ANDR3E: Jsem viděl start live, ale právě jsem vyrážel do práce. Pak jsem měl v autě k poslechu puštěný live konec. Včera jsem si to dal celý znovu o noční pauze, ale dělal jsem při tom nějaké úpravy v kabině a v diáři a sepisoval nějaký poznámky a pak jsem zjistil, že už to skončilo. Takže díky za link na shrnutí! :D
Ta půlhodina to pojme tak akorát, bo stejně většinou zbytek odkrouží pod žlutou nebo prostojí s boxu :D Ale když zrovna nekrouží pod žlutou nebo nestojí v boxu, tak bývá na co koukat! :)
Další štace 20. března na klasickém oválu amerického střihu – Texas Motor Speedway. Sváteční to víkend – kromě F1 v Bahrajnu začne i WEC na Sebringu závodem na 1000 mil
Po očku jsem ale zvládal sledovat letošní rookies, fandil jsem Illotovi co to dlouho dával na jedenáctém místě, kde pak skončil Lundgaard.
Tatiana Calderon bohužel klasika jak ji známe, o dvě kola pozadu :D Ale budu jí fandit pořád, stejně jako v endurance. Psala že to pro ni byl zatím nejtěžší závod vůbec, navíc brutální a fyzicky namáhavý okruh. Ale spousta relevantních dat a ještě víc práce před sebou :)