Mě se to ferko normálně líbí. Říkám jako někdo, kdo je nikdy neměl rád. Asi trefili správnej odstín červené. A ta černá tomu sekne, je to taková klasika, asi stárnu :D Tak uvidíme jak jim to pojede, jsem zvědavej jak se poprali se svojí krizí a jak z toho vyjdou. Vzhledem k mé tendenci fandit outsiderům tak není vyloučeno, že bych si pro nadcházející sezónu mohl Ferrari i oblíbit :D
Celosezónní souboj Ferrari s McL, respektive Carlos vs. Lando, bych si ale dal líbit. Pokud mi teda nebudou McL porážet moc často :D
Vždycky jsem fandil Carlosovi, což si u mě trochu pošramotil přestupem právě k Ferrari, ale tak zazlívat mu to nemůžu. Charlesovi jsem sice fandil už od GP3 a u Alfy taky ještě dobrý, ale Ferrari pak imho neustál, vlezlo mu moc do hlavy, poněkud 2p1č@vatěl a stal se mi vyloženě nesympatickým.
Jenže angažmá u Ferrari u mě způsobuje pokles sympatií prakticky u kohokoliv, takže závada je nejspíš jen na mém přijímači :D Dokonce i Kimi si tím u mě prošel a Seba jsem u Ferrari vyloženě nesnášel, což pak zcela přešlo když odešel k Astonu.
Asi nějaké potlačené nevědomé přístupy ještě z dob MSC, od kdy u mě červené kombinézy způsobují antipatie. Přechodné antipatie. Po odložení červené kombinézy pak většinou zmizí. Je ale zajímavé, že například na poli GT mi Ferrari nijak nevadí, jde jen o stáj F1...
Při vší úctě, viním z toho Michaela Schumachera.
:)