• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    Nazory se ruzni, tady je zase protiargument :-)) Me prijde, ze ti co se vehementne zastavaji Lewise (jako ta trapna "analyza" na F1TV kanale) zkratka nechteji uznat ze udelal chybu a prestrelil to. Predstavte si kdyby byla trochu jina situace a Lewise takto sundal treba Mazepin tak ho ten stejny dav zlyncuje.

    Hamilton vs Verstappen: Who was to blame? | British GP | The F1 Breakdown
    https://www.youtube.com/watch?v=I2fn0D2wqko
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MITTRA: jako jato rikalhned po zavode, zejo... kzdopadne je divny, ze ta nebyla videt ta maxova korekce.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    ANDR3E: Tak tohle bych podepsal, moc hezky rozebráno a argumentováno.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    rozbor po vychladnuti emoci :)

    Who's to Blame? Hamilton vs Verstappen: Chaos at Silverstone
    https://www.youtube.com/watch?v=enVOLoPzfrE
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    M_IKE: Od Maďarska.

    Why Are F1 Slowing Down Pit Stops?
    https://www.youtube.com/watch?v=qA0_LhaN4jE&ab_channel=WTF1
    M_IKE
    M_IKE --- ---
    Jak s tema pit stopama vlastne?
    Je uz nejakej ten cas, pod kterej nemuzou jit, nebo jeste ne?
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    THRASHER: v tomhle je Verstappen jeste hrozne nevyspelej, klidne tam mohl odkrouzit 2.misto a mohl byt relativne v klidu
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    F1 Explained: The Steering Wheel
    https://youtu.be/sxishe7bV9g
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LANMANCZ: s tim uz se da souhlasit :)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    AVATAR: Jo to jo, zpetna vazba a finalni nastaveni, a jizdni vlastnosi urcite, ale co se tyce vyvoje motoru, aera a podobne coz je dnes naprosto zasadni tak na to nema jezdec zadny vliv - tezko rozhoduje o tom jakou strukturu budou mit kridelka na cumaku apod. - jezdec uz jen rekne jestli to ve vysledku funguje nebo nefunguje.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LANMANCZ: ja si myslim, ze jsi uplne mimo. F1 ma tolik hejblatek a nastaveni, ktery meni vse - od jizdniho modelu az po vykon - ze je velmi zasadni je nastavit tak, aby to konkretnimu ridici sedlo a k tomu potrebuji (prekvapko) zpetnou vazbu pilota. A ne kazdy dokaze sve pocity z jizdy technikum pretlumocit tak, aby se auto podarilo idealne nastavit.

    Jasne, ze uz to dnes neni jak za casu Laudy, kterej dokazal auto vylepsit pres noc, nebo shumiho, kterej travil s technikama vic casu, nez na trati. Ale porad je to velmi podstatna soucast celkovyho vykonu.
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    STRACENA: Myslim si, ze jezdec ma dnes v podstate nulovou roli na vyvoji auta co se celkoveho vykonu tyce - to je vysledek prace spousty lidi, navrhu, prototypu a integrace dlouho predtim nez vubec jezdec do auta usedne, v tom je Mercedes nepopiratelne na spici. Pokud by to tak nebylo tak by vsichni byvali sampioni byli ve fantastickych autech.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    STRACENA: To je taky treba zohlednit!
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    LANMANCZ: nesmíme zapomínat, že je to především závod konstruktérů aut. A pilot má nemalou zásluhu na jeho vývoji, to jsme viděli u shumiho nebo třeba Nikoho. Který mimochodem v tomto ohledu Lewise velmi chválil. Takže je otázka jestli by mercedes postavil tak dominantní auto na 7 let, kdyby měl botase a strolla...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    dobrej vrak

    EisKing DEBRIEFING 10/23 - Nevraživý boj o titul? Nehoda Hamiltona s Verstappenom pod drobnohľadom.
    https://www.youtube.com/watch?v=032yTFhCLsc
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYWERN: well, ja jednoduse neverim medialnimu obrazu, at je jakej je. Na uspesny lidi jde vzdycky tuna hejtu, protoze ti neuspesni jsou neprejicny, zavistivy hyeny.

    Navic je to jen o tom, co si vyberete. Hamilton je zmrd, protoze ma nekonzistentni nazory? Mno ok, co jeho prace pro charitu ci pro mlady jezdce? To se nehodi do obrazu, ze je to zmrd, protoze je... soutezivej?

    O shumim se taky rikalo, ze je to zmrd. O alikovi taky a senna byl ten nejvetsi zmrd pod sluncem. Max byl zmrd, ale uz dospel (lol). Vettela nemel rad asi ani jeho pr team
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    AVATAR: tak jestli je cilem Ham PR prezentovat ho jako "zmrda" tak se jim to dari :) je uplne jedno, zda svym jmenem vydava prohlaseni on nebo jeho PR, clovek na jeho urovni ma pravo to ovlivnovat a posledni roky z nej lezou proste srance. A to je to, proc u me nikdy nebude kompletni top jezdec. Vykony nezpochybnitelne patri mezi spicku, ale osobnost jakou se prezentuje, za me bida.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Tak ja nevim, delas teda pr, nebo nedelas? Protoze jestli jo, tak musis vedet, ze je to z 90% bullshit, kterej ma vyvolat pozadovanej medialni obraz.

    Argument nebyl proste vim, argument byl, ze o hamiltonovi vime uplny hovno a soudit ho na zaklade jeho medialniho odkazu muze jen hlupak (jo, tohle uz je osobni urazka). Pekny vecer tobe i cele tve rodine.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: tak na argument "proste vim" nemám moc co říct. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam