• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    How Formula 1 is Filmed (It's a Technical Masterpiece)
    https://www.youtube.com/watch?v=78wxrEbuHFA
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEPAZZ: nezakaze ji zverejnovat ale zakaze samotnou komunikaci a ovlivnovani vedeni zavodu sefy staji behem zavodu, aspon podle prohlaseni Brawna, ktery to porovnal s tim jako kdyby trener pri fotbalovym zapase vyjednaval s rozhodcim..
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    tituly v F1 jsou pro deti, rytirskej titul je pro chlapaky :)

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: jsem se ztratil. Kazdopadne Shumi presel po dvou mistrovskych titulech v benettonu do beckovyho ferrari, kde az treti sezonu byli konkurenceschopni a patou vyhrali. K hotovymu fakt neprisel, zato vsechny svy partaky vzdy predcil o parnik a i diky jeho zpetne vazbe a teoretickym znalostem pak vyhraval dokud nesel do docasnyho duchodu.

    Porazel Barichella (coz je pilot, kterej dokazal vyhrat z posledniho mista a to bez pomoci SC) o cely kolo. A jsem si pomerne jistej, ze to bylo prave tim, kolik casu stravil v garazi s technikama.
    KULA
    KULA --- ---
    NANUQ: pravdu máš, jsem si Tě spletl se ZDENAK, ten psal "I Schumacher měl štěstí že se dostal k Ferrari když zrovna mělo formu."
    Což je blbost, Ferrari formu nemělo a bez Schumiho by auto asi nepostavili tak dobře jako s ním.
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    MERTLAS: 2010 - 2012 - 4, 4 a 5 místo v poháru konstruktérů je podle mě průměrný výsledek.
    KULA: To teda netvrdím, právě naopak - souhlasím s tím co píše AVATAR
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    me prisel Toto vzdycky sympatickej, ale po tyhle sezone je to pro me jen hystericka ufnukana pica :)
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: takže nepřišel do hotového jak tvrdí NANUQ
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    NANUQ: no pockat... oni uplne v prumeru nikdy nebyli ne? :) mergl byl vzdycky vepredu co se motoru tyce a esi si dobre vzpominam, tak soucasny mercedes vznikl na zakladech, ktere postavil Brawn se svym Brawn GP, do kteryho v dobe vrcholu mercedes vstoupil a na vrcholu ho od Brawna koupil... takze pro me mergl nikdy nebyl tym, kterej by neco vydupaval uplne od nuly... Tim ale neshazju jejich usili!!! To v zadnym pripade :)
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    MERTLAS: Nevím, mě prostě imponuje Toto, to co dokázali nemá obdoby, podobně jako Ferrari za Schumiho éry - z průměru na vrchol a tam se držet tak dlouho, to je něco co obdivuju. Ale jak říkám, já je mám rád skoro všechny :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ANDR3E: jakou merou za ty uspechy mohl se muzeme jen domyslet, ale to, ze po nocich ladil auto (stejne jako luda treba) a pres den testoval, to je historii zdokumentovany fakt.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: a v Mercedesu ma taky nejspis podil na pozdejsich uspesich ...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: shumi se dva roky netrapil, ale usilovne makal na aute, cehoz vysledek byla dlouha dominance ferrari a vitezstvi o kolo i pred partakama. Just sayin...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    NANUQ: slusnej obrat od Ferrari k merglu... :D
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    Já si dovolím taky svůj názor na poslední závod.
    Za prvé, jsem primárně fanouškem sportu a skoro bych řekl, že mě víc baví pohár konstruktérů než řidičů. V dobách Schumiho jsem byl valký fanda Ferrari, teď mám asi nejradši Mercedes a imponuje mi Alpine, ale mám rád skoro všechny, včetně dvorního šaška Haase. Řidiči jsou mi volnější, ze současného lineupu je to třeba Vettel, Botaska, Alonzo. Kdybych si měl vybrat mezi Verstapenem a Hammiltonem, vychází mi to tak 50:50 - oba dva jsou vynikající řidiči a oba dva mají mega věcí, které mě serou.
    Když jsem sledoval ten poslední závod, musím říct že při tom posledním SC jsem si strašně přál, aby měli alespoň jedno kolo závodění a to se mi nakonec dostalo - a byl to asi největší sportovní zážitek, co jsem v životě zažil. Jestli to bylo fér nevím, ale myslím že FIA byla jasně motivována k tomu, aby bylo co nejvíc závodění na trati a tomu podřidili vše. Za mě OK; Mercedes byl v defenzivě a mohli se rozhodnout zajet do boxů; kdyby to udělali, byli by na stejných pneu jako RedBull a měli bychom zase stejný souboj v posledním kole akorát Verstapen by byl vepředu a Ham vzadu - a upřímně, myslím, že by ho Ham dal - protože ho téměř dal i na těch starých gumách. A asi bych stejně v obyváku poskakoval a přál to Hamovi, protože tvl. je to celý šampionát rozhodnutý v posledním kole posledního závodu!
    Mercedes se takhle nerozhodl (zcela pochopitelně), ale už myslím nemá smysl dělat nějaké appealy a podobně.
    Hlavní pro mě je - už dlouho jsem se takhle netěšil na novou sezónu.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    JOHN_LENON: taky malem vyhral nebyt nestastneho defektu v Baku a 2x sestreleni Mercedesem. Statisticky pred Ham vedl, takze to dopadlo tak jak spravne melo :)
    CABA
    CABA --- ---
    JOHN_LENON: Ale on přece nakonec vyhrál o průměrný parník ( cca 130 metrů ). :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    takhle to vypadá, ze mel vyhrát o parník

    KALTY
    KALTY --- ---
    VLK_PETR: Ježíš. To jsem kokot.
    Asi to bylo přání otcem myšlenky.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    KULA: Ano, na kdyby je to celé založeno :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam