• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAVaříme ryby a mořské plody... mňam
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    paradni klubik, zatim jen tolik, az pojedete po zapadnim pobrezi Francie (skoro dole nad Spanelskem), nevynechte rybi restauraci ve vesnici Lit Et Mixe!!!
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Chobotnica je mnam. Najlepsie su take malicke chobotnicky vyprazane v celku.
    Kedysi som si myslel, ze ustricu do pusy nedam, ze by som vrhol. Ale skusil som a je to nebicko v papulke...
    KLA
    KLA --- ---
    Sumec na mátě

    8 tenkých plátků ze sumce
    citrónová šťáva
    4 lístky čerstvé máty
    20 g másla
    1/4 l smetany
    sůl
    mletý pepř
    petrželka

    1. Plátky sumce jemně naklepeme střenkou nože nebo sevřenou pěstí, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Do silně vymazané zapékací misky rozložíme lístky máty, poklademe je plátky ryby, osolíme je, opepříme, přidáme máslo, zalijeme částí ohřáté smetany, posypeme jemně usekanou petrželkou a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Při pečení je přeléváme zbývající smetanou. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.

    Množství: pro 4 osoby
    Doba přípravy: 10 min
    Doba vaření: 20 min
    Hotovo za: 30 min
    DEPKAR_GOBLIN
    DEPKAR_GOBLIN --- ---
    Nami.

    Pstruhy, lososy, sumecky, tunaky :3 neustale. Ne sice kazdy den, ale... ted jsem uplne z tohohle dostal chute...

    A ustrice jsou divne a krabi a krevety k sezrani. Ale pustit se do takovy chobotnice bych si asi zatim netroufl.
    KLA
    KLA --- ---
    tenhle klub by měl být o receptech, o restauraccích, o rybách... Co máte rádi, která mořská potvora vám přijde výborná, nebo naopak které mořské plody se bojíte ochutnat, protože divně vypadají... Jen co budu mít trochu času, začnu sem něco nahazovat.

    Zatím otázka... Jíte ryby? Jak často?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam