• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    jsem zvedavy jak to bude forceONE resit. on ocon jezdi skvele. perez je frustrovanej ze porad nema lepsi misto/auto. a ted mu jeste na reputaci utoci defakto novacek. ktery ho je schopen dorovnat. baku byla oconova chyba. ale tohle imho bylo spis na pereze. fakt neni treba zavirat tymoveho kolegu.
    je super ze dalsi zavod je uz za tyden. s tim vsim co se potreba proprat to docela utece.
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    a ricciardo ted pekne...a o prvni misto to bude jeste napinavy
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    perez a ocon pekne si zas navzajem zkurvili zavod
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Na Leclerca se fakt moc hezky kouká. Doufám, že mu Ferrari nezazdí kariéru a zařídí mu příští rok sedačku, kterou si zaslouží.
    TOFI
    TOFI --- ---
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    ZDENDAK: To jsou jen hloupé výmluvy na neschopnost. Ale souhlas, motokárové motůrky a veškerá omezení udělaly z F1 frašku. Letos se to ale hodně zlepšilo. Hlavně díky Ferrari které dokáže držet krok, už to není nuda po Mercedesu
    SENIN
    SENIN --- ---
    ZDENDAK: nikdo tě nenutí se na F1 dívat
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    A k tomu ten zpropadeně nesoustředěný Alonsův motor. Jak to má pak vypadat, když si motor myslí, že je někde jinde?

    Alonso byl rychlejší, než jeho motor očekával, proto nepostoupil – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/alonso-byl-rychlejsi-nez-jeho-motor-ocekaval-proto-nepostoupil
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Ajajaj, kdyby McLaren nebyl pomalej, tak by byl nejrychlejší, to je mi ale smůla, k tomu Vandoorne dostal pentli na 65 míst. To je jasný, kdyby nestartoval poslední, tak startuje první :D

    Alonso: Bez výkonnostní ztráty by byl McLaren na prvních dvou místech – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/alonso-bez-vykonnostni-ztraty-by-byl-mclaren-na-prvnich-dvou-mistech
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Race 2 v neděli v 10:15
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    A kdo viděl sobotní závod F2 musí uznat, že F1 si zaslouží leda zrušit... :)

    F2 2017 Belgian GP Race Highlights
    http://www.youtube.com/watch?v=BS2iQFk6IYs
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    dneska se fetka dobre dotahl jeste...a ham srovnal schumacheruv rekord v poctu pole position:)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    Radio Raikkonen | Kimi's Top 5 Moments of 2017 So Far
    https://www.youtube.com/watch?v=2PsoVhAT5X8
    KALTY
    KALTY --- ---
    VICTIM81: souhlas. Jinak otázka je, jestli nebude RB více na špici než Ferrari :)
    Uvidíme. Každopádně mám radost z Bottase...
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    KALTY: to ze to ma ve smouve je samozrejme nadnesene. ja jen chci jasne rici ze verim ze jak se vsude mozne spekuluje ze on na to ma nejaky vetsi vliv neni nic jineho nez bulvar, vymysl.

    a sainz na me velmi zapusobil ve sve prvni sezone. jezdil srovnatelne s maxem. max mel kolem sebe hype jako krava a tak zastinil vsechno. tuto sezonu ale sainz dela strasne veci. defakto po kolizich s strollem a v kanade se ukazalo jak arogantni a nevyspely charakter ma. odmita priznat svou chybu. na druhou stranu pro torro rosso je to akorat. jednoznacne na body drti daniho. ktery taky dokaze udelat peknou botu. rochlost sain ma. ale jeho pripravenost na vetsi zavazek je podle me nedostacujici.
    a redbull ho ma pod smlouvou. a sain si tema kecama ze pujde jinam ze muze jit kam chce jen nadelal do vlastniho hnizda. redbull mu to jasne vysvetlil a red uz rika jen to ze nema jiny sen nez jen cekat na svou sanci povyseni do redbullu. on proste nema jak odejit pristi rok. je podepsany nema zadnou silu to zmenit. jen ze sebe delal blbce kdyz rikal ze ma. jen si poskodil vztahy se svych chlebodarcem. a jezdci co nemaji respekt ke svym zamestnavatelum se v f1 moc nedari kdyz jde o hledani mista v top tymu. protoze top tymy nepotrebuji jejich penize.
    redbull ma vsechny tri svoje jezdce podepsane na dalsi rok. imho pouze kvyat je nekdo koho muzou postradat a nebude jim to moc vadit.
    oni spis maji ten problem ze pokud se nezvedou ani dalsi rok tak jim ty smlouvy a opce vyprsi a ricc a max budou hledat tym co bude na spici. a sainz tim dost mozna dostane sanci na povyseni.

    a imho ferrari se pristi rok pokusi nekam posadit svoji hvezdu z nizsi ligy.. a i na zaklade toho jak se chytne se muze stat ze oni zvazi riziko ze kimiho nahraci nekdo kdo bude mit v f1 jen jednu sezonu ale bude z ferrari akademie. coz bych jinak v ramci ferrari nikdyu necekal ze podepise nekoho kdo neprosel aspon nekolika sezonami. pristi rok bude dost mozna mnohem zajimavejsi na pohyb jezdcu. tento rok je nuda. a to asi hlave protoze bottas nezklamal takze neni volne zadne top misto. imho bottas jezdi vyborne.
    KALTY
    KALTY --- ---
    VICTIM81: No já, ale přeci nepíšu o žádném dodatku ke smlouvě. Jen že na to má vliv.
    Jinak třeba Sainz se asi do RB jen tak nedostane a toho bych si dovedl představit.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    KALTY: ano vettel sam preferuje kimiho ale to ze to ma jako dodatek u smlouvy je fabulace. vettel chce kratsi smlouvu s ferrari nez ferrari chce s vettelem. to je podle me zdravy odhad. ale vettel nehodla pristi rok nemit misto v top tymu takze minimalne narok proste podepise i kdyby ferrari kimiho nepodepsalo. takze imho to ze vettel podepsal kimiho za ferrari je podle me zcela mimo. ale bude se to propirad celej pristi vikend. protoze takovehle fabulace generuji kliky.
    a to taky popira dalsi bulvarni pohled ze vettel nechce nejake talenty nebo proste nejake konkretni lidi kolem sebe. tu moc proste nema. nema zadnou takovou paku na ferrari. je na tom stejne jako alonso.. but prodlouzi nebo bude rok zcela bez sance.
    to je tedy moje linie uvahy proc kdo s kym.

    a ze zajimavosti bych se optal koho povazujes za sikatelneho pro dalsi rok ? ja jsem presvedcen ze tam opravdu nikdo nikdo zajimavy neni.
    ale treba jsem za nekoho zapomenul
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak já Kimimu fandím od začátku. Teď už samo méně. Zaprvé šel k Ferrari a zadruhé už nepředvádí nic extra. A když už by mohl, tak ho zařízne team...
    Ale dodneška nezapomenu na moji jedinou GP, kterou v roce 2005 vyhrál na Hungaroringu. To byla pecka. Kor když vyhrál před Schumacherovcema.
    KALTY
    KALTY --- ---
    VICTIM81: no to si tak úplně nemyslím. Jezdec by třeba i nějaký lepší a při troše snahy volný byl. Podle mě tam hraje faktor Vettel, který nechce nikoho mladého talentovaného vedle sebe. A druhý faktor je asi i marketingový. Přeci jen Kimi má fanoušků fakt hodně a z toho pohledu je to spojení Vettel-Kimi zajímavější...
    Ale to je můj názor, nikomu to nenutím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam