• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    HANNIBALSON: ke konci sezony si ho davala :)
    HANNIBALSON
    HANNIBALSON --- ---
    ANDR3E: Nejlepší ženská z W series vs Mazepin (F3 Asian 2020)

    PEJR
    PEJR --- ---
    ANDR3E: S tim rozhodne souhlasim, ze se najdou zensky co by mazepina poheli, na druhou stranu to je zavodnik, kterej z 20 clennyho startovniho pole skonci 21.
    TOFI
    TOFI --- ---
    tohle by se vam mohlo libit, hlavne Tomikovi zejo
    I review the new Mercedes F1 car!?!
    https://www.youtube.com/watch?v=AreqZ-qGKeI
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    :))

    Danica Patrick Fights, Arguments and Temper
    https://www.youtube.com/watch?v=v9vTe3B-ly8
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    to ze zensky na nejvyssi urovni dovedou jezdit dokazala v USA Danica Patrick ktera jezdila Indy a NASCAR, nebo 7 sezon v DTM odjezdila manzelka Toto Wolffa Susie Stoddart, ktera pak byla navic testovaci jezdkyni Williamsu

    moc nechapu proc by se nemohlo najit misto pro nejlepsi zenskou z W serie napriklad, horsi nez Mazepin by rozhodne nebyla..

    Williams FW36 on track at Silverstone with Susie Wolff
    https://youtu.be/yErvwBZrPx0
    PEJR
    PEJR --- ---
    LANMANCZ: Uznavam, v soucasnoti velice kontroverzni nazor, nicmene vytrzenej z kontextu
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    PEJR: Nie, ale robit zavery z rental motokar mi tiez pride scestne :)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    Taky si myslim ze to co rikas je totalni kravina - nebavime se o nejakych random holkach z ulice ale o jednech z nejlepsich zavodnic na svete, ktere zavodi cely zivot od mala. Obecne v motosportu moc zenskych neni, ale (pokud pomineme nejake socialni vlivy) tak bych spis tipoval, ze na nejvyssi urovni to bude dano spis fyzickymi rozdily - v jakemkoliv sportu kde hraje roli fyzicka zdatnost, vytrvalost a sila budou na nejvyssi urovni zenske v nevyhode. Ostatne to je duvod proc byla zalozena W serie jestli se nepletu - protoze se jim nedarilo postupovat do vyssich kategorii.

    "zensky nejak nemaj ten samej pud sebezachovy/instinkt udelat spravny rozhodnuti ve spravnou chvili jako chlapi" - tohle je totalni nesmysl, to je stejne jako rict, zenske nemuzou pilotovat letadlo a podobne, protoze na to mentalne nemaji - to se nezlob ale to meles totalni sracky.
    PEJR
    PEJR --- ---
    JOHNEYSVK: Vychazim z toho co jsem videl na motokarach, chlapa jsme nikdy nemuseli doprovazet s krvavou pusou ze drahy ve 3. kole 1. jizdy. U zen jsem toho byl svedkem nekolikrat.. nerad bych generalizoval. Ale risk/reward na urovni f1 mi proste pro zeny nevychazi pozitivne
    PEJR
    PEJR --- ---
    JOHNEYSVK: Zavodis na okruhu proti ostatnim autum?
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    PEJR:
    "Z my zkusenosti zensky nejak nemaj ten samej pud sebezachovy/instinkt udelat spravny rozhodnuti ve spravnou chvili jako chlapi, Ne ze by nebyly zensky dost rychly, ale na urovni F1 si to zadnej sponzor asi nelajsne tam protlacit zenskou. Mlady by toho rozmlatily vic a vyjezdeny uz budou zase za zenitem+ rodina etc.."

    To mi pride ako absolutna blbost, sorry.
    PEJR
    PEJR --- ---
    ANDR3E: Bohuzel to byla typicka freak accident, tym opomel predat informace, ona nezkusena zazmatkovala a spatne to dopadlo.
    Z my zkusenosti zensky nejak nemaj ten samej pud sebezachovy/instinkt udelat spravny rozhodnuti ve spravnou chvili jako chlapi. Ne ze by nebyly zensky dost rychly, ale na urovni F1 si to zadnej sponzor asi nelajsne tam protlacit zenskou. Mlady by toho rozmlatily vic a vyjezdeny uz budou zase za zenitem+ rodina etc..

    Delal jsem na motokarach, jizdy jsme museli zastavovat jak kvuli zenskejm, tak kvuli chlapum, ale otreseny z motokar vylejzali jenom zensky. Chlapi to vzdycky dojeli pokud motokara jela dal..

    Tahle pani si to svezeni asi byla schopna zaplatit, bohuzel draz nez by chtela..

    Nechci vyznit jako nejakej sovinista, ale radsi se zmrzacim sam nez do toho natlacit zenskou.. navic v konkurenci nejspis bez sance na vyraznejsi uspech..
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEJR: co tim chce kolega rict?to je docela smutnej priklad, obzvlast kdyz pozdeji zemrela na nasledky toho zraneni, navic ale nejela zadny zavod F1
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ZDENDAK: jauvajs ale!
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ZDENDAK: proc vlastne nedali v F1 nikdy sanci zadny jezdkyni?
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Z FB "Češi v motorsportu":

    Talentovaná sedmnáctiletá pilotka Tereza Bábičková se stala účastníci seriálu Formule W Series

    Tereza doteď jezdila hlavně v motokárách. Začátkem února se účastnila testů W Series v Arizoně, kde dokázala zaujmout na tolik, že ji představitelé nabídli další testy v Barceloně začátkem března. A i tam se předvedla skvěle! Dnes tak byla Tereza představena jako jedna ze sedmnácti potvrzených závodnic letošní sezóny!

    Sezóna čítá 8 závodů a prvním bude 6.–8.května v Miami. A ještě jedna perlička, která by mohla nejen českého fanouška zajímat. V Maďarsku se o závodním víkendu F1 (29.–31.7.) pojede i F3 a W Series! Tudíž budeme mít na Hungaroringu hned dva naše závodníky – Romana Staňka a Terezu Bábičkovou!



    https://wseries.com/drivers/tereza-babickova/
    M_IKE
    M_IKE --- ---
    ANDR3E: Myslim si ze jo..
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    To je zlý, to je zlý...




    A teď se to tu pokusím od neděle celý přečíst... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam