THRASHER: Klidně za lustr, mě je to jedno :) Já proti němu nic nemám, jsem rád že si Ham s Ver prohánějí perka. To se mi líbí a fandím právě tomu – tomu přetlačování, jinak osobně ani jednomu z nich. Ale jsem rád že tam jsou, a se projevují jak se projevují. Není to pro mě ale jediný souboj a zápletka, zajímá mě taky co se děje na příčkách pod nimi.
Jen je mi často obtížné překousnut Hamovo neustálé luckybastardství, kdy se události i po fatálním průšvihu poskládají tak, že skončí na bedně. Ale jakože kolikrát až úplně nepravděpodobně a nepochopitelně, a navíc s takovou pravidelností :D Nicméně chápu, že součástí každého úspěchu je i velká míra štěstí, a to na jakékoliv úrovni. Pokaždé když se nad tím rozčiluju, tak to nijak nepopírám :)
Jinak jsem otevřený jedinec co se rád baví, vstřebává a žasne. K náckovi mám daleko, měřitelně zhruba skoro naprosto stejně jako k rasistovi. Co se týče copánků, tak ty jsem sice sám na hlavě nikdy neměl, ale trpím dlouhodobou averzí k česání, jakožto i ke zkracování veškerého porostu tělního. V minulém století jsem se zcela určitě nezapomněl, ale občas váhám jestli už je včera, nebo ještě zítra!