• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ANDR3E: ano!
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: ale no tak, osobní útoky si nech. Hamilton jak ho známe dnes - je jeho mediální obraz. Za ktrerej fakt nemůžu. :P
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JOHN_LENON: hele tahle diskuze nema smysl. Na jednu stranu tvrdis, ze za vsim je jeho pr team, ted do toho tahas soc site (ktery si taky pravdepodobne nespravuje sam) a to vse vzniklo tvym tvrzenim, ze ho znas.

    Az budes davat smysl, dej vedet.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: No počkej, jeho úcty na sociálních sítích jsou clickbait?

    To mi nevychadza. ;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JOHN_LENON: hele ani jeden z nich neklickoval, videl jsem uz mnohem vetsi prasarny. Byl to zavodni incident a za takovej se dnf prostr nedava.

    A ano, dost mozna ty slova pred lety jen papouskoval a s jeho nazorem ani nemely nic spolecnyho. Tak jako papouskoval vcera. Pokud to beres tak, ze ho znas podle jeho pr teamu, pak muzeme rict, ze ho neznas vubec. Coz je pravda, na pivu jste spolu nebyli a znas ho jen ze senzacechtivych clickbaitu.

    My point.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: naopak. tohle byl prý maximální postih za takový incident. viz. vyjádření Masiho.

    ad. novináři - tady teda silně nesouhlasím. Přece si nebudeme hrát na to, že nevíme, že každý tým má za sebou obrovský pr tým. v 90 procentech rozhovorů stojí za jezdcem jeho pr poradce a nahrává si každé jeho slovo, které pak s jezdcem pečlivě rozebírá a dává pokyny, jak komunikovat dál. a to není nic zvláštního. běžná praxe napříč obory, které komunikují přes média.

    To se pak naopak ty nemůžeš divit, že upozorňuji na nekonzistenci v jeho názorech, protože já si to možná nepamatoval, ale oni rozhodně ano.

    ad. znát jezdce. a jak to prosím jinak udělat? na pivě s ním asi nikdo z nás nikdy nebyl. tudíž, zcela dle výše uvedeného, je aura jezdce tvořena ve spolupráci s jeho týmem, který komunikuje právě přes ty novináře, takže jim těžko co vyčítat.

    kdo s čím zachází, tím také schází.

    a zbytek souhlas, hamilton je jeden z nej jezdců historie.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ANDR3E: Kdyz pomineme rasovou stranku a co se o cernosich rika … :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Jako fanousek stary gardy Ferdy, Prstika a Kimiho a nefanousek Maxe a Hama musim rict ze diky tomu co predvedli vcera ty dva kohouti je sezona zase pekne napinava, a to me velice tesi, jedno kdo z.tech dvou ma vetsiho pindika
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    MOODYCAT: cenim objektivitu, vzpominam si jak jsem ho driv nesnasel za to co byl schopnej predvest
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Marko chce pro Hamiltona zákaz startu za kolizi s Verstappenem – F1sport.cz
    https://m.f1sport.auto.cz/clanek/marko-chce-pro-hamiltona-zakaz-startu-za-kolizi-s-verstappenem


    Marko tyvole jako tak nejebe ti uz?
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: kloubouček. podepisuju.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JOHN_LENON: tak za me to byl zavodni incident. Oba meli tunu mista i casu navyhnuti se tomu druhemu. Stacilo ustoupit. Ani jeden neustoupil. Imo to bylo na hrane a proto zvolili takrka minimalni postih.

    Ze to (tentokrat) nedopadlo pro maxe dobre, to je druha vec. Ze hamilton okmzite po zavode, plnej adrenalinu, slavil vitezstvi mi neprijde nijak divny. Ze neco rekl pred x lety, kdyz se citil ublizene, a dnes se podle toho nechova? Nejspis si to ani nepamatuje a nebyt novinaru, co se snazi ze vseho udelat senzaci, nepamatoval by sis to ani ty.

    Lidi pod vlivem emoci rikaj ruzny veci a mnohem vic to vypovida o tech prve prozivanych emocich, nez o samotnym cloveku.

    Nejsem hamiho fanda, to uz spis drzim palce maxovi (mno, ve skutecnosti landovi), ale tyhle novinarsky hejty, kterych se tu tak radi chytate a mate predstavu, ze ham diky nim znate, to je proste a jednoduse smesny.

    p.s. ham je uzasnej jezdec f1, momentalne nejlepsi na svete. A neni to jen autem. Jeho spolehlivost je fenomenalni, stejne tak, jako byla i shumiho (kterej porazel barrichella o kolo ve stejnym aute a o dve zbytek pole) a diky nim si to nejlepsi auto udrzel.

    Abych tohle uznal, nepotrebuju mu fandit. Tak to proste je.

    Jo a Alonso jezdi pecky i v mizernym aute. Na titul to nestaci, ale predvadi, ze moc dobre umi. Stejne jako kimi.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOM_HOST: na to nám da asi jednoznačnou odpověď následující dekáda. přeci jen. když se přecházelo na hybridy, nikdo taky nečekal, že mercedes bude bojovat vlastně jen sám ze sebou. a dost to tomu sportu ublížilo, řekl bych.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JOHN_LENON: Nemyslim si ze pravidla uz jakkoliv dovoli aby byl jeden tym tak dlouho po sobe na vrcholu … a ze se to jeste nekdy nekomu povede
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    LANMANCZ: Ale bottas by byl druhy i kdyby jezdil s mazespinem proste :))) jako jo ma sve kvality ale je to matla … tam nikdo neni netalentovany az na nikitu … jenson button prece taky vyhral titul kvuli autu ale umel jezdit … vettel v dobe nadvlady redbullu taky udela 4tituly a od te doby prd … ano sedet lujz v haasu asi ma prd ale nesedi ne :)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    TOM_HOST: Tak posledni dva roky je konzistentne druhy, 2018 tusim az paty, 2017 jako novacek v tymu treti. Hele ja se nezastavam Bottase, mou pointou je, ze v tom aute by vyhral kterykoliv z talentovanych jezdcu. Taky mi prijde ze Hamilton se snazi co muze vyhnout se nejake konkurenci v tymu - sem slysel nejake zvesti o tom, ze to vyjednavani o kontraktu vloni trvalo tak dlouho protoze vyzadoval pravo veta pro volbu spolujezdce a i dnes se prej snazi co muze aby to druhe misto pristi rok nedostal Russell.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOM_HOST: a co George? :)

    tam se trochu bojím, aby těch titulu nebylo 9.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    MOODYCAT: :D :D :D to je obsese tohle.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VYWERN: Ja ho klidne pomuzu dovychovat.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam