• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    Behind The Charge | A Simply Lovely Season Finale With Max Verstappen and Sergio Perez
    https://www.youtube.com/watch?v=0Ml_lqhkysM
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ANDR3E: to by bylo jedno "bwah" za druhym :D
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    ANDR3E: Já se hodně těším, jak budou vypadat souboje Hamiltona s Russellem, to by mohlo být celkem vyhrocený, dost mi přišlo, že Ham hodně stál o to, aby Botasska zůstala...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    MERTLAS: ja bych ho hrozne chtel na pozavodni rozhovory s jezdcema v pristich sezonach :))
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Jsem si zas jednou uvedomil jak dlouho uz tam Lewis krouzi:) Koho uz nebavi debaty Max vs. Lewis, muze si dat treba ....Lewis a Ferdu :))

    Fernando Alonso vs Lewis Hamilton - "The Battle of The McLaren's" - 2007
    https://youtu.be/Sfz76eYA7qE
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Jezis to je takovej borec, tenhle clovek 😅😅😅 ja ho zeru 😅

    WTF1 (@wtf1official) posted on Instagram • Dec 19, 2021 at 3:04pm UTC
    https://www.instagram.com/p/CXqzaO5skgy/
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Tak asi uz je okurkova sezona... tak si dame nejaky video o tom, jak tymy v prubehu historie ochcavaly FIA a jejich predpisy:

    Driver 61 - How F1 teams can cheat the system!
    https://fb.watch/9_Oh_1ET_4/
    TOFI
    TOFI --- ---
    Neúčast na galavečeru FIA? Hamiltonovi hrozí trest – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/neucast-na-galaveceru-fia-hamiltonovi-hrozi-trest
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Todt skoncil na pozici prezidenta FIA. Momentalne ji zastava Mohammed Ben Sulayem.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    pěkná analýza
    Is Verstappen Too AGGRESSIVE? | The F1 Breakdown | Abu Dhabi GP
    https://www.youtube.com/watch?v=iJO3AhXhiXE
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Kdyby se Richtr vysral na Formuli, rozhodně by mi to nevadilo.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    KULA: Richtr je fanda Ham. On pise vse tak, ze jsou ty sympatie na jeho strane, hl. u kontroverznich rozhodnutich. Takze i kdyz se snazi napsat neutralni clanek, tak proste neutralni neni.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ZDENDAK: pod RF zakaz a hotovo a nebo s penalizacema, urcite by to vyresit nejak slo :)

    Pravidla pro predjizdeni by meli definovat jezdci s ohledem na ruzne trate a kontroverzni momenty, ktere mohou nastat a nastavaji.
    KULA
    KULA --- ---
    TOM_HOST: to jsou ale hrozný kydy.

    "V předposledním 57. kole Velké ceny Abu Dhabi 2021 ale štěstí nebylo popostrčeno" - Záleží jak komu. Určitě by bylo snažší aby 8. titul přišel v závěru nejvyrovnanějšího šampionátu tím, že se to dojede na SC. To by se to štěstí popostrčilo, to jo.

    "Bylo před očima celého světa zneužito." - Velkolepě napsaná věta ale možná kradl Richtr svačiny na základní škole, možná ne. Hotovej romanopisec a nebo škvár.

    "Nikdy před tím neviděný, překotný sled událostí, nemůže nechat nikoho na pochybách, že zahozeny byly veškeré principy logiky a základního procedurálního postupu." - Tak jelikož většina čtenářů viděla jen highlights, určitě je to věta, ve které se najdou. Zase bych ale netvrdil, že se stalo nóvum. V NASCAR každý druhý závod končí v naprostém chaosu, kdy 293 kol vozí auto v jednom kuse abych ho v posledních 7 zbouchali mezi sebou. Nejednou jsem viděl jak "lucky runner", ten, který byl o kolo zpět ale díky SC byl posunut zpět dopředu, vyhrál závod v poslední zatáčce. (Světová krádež štěstí, pozor)

    "Oukej, být Hamilton a Verstappen na stejných pneumatikách stejného stáří, dá se to ještě pochopit a po dvou dnech neřekne nikdo ani popel." - Ve formuli jedna se tomu říká boxová strategie, to to nezná, nekouká na formule?

    Richtr je teatrální kašpar, kdyby aspoň to co píše bylo nějak koherentní, ale skáče z vize do snů. Hlavně že něco napsal, úkol splněn. #ubulenka
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    LEC covid+


    tak klika, ze to nebylo minulej tyden
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    btw nedalo mi to a koukal jsem pro se Wolffovi rika Toto.... ve skutecnosti se jmenuje Torger-Christian, sam ale rika ze jeho rodice uz behem jeho detstvi poznali ze to jmeno je docela omyl, a zacli mu rikat Toto :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    MERTLAS: Toto si taky nehral na to ze neni urazenej a ze bere porazku v pohode
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    VYWERN: Zákaz oprav pod RF může být takovej diskutabilní, vzhledem k tomu že při incidentu vedoucímu k RF possibly dochází k poškození i u těch, co nekončí v úplných troskách. Pak by se udělovaly výjimky a už jsme zase u výměn z prvního kola naprasklých – ale jinak funkčních – křídel, no a ty pneu taky potřebují vyměnit, protože jsme možná mohli přejet přes uhlíkový úlomek v okolí crashe.

    Přesně definovat pravidla pro předjíždění si dovedu představit přesně takhle – s přihlédnutím ke zmatkům poslední doby ohledně vnitřní a vnější stopy, sporům kdo má kdy na kterou jaké právo a jestli ho zavřel nebo vytlačil, bylo by nově povoleno předjíždět pouze na rovinách, přičemž by předjížděný musel uhnout k bližší straně dráhy, nesměl by přílišnou rychlostí zbytečně prodlužovat předjížděcí manévr, a sprostá gesta na adresu soupeře by mohl provádět pouze neadresně a bez použití jakékoliv části rukavice, kombinézy nebo přilby. Ke vzájemnému kontaktu může dojít jedině se souhlasem obou stran a to po dobu nezbytně nutnou, pouze v zónách vyznačených nikým neurážející barvou a jakákoliv kontaktem vynucená odchylka od původní dráhy bude považována za porušení osobních práv jezdce a trestána soukromou týdenní zápůjčkou elektromobilu a vyrobeného z bambusu šetrného k vorvani pruhovanoploutvému :) Tím by byl vyjasněn i viník případné nehody a součet možností nezískaných bodů všech postižených jezdců by musel poskytnout dětem do Afriky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam