt problem?
    CATT
    CATT --- ---
    FLLIP: v zásadě ano. MPX1 je celý pro čt. MPX2 je pro Novu a toho, koho si ČRa vyjednají. MPX3 je pro Primu a toho, koho si CDG vyjedná.
    momentálně nechce říct nikdo nic. ale óčko by mělo být spíš v MPX3, Z1 možná v MPX2.
    FLLIP: CDG vysílá z Cukráku, ale jedná s ČRa, že by využilo jejich vysílací kapacity, tedy vysílalo ze žižkova.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    pokud sem to dobre pochopil tak MUX1 bude pouze pro Ct, dvojka by mela bejt pro novu + nejaky kanaly od novy a trojka bude pro primu a zbytek televizi ktere treba teprve vznikaji.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Akorát nechápu jak tam psali že to nějak přehoděj.. jakože multiplex A a B bude sjednocen do multiplexu 1 (zadarmo) a multiplexu 2 (placené) takže teď když mě šel super multiplex A a špatně Bčko tak by mě měl pak jít multiplex 1 stejně jako Ačko ?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    No já používam jenom domaci antenku, bydlim přímo pod žiž. věží takže sem problém se signálem nikdy neměl, ale tedka nechytnu vůbec nic... jenom mizernej analog :-(

Nevíte někdo jestly po tý akci bude ze žižkova vysílat i digi Prima, ocko atd...
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    nastala zmena v sireni signalu z horizontální na vertikální polarizaci. Pokud pouzivate sito je treba jej otocit o 90 stupnu... :(
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ZONICEK: to je fakt super, uz jsem o tom taky neco nasel na digizone...uz me to "vylepsovani" fakt sere.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    FLLIP:
    Voni to přepnuli na 6 neděl z Žižkova na Strahov... Teď jsem byl u babičky páč nato jela... a v neděli ráno signál 0... fakt super, nic jinýho nechytí...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Funguje vám tedka prijem digitalni TV? Na žižkově a Vinohradech?
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ZEROMICKEY: pokud chces poslu ti nabidku + info.
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    Potrebujem do rod. domu koupit satelit na digi prijem (normalni antena nam nestaci vzhledem k umisteni) a rozvest jej do 4 nezavislych bytovych jednotek s moznosti rozsireni na 6 bytovych jednotek. Nemate nekdo njk schema zapojeni + doporuceni konkretniho reseni? Diky
    SARRI
    SARRI --- ---
    co dvb-t a ubuntu?? nepodarilo se mi tohle spojeni uspesne provest ;//
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    HONANEK69: dementi :(

HONANEK69: sony chapu ze se o to zasazovalo - mam prave bravii ktera ma vsechny ty moznosti tak me zajimalo jestli to nahodou nejde...
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    UPC - web
    1.
    Mohu použít svůj vlastní set-top-box?

Použití vlastního set-top-boxu není v současné době pro příjem kódovaných programů digitálního kabelového vysílání možné. Pro příjem programů je nezbytné užití SMART karty dodané od naší společnosti, která je pevně spjata s námi dodávaným set-top-boxem.
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    MARECEK: Karta od UPC je sparovana s pristrojem od nich. Nekde jsem tuhle cetl ze by to v budoucnu melo jit s vlastnim pristrojem cim s TV s DVB-C tuner (Sony se o to tehdy hodne zasazovalo) ale nevim jak to nakonec dopadlo, predpokladam ze spatne :(
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    hele mam telku ktera ma v sobe dvb-t a dvb-C tuner tzn. format na kterym vysila digitalne pozemni upc, a slot na pcmcia karty (kam by sla eventuelne pcmcia redukce na kryptovaci kartu)... zajimalo by me jestli nekdo nema ozkouseny sledovani digitalniho upc aniz bych pouzival jejich STB nebo jakoukoliv jinou skatuli-abych to proste chytil na tunery v telce a nemel na skrini dalsi kram... diky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam