• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: tezko rici, musely by byt stejne podminky, takze s jistotou se to da rici jen o Bottasovi, ze ten ne :) Ale s Alonsem by bylo zajimave porovnani. Z mladych kluku, urcite Max, Leclerk (ten se jeste musi ucit)
    Je jasne, ze se chybam 100% nevyhnes, ale jsou jezdci, kteri jsou na ne nachylnejsi, kdyz vse neklape podle planu a pak jezdci, kteri jezdi konzistentne bez chyb i se slabsim vozem, kdy se musi prat o kazde misto, misto krouzeni zavodu na cele :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: ja se budu rad bavit a diskutovat .. kdo ze soucasnejch jezdcu podle tebe je lepsi nez Hamilton nebo ma aspon potencial? Tem chybam se podle me nehvyhnes kdyz jezdis na hrane fyzickejch moznosti auta a porad je dost situaci kdy prave nervy nezahodil
    KALTY
    KALTY --- ---
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    MERTLAS: to ze nekdo jezdi f1 jeste neznamena, ze je lepsi clovek nez jiny, ktery se neumi rozjet na semaforu :)) myslim, ze tymy tu nikdo neurazi :) ale smat se jim muzem, kdyz neco podelaj, ne? :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: ja ale nikde nic takoveho netvrdim, ja jen napsal, ze kdyz nema Ham nejlepsi auto v poli a je pod tlakem, umi udelat mraky chyb. Coz ted predvedl ve dvou zavodech (a Kalty se z toho podelal, ze mu nekdo sahl na Hamiltona). Kde tam ctes, ze pisi neco o tom, ze to je neschopny jezdec atd.

    KALTY: kdyz nekdo neumi pouzivat zdroj, na ktery je odkazan, tak bych se pak moc nerozmachoval se zabednenosti ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    hosi... ja proste nemuzu jinak... :D

    Cripple Fight!
    https://www.youtube.com/watch?v=Gqw1FI1hfJA


    Pokazdy, kdyz nekdo o nekom, kdo neco dokazal, rika, ze je totalni nymand (pripadne z meho oboru, ze neci video je totalni shit, ale autor je precijen celkem znamy apod.), tak se zamyslim nad tim, ze sice je nymand, ale i tak neco dokazal (video s velkym poctem shlidnuti, jezdi ve formuli 1 a vydelava miliony, zna ho cely svet...) narozdil odemne, kolegu v praci... :) Ja nedokazu podrazovat s meziplynem, natoz abych rozjel formuli :P :D A vcera mi dokonce po dlouhy dobe chciplo auto na semaforu :D noaco... shit happens ;)

    I ten posledni pilot ve formuli 1, respektive nejhorsi tym v poli (a jeho zamestnanci) dokazali udelat obrovsky kus prace a jezdi po celym svete zavody... Jsem dlouholety fanousek Ferrari a jsem rad, kdyz vyhravaji. Ale nikdy bych si nedovolil nejak urazet ostatni tymy. Kazdy jednotlivy clen (vcetne uklizecky, nebo vratnyho) delaj svou praci a imho ji delaji dobre. Jinak by nebyli tam, kde jsou :)

