• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    To DRAMA :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    AVATAR: no uvidime az veci vyjdu na povrch… myslim ze je to dost logicke riesenie zo strany mclarenu… a pokial piasty nechce hrat teamovu hru tk moze skusit inde… ale nemyslim si ze by sa niekam hnal ked ma teraz mclaren asi najlepsie auto
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RIDDIMSURFER: ja to teda chapu tak, ze melo po zavode v noci vedeni poradu (v tiskovkach rikali, ze ji planuji) a tam dosli ke stejnymu zaveru jako ja a rano se to pia dozvedel, ale co ja vim :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    AVATAR: no ako ale Lando sa aspon zachoval teamovo, alo Oscar nedostal ziaden prikaz od teamu co je este o to viacej zarazajuce ze ma taketo keci. Myslim ze sa v McLarene chysta na velku rivalitu medzi jazdcami ako kedysi Prost a Sena :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RIDDIMSURFER: "There's five laps to go. The way to win a championship is not by yourself, it's with the team. You're going to need Oscar, and you're going to need the team."

    By to meli omlacovat o hlavu obema v jednom kuse :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Oscar sa asi len tak neda! :D

    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    AVATAR: takto to presne vidim ja… no uvidime na konci sezony ci sa to Landovy podari dohnat Maxe, myslim ze ak to mclaren nevidi ze maj sancu tak su hlupy
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYWERN: ja ti rozumim a jen at zavodi, je to vetsi zabava a za to szellovi kudos. Jen to neni dobra strategie na konci sezony, kdy je jeden z jezdcu 46 bodu pozadu a jde o titul.

    Dobra strategie v tymovem duchu by byla kdyby pia zdrzoval lec a nor nabral v prvnim stintu naskok. Misto toho se malem vybourali, nor musel lec nahanet, kterej nahanel pia a dopdlo to pro mcl o pozici hur, nez mohlo, kdyby jeli strategicky.

    Tohle nema moc s teamovou dvojkou nic spolecnyho. Kdyby mel vic bodu pia, byla by spravna strategie tlacit k titulu jeho. Je to jen logika bez citu :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NANUQ: taky se to muze skarede nevyplatit. Jen landuv pud sebezachovy zabranil double dnf v prvnim kole. Jak kdyby se to nikdy nestalo :D
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    KALTY: Jako souhlasím, že je to minimálně nezvyklé, ale proč to tak vlastně neudělat. Strategie, jedeme jako tým, sbíráme týmové body, jezdci mají stejná práva a povinnosti se může v reálu vyplatit, například sponzoři jezdců na to budou slyšet spíš, než investovat do dvojky.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    AVATAR: podivej se jak s tou dvojkou dopadli Bottas, Perez apod. Pak to taky muze skoncit, ze prijdes o pohar konstrukteru, protoze toho co zadupes to proste prestane bavit jezdit.
    Mas tam moc kdyby. Mcl urcite vidi na datech, kdo jak jezdi. Pokud maji sanci oba, je dobre ze zavodi. Kdyby Pistri jezdil bidu, urcite by to Mcl nejak resil. Jenze Lando neni uplne konzistentni, proto maji stejne silneho Pistriho v zaloze a nema smysl ho jeste ted dusit. To je to same co Leclerk nebo Sainz. Taky je nechavaji jezdit oba.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYWERN: s mnohem mensi pravdepodobnosti. Uvidime na konci. Zatim mohl mit lando diky teamove strategii minimalne o 10 bodu vic, nez ma. Pokud mu to na konci sezony nebude na maxe stacit, pak se a ho mcl pripravil o titul.

    Taky to muze skoncit tak, ze ted ferrari zacnou diktovat s genialnima strategiema a lando skonci ctvrtej :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    No a jinak bojovat až do konce mohl Lewis s někým, když bylo i to druhé místo jisté...
    KALTY
    KALTY --- ---
    VYWERN: však Piastri ať jezdí, tohle jde za McL rozhodnutím
    NANUQ: ano, ale ty je můžeš nechat si vydobít to místo v první půlce závodů. Pak už ale musí přijít team. Myslet si, že Piastry sám se bude chovat týmově sám od sebe? To je přece úplná blbost. Tak to nefunguje nikde...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    AVATAR: ano ale bodove klidne vyhrat muze i ten Piastri. Vetsina tymu to dela tak, ze v momente, kdy jeden z jezdcu uz nedosahne na body tak, ze by mohl vyhrat, tak zacne pouzivat strategii jednicka a dvojka. Zvlaste pokud ma vyrovnane jezdce, kde to neni jasne od zacatku sezony. A je to jen dobre, jinak bychom se divali na sampionat 10 jezdcu a ne 20ti.
    No a je to taky na Landovi, aby ukazal, ze ta jednicka je. Zatim to neukazal dostatecne dominantne.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYWERN: to je vsechno hezky a pravda a hlavne to dela zababnejsi zavody pro nas, ale kazdej jinej team by jel na vitezstvi a na "jistotu" a je to spravne vulkanske reseni.

    Kdyz vlci nahanej korist, tak si taky nehazou klacky pod nohy, ale spolupracujou.

    Jinak kdo ma a kdo nema na to byt sampionem, to nech na bodech. Chybuje kazdej a pokud je to jedno projeti sikany bez ztraty pozice, asi bych to zas tak nedramatizoval :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NANUQ: tak nejak. Kdyby to tam nenapalil v paty zatacce a kryl landovi zada, tak by to skoncilo pro mcl nejspis 1-2.

    Tohle jde imo na hrb pia, protoze to jeho predjeti fakt papaya nebylo a nepochybuju, ze jim to pred zavodem mcl kladl na srdce, at jsou opatrni. Vsadim boty, ze byt na jeho miste max, lando by se a) branil, b) odpinknul ho do kacirku :D
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Piastri naopak vcera naprosto skvele. Uvedomte si, jak jednou zacnete delat dvojku, tak ji budete delat vzdy. Takze jen dobre, ze spolu souperi a nedavaji si tituly zadarmo. Stejne Lando tento rok na to jeste porad uplne nema. Muze ten titul ziskat, porad, ale proste dela chyby, pripadne je udela Mcl ze strategii, stejne jako vcera.
    Leclerk jel super, vcera ukazal, ze fakt umi, kdyz chce. S Ham se tam budou pekne mlatit a budete resit to same, co ted s Piastrim.
    Max vcera vyzdimal, co se dalo. Je evidentni, ze jim auto prestalo brutalne fungovat, ten propad je obrovsky.
    Mercedesy taky takove nemastne.
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    KALTY: Jako já je asi chápu a hrozně tenhle přístup respektuju; takhle si fakt můžou vychovat dva rovnocenné řidiče, kteří ví, že v mají od týmu plnou podporu. Spíš si myslím, že Piastri by měl jít do sebe, mrknout na tabulek a přijít s tímhle sám. Teamwork ftw!
    KALTY
    KALTY --- ---
    Co ale nechápu je chování McL. Jako ty pičo, když vidím, že se to RB nedaří... tak prostě jedu 100% na Landa
    Tohle můžou dělat na začátku sezony. Teď už fakt ne...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam