• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKSKYBORDER COLLIE Fanclub našich šikovných miláčků...
    LISKAAA
    LISKAAA --- ---
    jeden klučík:
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost
    LISKAAA
    LISKAAA --- ---
    Tak já vám taky něco pošlu ať se můžete kochat...
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
    maminka
    LISKAAA
    LISKAAA --- ---
    Jsou k mání 3 štěňátka border kolie(kluci - 1černobílý,2trikolor).narodily se 1,10,2008.
    Otec je pes co jezdí na soutěže v pasení, dost dobrej. Matka Goldie mpase koně, předpoklady pro pasení, aport apod. Bez PP,cena 2 500,- Fotky k mání na http://www.sleddogs.cz/borderka.php nebo více fotek zašlu do pošta
    MISHKAS
    MISHKAS --- ---
    BLACKSKY jsem z prahy východ konkrétně z toušeně
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    MISHKAS: A odkud jste?
    MISHKAS
    MISHKAS --- ---
    jsem ráda že jsem tu našla tohle auditko aspon si mam s kým popovýdat o mojí psí holčičce. koupila jsem si jí v létě a je to fakt moje sluníčko jmenuje se Majka
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DASA: Mno já jsem kvuli Agátce odložila rekonstrukci pokoje:-D
    Ale budu radši, když takovej destruent nebude:)
    DASA
    DASA --- ---
    CAMELLA: jééé kde jsou ty časy, kdy byla takhle nevinná Lex :) My teď prožíváme období demolice v době naší nepřítomnosti. Nemáte někdo radu? Lex vydrapala díry už do všech světových stran v pokoji, kde zůstává, když odejdeme. A lino už taky sundala :( Jsou dny, kdy je zlatá a někdy toho zvládne dost, i když je tam sama třeba jen půl hoďky. A to se jí před každým naším delším odchodem snažíme utahat venku s míčkama a klacíkama..Skoro každý, s kým jsem mluvila, mi řekl, že si tím prošel a že se jim do 2 let borderka srovnala a teď je zlatá...ale je to vážně o nervy :)
    Tak držím pěsti, ať je tohle ta malá část borderky, co v Agátce chybí ;)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    CAMELLA: Tak je pak nalinkuj :-P
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Byla se mnou dneska ve škole, krásně to zvládla:) A na ceste na autobus jsme potkali fotografa, takže snad budou profi fotečky:)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    CAMELLA: Však až bude větší, půjdeme na další procházku :-D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BLACKSKY: Ju, škoda, že je Agátka ještě malá:)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DASA
    DASA --- ---
    WAMP_ELF: jj, nějaká taková panička to byla :) U kolejí taky něco je? To jsem ani nevěděla. A co se tam cvičí, sportovní kynologie? Nemají nějaký stránky? To bychom to měli kousek, ale nejspíš zůstaneme věrný Alee :) My byly v létě v psí školce a teď během školy už neni moc čas, tak jsem ráda, když si zajdem na agi a chcem začít s tím flyballem, i když na skákání si musíme ještě pár měsíců počkat.
    DASA
    DASA --- ---
    BLACKSKY: tak my jsme přes týden v Praze a obvykle pátek až neděle Budějce, což mi připomíná, že už jsem jednou nepřímo potkala Pixie id WAMP_ELF :)
    Jo a chodíme na cvičák OSA ALEA v Budějkách, jestli je tu ještě naaahodou někdo z jihu :)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    Juuu, mám radost že to tu ožilo.
    Napiště kdo odkud jste, dají se pak plánovat fajn výlety, procházky, venčení, koupání....
    A pokud máte www, tak je přihodím do záhlaví :-)
    DASA
    DASA --- ---
    CAMELLA: nevim to přesně, ale taky tak nějak 4,5kg. Zatím máte asi bordeří váhu :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DASA: Mno z 1/4 je tam nějaký neznámý vojín:) Tipuju NO nebo něco podobného. Ale Agátka byla ze všech štěnátek asi nejborderkovejsi, jen je asi větší..má 5kg, kolik měla tvoje holcicka cca(v 8mi tydnech)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam