• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    TOFI
    TOFI --- ---
    Lewis Hamilton Wins Fifth World Title | 2018 Mexican Grand Prix
    https://www.youtube.com/watch?v=ElboNVZcubw
    TOFI
    TOFI --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---

    JE TO TAM!!! 5!!!!!!!!



    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    ZDENDAK: Nápad to je dobrý. Realističtější by ovšem bylo tohle dělat s týmy. Ale to by pochopitelně vyžadovalo z toho udělat (téměř) spec series, kde týmy kupují auta od výrobců.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Jsi nejslabší, běž do formule 2. Di Grassi nastínil, jak si představuje F1 – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/...k/jsi-nejslabsi-bez-do-formule-2-di-grassi-nastinil-jak-si-predstavuje-f1

    Jak by se vám líbil tento nápad? Je to samozřejmě velká utopie, ale zní to hezky a já jsem pro! :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    FP1, RAI v hodinách a di Resta na Sky Sports to "udiveně" komentuje "Ferrari spinning?" :D Asi ve světle Vettelova vyjádření, že za jeho sbírku hodinek v posledních závodech může auto.

    Jinak po hodině jsou zatím nejrychlejší oba RB s Merglama ve velmi těsném závěsu, RAI visí o sekundu. Hartleymu to celkem pěkně jede, zatím má 6. čas.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Bernie Ecclestone: "Kimi Raikkonen move means Sauber is now Ferrari"
    http://scuderiafans.com/...ari/?fbclid=IwAR3VSaBqXIrUGDcX_eXcHYc6ee3AuGg16bskRmA30ozySt1Ur9RyY-ylDi0
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    https://www.facebook.com/ARCBratislava/

    Miro Konôpka celkovo druhý v triede AM v International GT Open.

    Posledné preteky sezóny seriálu International GT Open priniesli radost aj slovenskému motoršportu. Miro Konôpka môže po dlhej a náročnej sezóne sláviť 2. miesto v konečnom hodnotení kategórie AM.



    Hoci 56-ročný pretekár na okruhu Catalunya pri Barcelone na trati chýbal, preteky so záujmom sledoval z domu, kde sa zotavuje po operácii pravého ramena. „Pred pretekmi som bol na 2. mieste v našej triede, no tesne za mnou bol Brazílčan Márcio Basso, ktorý skončil v tomto seriáli a triede vlani druhý. V sobotu získal 4 body, čím sa mi priblížil na rozdiel troch bodov. V nedeľu však havaroval v 1. kole a bolo to jasné,“ popísal vývoj pretekov Miro Konôpka.

    „Teší ma tento celkový výsledok. Po zisku titulu Majstra Slovenska vo vytrvalostných pretekov som sa dokázal umiestniť aj v tomto výborne obsadenom šampionáte. V našej triede AM štartovalo 25 jazdcov, nám sa podarilo vyhrať na Paul Ricarde, trikrát sme boli druhí, päťkrát tretí. Chcem sa poďakovať Konstantinsovi Calkovi, Darrenovi Burkeovi a Zdenovi Mikuláškovi, ktorí boli mojimi tímovými kolegami, že pomohli môjmu tímu ARC Bratislava dobre reprezentovať Slovensko v silnej medzinárodnej konkurencii.“

    Konôpka záver európskej časti sezóny vynechal, keďže musel absolvovať operáciu ramena. Rekonvalescenciu by mal stihnúť do začiatku Asian Le Mans Series, kde opäť zabojuje o miestenku na 24h Le Mans. Prvé preteky sa idú na konci novembra v čínskom Šanghaji a štartové pole je oveľa početnejšie a kvalitnejšie ako v posledných rokoch."
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Vzpomněl jsem si na sezonu '98, kdy McLaren přistoupil k týmové režii už v první polovině sezony, protože usoudili, že Schumiho jinak neporazí. Tam to rozhodnutí dávalo smysl.
    A když si vezmu, co dělal Coulthard v Belgii, byla to mnohem brutálnější týmová režie než celé Ferrari.
    Ale fungovalo to.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALTY: jde do vsech souboju na hrane / za hranou
    KALTY
    KALTY --- ---
    AVATAR: OK. Tak jinak. V čem ti připomíná jízdní styl Montoyi?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALTY: me VER pripomina jizdnim stylem Montoyu. A ze by Monty v F1 nejak exceloval se asi rict neda.
    KALTY
    KALTY --- ---
    ANDR3E: Hele. Kimiho mám rád. ALE šanci měl. Někdy mu jí Ferrari sebralo a musel pustit Vettela, ale většinou ty výkony nebyly tak oslnivé, jako teď.
    A já právě doufám, že nebude LeClerc krýt záda Vettelovi, ale i ho pěkně potrápí. Jako bych si přál, aby byl v Merglu třeba Ocon a bojoval. Mě se nelíbí, že Mergl přistoupil na teamovou režii. Vždy mě to prcalo na Schumacherovi atd., takže mi byl sympatický souboj Ham x Ros. Ale chápu to na druhou stranu.
    Nebo Riciho/Verstapena bych klidně taky rád viděl v Merglu. Imho na VER můžete mít názor jaký chcete, ale je to svěží vítr do F1. Musí se to naučit trošku korigovat. Což by se měl ale naučit i Vettel. Ale jinak je to jezdec skvělý. A navíc dnes si hodně jezdců z dřívější doby hodně idealizujeme.
    Chci vyrovnaný souboje. Samo chci aby Hamilton vyhrával, protože si vážně myslím, že to je jezdec minimálně generace. A nelíbí se mi, že bude spoustu lidí zpochybňovat jeho výkony kvůli teamové režii.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    KALTY: protoze pochybuju ze bude moct kryt Vettlovi zada, navic Kimi v letosni forme mohl byt klidne jednickou Ferrari misto Vettla. Leclerc je dobrej, jen mi je lito ze se Kimi bude placat v Sauberu bez sance na naky dobry umisteni
    KALTY
    KALTY --- ---
    ANDR3E: a proč by ho tam nechalo. Jen ať zkusí mladého
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Prej



    :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam