• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ANDR3E: hele ale to by perez musel byt vylozene neschopnej, kdyz nedokazal predjet ani haas. A to imo neni. Na predjeti bud vykon mas nebo ne. Zmacknout drs a zatocit volantem by urcite zvladl i checo ;)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOM_HOST: Perez je zapsklej....chvili se ted snazil aby dostal novou smlouvu a ted se zase vratil do zajetejch koleji. Rqdsi bych vedle Maxe videl nakyho mladocha
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: A nebo je tam perez pro to aby si tohle o maxovi vsichni mysleli … konspiracka jede :))

    Dobre a ted vazne … nebudeme snad verit tomu ze je max dominantni pro to ze vyzdime ze stejneho auta za zavod skoro pulminuty oproti perezovi … to by jako s mcl jezdil o 3 kola kazdy zavod? To snad ne ;) max je vyborny rychly jezdec bez debat … ale ne toto :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYWERN: tak to svalujou na pereze, no. Dva duvody k hejtu :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: Perez tak trochu ukazuje, jak je na tom RB s vykonnosti a taky vlastne ukazuje, jak je Max skvely. Sam Ver po zavode priznal, ze zavod mu vyhralo to predjeti na zacatku. Obecne to Ver ukazuje posledni roky, ze patri mezi nejlepsi a z auta dokaze vyzdimat vic, nez v nem je. Jen teda spousta lidi to nedokaze zkousnout a vse svadi porad na vykonnost auta. No tak ted uz nemohou :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Lando si dobre zazavodil, skoda toho startu, no :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    TOM_HOST: Prodej plechovek ve stredni a jizni americe je skyhigh. Navic nedela problemy a neohrozuje Maxe. Takze ho rovnou podepsali na dalsi 2 sezony. Bleah.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    TOM_HOST: jj je vtipny ja Ferari, mercedes, mclaren, všichni jezdej spolu jen u RB je rozdíl 8 míst a Checo jezdil o v zavěru 0.8 sec pomaleji na kolo než Max a to mel novější softy. v RB maj asi rádi jeho prachy jinak už by tam nebyl imho
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Co ten perez jako? To fakt redbull musi mit takoveho trageda? Dyt to je horsi a horsi … to jako fakt nemaji nikoho lepsiho tam dat?
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Russel s nima pekne vyjebal :D
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    ZDENDAK: Tady je kdyžtak výčet: https://www.racingcircuits.info/europe/france/
    Za mě - možná je to nějaká ta nostalgie, ale Magny Cours mi přišel zajímavý, i když strašně jednoduchý; takový trochu upravený Red Bull Ring. Dijon by taky mohl být fajn, ale třeba Reims nebo Pau si nedokážu představit.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Co takhle Dijon? Odehrál se tam legendární souboj Villeneuve vs Arnoux.
    idk jak by ta trať vypadala se současnými auty. Okruh je příliš krátký na regule F1 ale z IndyCar víme, že takové okruhy bývají zábava.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Otázka do pranice – maj Frantíci vůbec nějakej dobrej okruh?

    (vyjma La Sarthe, ale to jsou stejně jen silnice mezi dědinama...)

    :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Za to jak těsně to je můžou nový pravidla SC. Dřív každá další fáze SC celý pole víc a víc sekala, teď tím že se nejdřív zruší dvě ze tří SC na trati a pole se seřadí za jedním z nich + seřazení tříd a možnost dojet si do stejného kola, kdy celá tahle procedura každou SC fázi dost prodlužuje a trochu z toho dělá Ameriku, ale zase prostě v půlce závodu nejsou rozdíly mezi pozicema v kolech, ale sekundách, a na konci taky. Sdružení technických pravidel přinášející možnost týmů z americké IMSA účastnit se podniků WEC a opačně dodává úžasně široké pole a "úlitba" američtějším pravidlům SC je podle jen ku prospěchu věci 🙂
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOM_HOST: dve kola pred koncem tedy po 23,5h to vypadalo na Ferrari double
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: Kdyz ma spatnej :)) sileny!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TOFI: ten interval je jak v f1, kdyz ma ver dobrej den. Neuveritelny :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Yes!
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Ale jsou 2 a 3, to vedoucí Ferko ještě začoudí a Toyoty zas budou double, i když nebyly celou dobu vidět 😅 Ninjaaaa
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Toyoty vždcky jezdívaly spolu - v dobách své hegemonie. Teď se ale potkaly po třiadvacetiapůlhodině a vypadá to na sestrovražedný souboj 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam