už jsem to házela do vaření, takže těm kdo již četli se omlouvám, ale to jsem ještě netušila že existuje tenhle klub:o)
včera jsem našla super recept na přípravu rybího filé:
je potřeba jedna palice česneku, koření na ryby, jeden citrón, hladká mouka, 2 vejce, 200 gramů strouhaného eidamu a 4 filé, já použila aljašskou tresku, nevěřím moc takovým těm "kostkovým" filé...
rybu necháme rozmrazit, osolíme, okořeníme, potřeme česnekem a zalijeme citrónovou šťávou (trochu jsem se bála toho množství česneku a šťávy, ale to právě dodá rybičce hrozně zvláštní chuť). Takto připravenou rybku obalíme v hladcé mouce a dáme do vymazaného pekáče. Ve sklenici si rozmícháme vejce se sýrem a filé tím potřeme. Pečeme 20 až 30 minut. Jako přílohu jsem udělala šťouchaný brambůrky s pažitkou a jednou zakysanou smetanou. Je to moc dobré a hlavně rybka je zdravá áno:o)
Takže kdybyste někdo měli další tip na dobrou rybku, sem s ním:o)