    Tedy pojdme zakopat tuhle valecnou sekeru a jdeme dal ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    VYWERN: já nepopřel že chyboval, jen sem ti psal ať mi ukážeš těch spousta a mraky chyb. To není slovickareni. To je tvoje zabednenost. Já už se k tomu znovu vyjadřovat nebudu
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: nechci se do nikoho z vas navazet,jen mi to prijde prehnany jak je každej jezdec neschopnej a jak nekolikanasobny mistri sveta jsou uplne marny
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: tobe prijde normalni napsat o hamiltonovi ze je spatnej jezdec a ze to pod tlakem posere?kdo jinej ze soucasnyho pole by mel bejt vyjimecnej jezdec kdyz ti ani on neni dost dobrej?samozřejmě dela chyby, stejne jako schumacher delal obcas picoviny, me prijde ze stejne tady zbytecne sklizi Vettel vysmech, kterej v zavode kde se vsichni roztocili celkem prehledem zajel 2. misto (jasne pomohl mu dest + safety car faze),ale taky to mohl poslat do zdi jako jiny experti. Jasne ze ma debilni sezonu, ale delat z nej hned uplnyho nymanda je podle me blbost. A kdyz uz jsme u toho, kdo odpovida tvym narokum na jezdce ze soucasny generace?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: jo to mám rád, když někdo vytaha z kontextu útržky a spojí je, každopádně já ty příklady dal, cele Rakousko a Německo. Fakt ti tu mám vypisovat, že se v Německu 2x roztočil nebo jsi to neviděl? Super je, že mě začneš řešit, přitom jsem se s tebou vubec nebavil, že Kalty slovickari, to už ti nevadí, to je už ok :) pro mě to ale byl signál, odkázat ho na zdroj a nenimrat se v tom, nemám na to čas, ani náladu. Vzhledem k tomu, že Kalty oba závody viděl a přesto popírá, že by Ham chyboval, opravdu si myslíš, že tu je prostor ke smysluplné diskuzi? A už vůbec nechápu, proč mi sem vypisuje, co máš dělat s tím, co píše thrasher. No dělej si s tím co chceš a mě do té diskuze nezatahuj, já nejsem on :)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    KALTY: Tady :) Naplánoval jsem tam zastávku s dětmi z dovolené v Itálii. Docela fajn zážitek. Když člověk připočítá i blízkou testovací trať Fiorano, kde je občas přes plot vidět nějaké nové Ferrari nebo i F1...

    Museo Ferrari
    Via Alfredo Dino Ferrari, 43
    41053 Maranello MO
    Itálie
    https://www.google.com/...=!4m5!1m2!2m1!1sferrari+museum!3m1!1s0x4781e629e2ffffff:0x78dd8a4915609a5b
    KALTY
    KALTY --- ---
    MITTRA: kde? ;-)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    MERTLAS: Týden zpátky jsem jednu kupoval v Maranellu :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    THRASHER: lepsi?

    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    THRASHER: mam ti zacit psat ze si dedek abysme mohli komunikovat na urovni nebo co mam udelat abys prestal remcat?nebo chces starou fotku nikyho a bernieho abys mel nejakej pozitivni moment?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    THRASHER: :D vole... takle zautocit na slaby misto :D no jdou stejne jak velka cena Nemecka Merglu... napicu :D

    Ja chci cepici ferrari... ale origo... :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    THRASHER: co kdyby sis psal svoje monology nekam jinam?

    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    THRASHER: A navic fetl i rici jsou super kluci ... muzes s tim nesouhlasit muzes o tom polemizovat ale to je zhruba tak vsechno :)

    Ja si myslim ze vsichni co se dostanou do f1 i ten nejpomalejsi polak jsou super kluci ... tam nikoho jineho nez super kluky nevemou ;) a zalezi na tobe komu fandis ne .... je to sport vole ;)

    Trashi vychladni sleduj rally a dobry ... to te nevyhazuju to ti doporucuju ;)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    THRASHER: Podivej se do historie klubu nebo do historie vedlejsiho ... tehle postu “ham out” apod bylo treba 30 za zavod ... ted je tu jeden a tebe to sere ... neni to ani postem ani klubem ani nyxem ty proste chces mit pozu toho co jde proti vsemu ... fpoho mej ji ale u tebe mi to moc nesedi ...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: ja se budu rad bavit, ale nazor "Hamilton dela pod tlakem chyby, jestli to nevidis tak si slepej, zadny priklady ti davat nebudu" neni uplne neco s cim by se dalo dal pracovat resp. diskutovat. stejne jako Thrasher " a vykriky do tmy typu "lavina pada dolu a bere vsechno s sebou.. a ja budu tentokrat fakt zlej a reknu poprve v zivote.. zaslouzili si to looseri *nasleduje dabelsky smich*" nebo "jelikoz to tu ovladly deti uz sem radsi chodit nebudu :D jako abych tady cetl jak ricci a vettell jsou super kluci, mam pocit ze vam jebe. D". co na to mam odpovedet, stejne jako oplakavani Bernieho atd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam