• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONANEK69Vše o digitálním vysílání TV( DVB-S, DVB-T, DVB-C)
    rozbalit záhlaví
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    HONANEK69: celkem palka tyjo ... diiky
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    je uz na trhu nejaky dvbt recorder ktery umi nahravat 2programy najednou?
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    Pokud potrebujete s necim poradit, muzete nyni bezplatne vyuzit i teto novinky: http://www.digitalnik.cz/poradna/
    YNZA
    YNZA --- ---
    zkusim se zeptat i tady:
    nevi nekdo o necem podobnem u nas prodavanem za rozumne penize?
    (4+ rgb vstupy, dalkac/automatika)

http://www.futureshop.co.uk/techlink-av50r-remote-control-scart-switch-box-p-3139.html
    GRIP
    GRIP --- ---
    PSYSBEE: díky za info. doufám, že se budou podobné výrobky rozmáhat a zlevňovat. Podle mě televize je mrtvej formát. Radio jí určitě přežije.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GRIP: no nevim .. spis nez setopbox bez televize bych mu doporucil primo prijmac internetovych radii pripadne radio s DVB-T tunerem..
    Napr. http://www.eproton.cz/Asp/DescrView.asp?IDArticle=91610
    GRIP
    GRIP --- ---
    můj otec má celkem rozumnej požadavek na set-top box pro poslouchání radia:
    malý rozměr přijímače
    USB vstup pro přehrávání audio MP3
    musí mít displej pro zobrazení kanálu (nemáme televizi)
    malá spotřeba

nenapadá někoho něco?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    http://www.digizone.cz/clanky/smely-plan-do-olympiady-2012-pokryt-dvb-t2/
    Smělý plán: do olympiády 2012 pokrýt většinu Česka signálem DVB-T2 (jako multiplex 5)
    no WTF :D
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CATT: na pokojovou to prave nechodi vubec. Musiome asi nejak vyresit tu spolecnou.
    CATT
    CATT --- ---
    tak to je jiná. prostě natahat nové kabely nebo sehnat pokojovou anténu, která bude fungovat. teoreticky by to mohlo jít na kus drátu...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    za "mnohem" patri "hur" :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CATT: mnohem! Vcera mi bylo sdeleno, ze to cely bezi na koax. dratu! :DDDDDDD Divim se, ze vubec neco doma chytneme. :D
    CATT
    CATT --- ---
    NICTUKU: budu hádat - společná anténa? potom je třeba vyměnit slučovače a rozdělovače.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    no jo, ale kdyz tak nad tim "uvazuju", je to hodne divny, protoze oba kanaly jsou v obou typech vysilani. A jeden bezi jako vino a druhej si netukne ... muze to byt antena?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CATT: na mux2, ale chyba lavky, mux1 i 2 uz jsou pro Prazskou oblast vysilany jak horizontalne, tak i vertikalne. Proto se ptam. Je to hodne divny.
    //Cukrak 100 kW H, Zizkov 32 kW V//
    Ale priznam se, ze nevim presne co je tam za antenu. Je snad i mozny, ze je ta antena ladena na horizont a tyak nechytne Zizkov a neco stoji signalu z Cukraku v ceste(ale to by tam nekde ted neco museli postavit do cesty :)
    CATT
    CATT --- ---
    NICTUKU: stb hlásí dobrý signál na mux1 nebo na mux2?
    mux1 je vysílaný s vertikální polarizací, mux2 horizontálně.

ale jestli je to dva měsíce, tak je to podivné
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    Jeden dotaz: nevim jestli to je pokrytim, nebo cim jinym jeste???, ale doma mame signal podle vseho ok(set top box hlasi dobry signal), ale nechodi nam poradne mux2. Pokud se nepletu(nova, prima, nova cinema, cool, barrandov)? Pritom mux1 bezi jako bic. Uplne bez problemu. Lokace: Praha Modrany(dolni, ta vilova ctvrt dole u reky, Obchodni namesti, atd. ...). Jsme klasicky analogove pichli na spolecnou antenu, ze zdi to vede rovnou do set top boxu(Digipal 2) a dal do tv. Deje se to asi 2 mesice. Nejsem s to tenhle problem vyresit.
    Za pripadny rady dekuju.
    JEANPIJON
    JEANPIJON --- ---
    Ahoj, vsichni, resim podivny problem s DVB-T v MUXu NOVA, u nekterych starsich filmu zrejme posilaj nejaky jiny format audia a moje HTPC neni schopny ho prehrat (resp jede jen zvuk...:/ ) nesetkal se nekdo s necim podobnym? Snazil jsem se rozebrat ten TS, ale osobne jsem nebyl schopne najit zadny viditelny rozdil (vzorky funkcniho a nefunkcniho TS mam, kdyby je nekdo chtel videt...) Diky moc, Jean
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MARASAN: o to nejde, jde o to že ve špičce jede snad 20x do hodiny ve dvou směrech tj. 40x rozpad. Ano jezdí tu ještě 15 tak ať nekecám jednou do minuty se to posere... :/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LIQUID_SOUND: wov! jiny linky nez 22 nic nedelaji ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam