• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    KORDA: je zcela normalni ze lidi reaguji v opojeni emoci, predam ale informace ktere nasli lidi kteri projevili zajem to vstrebat snad rozumneji a snazi se to spise pochopit a nepropadat vyrokum ktere treba podvedome preferujete.

    * koukám, že tady je to úplně jinej kosmír. Od BBC, přes SKY až po Twitter F1 odborníky se všichni téměř shodnou na tom, že VET měl dostat black flag za to jaký je prase a tady se oslavuje. *
    nikdo kdo je odbornik by nemohl rici ze mel dostat black flag. a to protoze black flag neni v rejstriku trestu pro dane provineni. black flag by mohl dostat v pripade ze by ten trest ignoroval. dostal nejvyssi mozny trest ktery mohl.

    zdroj samotne regule
    | Federation Internationale de l'Automobile
    http://www.fia.com/regulation/category/110
    38) INCIDENTS DURING THE RACE

    a dostal +3 trestne body. momentalne jich ma 9 a pri 12 dostane stop na jeden zavod.

    *"Stewards examined Hamilton's car data in Vettel incident. Did not brake or lift off completely. Maintained more or less constant speed. And behaved the same at that re-start at that point on the track as he did at the other two re-starts." Source: FIA

    VET předvedl úkon hodný řidiče dodávky / AUDI na D1. *

    zde lidi poukazuji na video
    https://my.mixtape.moe/slropm.mp4
    je tam z grafiky viditelne ze hamilton opravdu brzdil na vyjezdu ze zatacky. bohuzel FIA asi lidem na redditu nebo jinde nerekne proc to nekoleruje s jejich prohlasenim ze hamilton nebrzdil.
    pozornost na tom videu upoultalo i to ze hamilton na vyjezdu ze zatacky sleduje zpetne zrcatko. proste zamysleni proc mel potrebu se divat za sebe kdyz jeho starost byla v priprave vozu a pozice vuci safety car pro restart.

    tohle je opravdu situace ktera bude zivit flame vsude mozne. Vettel rozhodne reagoval zcela neprimerene. a trest si zaslouzil. on celou situaci naprosto prohral prave tim ze "oplacel".


    *- Požadoval? Jasně řekl "pokud nemá co na práci..." tak by to byla dobrá možnost. Zmrd? hehe. :*
    zde jde o dlouhodobejsi pozu kterou hamilton aplikuje. hamilton velmi rad vyzdvihuje jak trva na rovnych sancich bez tymove rezie. po monaku vylozene pasivne agresivne utocil na ferrari. on pritom uz dlouho tezi z toho ze mercedes stejne jako kazdy jiny tym ma svoje pravidla pro tymovou rezii. minuly rok diky tymove rezii vyhral monako. tento rok mu bottas uhybal v bahrainu a ve spanelsku obdrzel vcelku hodnotnou pomoc kdyz botas bojoval s vettelem a ztracel cas se souperem se kterym uz nezavodil.
    neboli je rada lidi ktera se uz prejedla tech povidacek ze "ja hamilton vyhravam bez pomoci tymove rezie, zatimco se navazim do jinych za to ze to delaji"
    ja se zde priznam ze ja patrim mezi ne. ja kdyz jsem to radio slysel tak jsem se proste pousmal.
    nevyletim z kuze na nebudu se ted po nem vozit za to ze doufal v pomoc od kolegy. ale proste vysvetleni toho proc rada lidi na hamiltona ve spojeni s tymovou rezii reaguje uz dost podrazdene. on si za to opravdu hamilton muze sam tim jak vystupuje a co rika v tomto ohledu. na co si defakto hraje.

    tymova rezije byla vzdy soucasti F1 a vzdy bude dokud bude na jeden tym pripadat vice nez jeden vuz.
    a kdyz jde do tuheho tak tymovou rezii pouziva kazdy tym ktery ma ambice na vitezstvi.
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    KORDA: a s tim co chtel od bottase? pro me je jakykoliv zavodeni kdy se snazis schvalne pomalou jizdou ziskat vyhodu nesportovni chovani, stejne jako to zkousel na rosberga v tom poslednim zavode minuly sezony...ale mysli si co chces :)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    KORDA: to prameni nejspis z toho ze je hamilton sice jeden z nejlepsich zavodniku ale zaroven velka nesympaticka pica, takze kdyz do nej vettel najede tak to asi podle pravidel cerna vlajka mela bejt, stejne to ale neznamena ze by sympatie nemohly bejt presto na jeho strane ;)
    KORDA
    KORDA --- ---
    "Stewards examined Hamilton's car data in Vettel incident. Did not brake or lift off completely. Maintained more or less constant speed. And behaved the same at that re-start at that point on the track as he did at the other two re-starts." Source: FIA

    VET předvedl úkon hodný řidiče dodávky / AUDI na D1.
    KORDA
    KORDA --- ---
    :D

    - koukám, že tady je to úplně jinej kosmír. Od BBC, přes SKY až po Twitter F1 odborníky se všichni téměř shodnou na tom, že VET měl dostat black flag za to jaký je prase a tady se oslavuje.

    - Požadoval? Jasně řekl "pokud nemá co na práci..." tak by to byla dobrá možnost. Zmrd? hehe. :*
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    dneska hodne zabavnej zavod, i ta atmosfera po zavode..byl to vlastne prvni zavod kterej jsem letos videl celej i s vyhlasenim vitezu a prijemna zmena po tech kyselejch ksichtech hamiltona a rosberga po kazdym zavode...
    SENIN
    SENIN --- ---
    fuj to je nechutný...
    SENIN
    SENIN --- ---
    rofl tak to bylo drsný :D
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    stroll prekvapil i tim 3.mistem :)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    ham ted zas dokazal jakej umi bejt zmrd kdyz ve vysilacce pozadoval aby bottas zpomalil aby brzdil vettela..
    SENIN
    SENIN --- ---
    yes Vettel před hamiltonem
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    jestli diky tomu vsemu vyhraje Ricciardo tak budu spokojenej :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    hm to je v prdeli .. kdyby udržel nervy na uzdě
    SENIN
    SENIN --- ---
    omg hm tak škoda .. Vettel si to posral
    SENIN
    SENIN --- ---
    jaj ... hm blbá chyba týmu
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    no ted ale nejspis bude muset do boxu kvuli ty operce
    SENIN
    SENIN --- ---
    tak hamilton se z toho vykecá snadno
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    kimi a perez jsou zpatky diky red flag :)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    SENIN: jsem zvedavej jak a koho potrestaj :))
    SENIN
    SENIN --- ---
    ANDRE3000: hm to určitě, ta jejich nesnášenlivost je už za hranou ... každopádně si myslim, že Hamilton zpomalil taky schválně, minimálně aby ho jaksi postrašil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam