• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONANEK69Vše o digitálním vysílání TV( DVB-S, DVB-T, DVB-C)
    ROMZAJ
    ROMZAJ --- ---
    zdravim, mam dotaz - muzete mi prosim poradit jestli je u nas na trhu nejaky set-top-box aby mel DVB-C? cenove max do 1500kc, predem diky
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    Ahoj, neporadil by mi nekdo, prosim, jak vygenerovat nove tabulky (PSI) pro upraveny transport stream? Potrebuju totiz na linuxu vygenerovat normovany mpeg TS z nekolika SAT transponderu (vytvorit si vlastni multiplex). Hraju si se skriptem, ktery byl prilozeny k opencasteru, ale nechce to chodit... Tak jen kdyby nahodou nekdo vedel...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    BABBA:
    pokud je mi znamo, tak nikoliv, protoze ze zakona musi byt pozemni digitalni vysilani (DVB-T) bezplatne

BABBA
    BABBA --- ---
    existuje v ČR placené kanály v DVB-T?
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    HONZIK96:
    taky me tahle varianta napadla...zkusim nejaky utlumovy clanek
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    HAWKS: něco podobného jsem před časem vyřešil "zeslabením" signálu
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    BIO23:
    je vseobecne znamo, ze DIGI TV dava dost mizernou parabolu i konvertor. Ta parabola je snad z alobalu a konvertor propadle veskeryma sitama kvality mi prijde
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    da mi nekdo odpoved na otazku, proc se mi obcas skubne obraz a vypada zvuk na DVB-T prijimaci STRONG pripojenem na klasickou "matraci" antenu ?
    Pritom trvale to ukazuje silu signalu i kvalitu takrka na maximum
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MADBANANA: Pujcit si merak a zjistit silu signalu.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Prisel jsem si pro radu, doufam, ze nebudu moc ot. Predem rikam, ze tomu prilis nerozumim.

Mame Ferguson 200 HD a posledni dobou nam zacal dost casto vypadavat signal (pise to neco o zadnem nebo nizkem signalu), vetsinou presne ve chvili, kdyz je rozuzleni filmu. Jediny, co me napadlo, ze jsem zkontroloval, jestli neni prerusenej nebo spatne utazenej kabel od paraboly. Zaroven jsem presvedcenej, ze se parabola nijak nepohnula. Co je mozny, ze se v drzaku trosku krouti ten antenni modul (nebo jak se tomu rika, proste to, z ceho vede kabel).
    Co s tim? :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Umi digitalni DAB tuner prijimat radia z DVB-T multiplexu?
    YNZA
    YNZA --- ---
    tyvole, vyjezd technika 1000?
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    BIO23: dobra cena no :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    přijeli technici, vyměnili konvertor,stálo mě to 1700 , ale zatím to běží...
    YNZA
    YNZA --- ---
    BIO23: mozna je to naopak zahlceny
    BIO23
    BIO23 --- ---
    hoj,pořídili jsme si digi tv a mám problém s neustálým padáním signálu...20s to jede a ukazuje mi to sílu i kvalitu signálu kolem 90% a najednou to spadne na 20s vše na 10% a programy nejedou, aby se to zase za 20s nastartovalo na těch 90%... někdy to funguje několik minut
    je to špatně nasměrovanou parabolou? jak i teda nasměrovat správně? stačí jenom zkoušet malé výchylky a čekovat to na tý stupnici kvality a síly signálu?
    a myslíte,že je to fakt tou parabolou? rok na stejném nastavení paraboly sleduju čt24(zdarma) a nevypadlo to ani jednou...teď tam dám novej set-top-box a furt to padá- a když to vypnu a zase zapnu tak to 9 krát z 10 funguje
    paní na lince mi nabídla jen jejich technika za tisíce...
    nemáte kontakt na nějakého kámoše,co se tím zabývá? nechci šťourat do paraboly,když to zatím celou dobu jelo...
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    YNZA: přiznam se bez mučení, že mě nenapadlo začít používat univerzal :-D
    YNZA
    YNZA --- ---
    HONZIK96: no asi te to musi bavit :)
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    YNZA: ty vogo, já mám tři :-D
    YNZA
    YNZA --- ---
    dva dalkace sou peklo i pro technicky zdatny lidi, staci si ke sledovani otevrit vino a uvidis jak te to bude srat :D univerzal na hrad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam