• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    VYWERN: Ta tvoje prvni veta je velmi dobre uplatitelna na tebe :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: TOM_HOST: hele to je tezke ti neco vysvetlovat, kdyz to videt nechces. Ja driv taky fandil Mercedesu a Ham, nez zacali delat svinarny. Ale chapu a respektuji, ze nekomu to prijde fajn a fandi mu dal, uplne v pohode. Nastesti ti to ale vysvetlovat nemusim. Hlavne neni treba, tvuj nazor to stejne nezmeni, ze ano :)
    A ano, to uz tak byva, ze kdyz prijdou mladi kluci do F1, tak bouraji. Oni to kupodivu umi stejne blbe i matadori jako Ham, Alonso, Vettel aspol. Ale jasne chapu, pokud ty jsi byl v 17 totalne vyzraly frajer s mozkem zkuseneho 40tnika, tak chapu, ze neberes 17 lete kluky, co delaji chyby v silenem motorsportu s absolutnim tlakem na vysledek a ze se s tim musi nejak poprat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Jo tak … tech x desitek milionu lidi jsou stejni a vsichni mu rikaji fracek … ahaaa … to jsem treba nevedel … “moc dobre se vi” jako nejak obecne se to vi? Nebo to rika kdo? Nebo co to je zas za argument :)) kdyz prisel max do f1 tak sral na vsechny a boural do ostatnich co to slo … byl nafoukany uz v 17ti … ale ja jsem priserny ham fan tyve :)) o tom ze cerneho kluka ktereho v f1 nikdo nechtel a o jmenu hamilton do te doby nevedela ani uklizecka ve verstapenove domacnosti se tady bavit nebudem … kdo si co vydrel od piky a kdo od jine piky ;) ve wokingu tenkrat sedel chlap s koulema co videl talent co jini videt nechteli … nastesti … od piky tyve :))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Jj bottas mel primy rozkaz o sestreleni ostatnich jezdcu hkavne minout stajiveho kolegu coz se mu chirurgicky povedlo … a lujz v 290ti na silverstonu tuknul na centimetr presne maxe v zatacce aby se mu nic nestalo a max vyletel … presne tak to je … jsou to borci!! :) nevim kdo jsou “vsichni” ale pokud by to bylo o tom kdo je lepsi jezdec tak v tom poslednim zavode to o tom rozhodne nebylo … a melo se to tam rozhodnout … rozhodlo .. ale ne uplne dle pravidel … a co ze delal mergl celou tu sezonu tak spatne? Pripomen mi to prosim … ze jako lezeli s roztazenyma nohama na plazi a srali na to? Nebo ze na rozdil od maxe mel lujz wingmana na hovno a checo pomahal maxovi sec mohl? Nebo ja furt nevim co jako za realitu se tu snazime sirit?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: problem u fanousku Ham je uz jen to, ze jeho konkurenci nazyvaji hanlive frackem. Coz ukazuje spis na detinskou nevyzralost fanousku Ham a ne na to, ze by jim Ver skutecne byl. Moc dobre se vi, ze tam kde je, tak to ma vydrene a doma rozhodne na ruzich ustlano nemel.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: to se melo stat presne v tom roce, kdyz Max ziskal svuj prvni titul, kdy ve slabsim aute porazel Ham, protoze Ham na nej nemel, byt mel silnejsi auto, ale jelikoz s nikym nemusel uz par let bojovat o titul, tak trochu usnul na vavrinech. Pak mu musel pomoct Bottas sestrelenim poloviny startovniho pole, pripadne si Ham musel pomoci sam, sestrelenim Maxe :) Kazdopadne vsichni se v tu sezonu shodli, ze Max byl lepsim jezdcem, titul si zaslouzil a je dobre, ze to Mercedesu, ktery se celou sezonu snazil vyvijet tlak na FIA a Masiho, nevyslo. V Mercedesu platilo jedno, tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu, az se ucho utrhne a Mercedes si to neprohral v poslednim zavode, ale v cele sezone tim, ze delal to co delal. Mohou si za to sami :) Ale rozumim tomu, ze komplexni obrazek pro zaryte fanousky je proste problem vnimat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Btw lujz ma 7 titulu s dvema stajema … fracek ma dva a urcite to neni kvuli tomu ze ve dvanactem kole predjede lujze a ve trinactem uz mu dava 2.5s na kolo … takze ma asi slabsi auto a lujz ma mnohem lepsi a dojede druhy … ja jsem asi zaslepeny luj fan boy a nevidim narozdil od ostatnich realitu … diky :)))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Prosimte a to se melo stat kdy zhruba? V ten roknco redbull a mergl souperili o kazdy bod posleze max s lujzem? A az masi musel zakrocit a dve kola pred koncem vikendu kdy lujz cely ten vikend mel jasne navrch nad maxem vc zavodu a zastavil celou tu spanilou jizdu za 8 titulem prekrocil pravidla (o cemz uz se dnes normalne vsude hovori ze to bylo mimo regule) aby lujze zastavili a max moh vyhrat zazracne prvni titul? Prvni po tolika letech? Kolik jich mel lujz v jeho veku? Nebo myslis ten rok potom co to mergl prosral a mel snad nejhorsi auto v poli a redbull nejlepsi? Nebo kdy se to prosim stalo ze s jasne slabsim autem porazil max lujze s jasne nejrychlejsim? Ja mam dost vyzily mozek a mozna mi neco unika ale tohle bych si asi pamatoval
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ja jsem onemel :)))
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ajajajaj. 😅
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: ze Max dokazal z jasne slabsim aute porazet Ham v jasne silnejsiim aute :) a proto ma taky titul, kdezto Ham ne :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    TOM_HOST: Neřeš radši 🙄
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Ze max dokazal co presne?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: to jsi jen trochu nepochopil :) To, ze nevyhrajes bez nejlepsiho auto je fakt, az na Maxe (ktery to dokazal xkrat) a to ze muzes odjet bez chyby nejaky zavod je taky fakt :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    F1 Australia GP Reactions Impressions
    https://www.youtube.com/watch?v=Qtq-MO8fwkg
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Within the first three races of 2023, Aston Martin has already surpassed their entire 2022 points tally, achieving 65 points compared to the previous year's 55 points!
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    George Russell CAUGHT Red Bull "Sandbagging" 👀 F1 News
    https://www.youtube.com/watch?v=5_SFf-6r4yk
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    https://twitter.com/GiulyDuchessa/status/1642881408396869632

    Red Bull was 7 km/h faster than Mercedes - no Drs 🟥🟥
    RBR was 14 km/h faster than MER - Drs both cars open 🟩🟩
    RBR 🟩 was 36 km/h faster than MER 🟥
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: (Komplet highlights proběhly tady ZDENDAK)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Jen připomenu St. Pete tři týdně zpátky a strategickou bitvu mezi Grosjeanem a McLaughlinem. Sice tu není vypíchnutá celá, ale závěr stačí:

    2023 RACE RADIOS // GROSJEAN AND MCLAUGHLIN AT ST. PETERSBURG
    https://youtu.be/4juZQ-b1WdA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam