• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |8.4.AUS|24.4.ITA|8.5.USA|22.5.ESP|29.5.MON|12.6.AZE|19.6.CAN|3.7.GBR|10.7.AUT|24.7.FR|31.7.HUN|28.8.BEL|4.9.NED|
    |11.9.ITA|2.10.SGP|9.10.JPN|23.10.USA|30.10.MEX|13.11.BRA|20.11.UAE|
    rozbalit záhlaví
    JOHN_LENON: hele mne stacilo refreshnout stranku a imo to bylo tim, ze zrovna skoncil live prenos (sledoval jsem se spozdenim).

Jinak vsechny practice sprint i kvaldy bezely bez problemu. Ale chapu, ze kdyz to nefacha, nebudes jim posilat prachy :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    JOHN_LENON: Mě napadlo jestli to není tím že jsem zaplnil všech šest povolenejch zařízení, páč Mexiko jsem sledoval odjinud. Ale zjistil jsem, že zabírám jen čtyři. Stejně jsem to promazal, ale nemyslim že by to pomohlo, navíc to zjistím až příště, páč nefungovalo jen lajvko, záznamy jedou komplet 🤷
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: já jsem zrušil sub. Do konce sezóny to vydřžim s novou.

Na tyhle osery nemám náladu.
    P.s. f1tv mi chcipla v poslednim kole :)
    Ver paradni vykon hodnej sampiona, gz alpinu, obcas jim to vyjde a dobre jim tak. Mcl dneska nak netahly a nemely vykon na predjizdeni. A kdyz uz se povedlo, bylo to k nicelu, respektive je to stalo 4 pozice. Jediny stesti, ze sainz nedojel, jinak by to v konstruktorech bolelo.

What a mess :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    MERTLAS: To je úžasný, úžasný jak tvoje věta popisuje to co mám uplně přesně obráceně.

Nicméně – třeba Emil jednou taky začne jezdit u Ferrari a pak přestane jezdit u Ferrari a pak ho začnu mít rád :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ZDENDAK: jezdil za MCL :D

Ja vsechny jezdce, ktery jsme nemusel (sportovne) vzal na milost bud kdyz prestali jezdit (Hakkinen, Coulthard,...) nebo kdyz zacali jezdit za Ferrari :) (Kimi, Alik, Seb... a asi vemu na milost i Lujze no...). U Emila nevim nevim... :D
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    JOHN_LENON: Já kdysi nesnášel i Kimiho. Ani nevim jak se to to stalo :D
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    takovy vlajky jsem jeste na jednom podiu nevidel
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    A takhle jezdi mistri :))
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ZDENDAK: neviem osobne sa nepozname, myslim ze ani ty nie tak o picach sa tu bavit nemusime, dnes vsetkym ukazal preco je majster sveta. cely gridom si vytrel zadok :D dokonala jizda!
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    JOHN_LENON: ja to beru tak, ze ho neznam osobne a vyvozuju to jen z toho, co vidim pri zavodech a tak... je mozny, ze jako clovek mimo zavodni okruh bude v pohode... to neumim rict. Za zivot jsem poznal mnohe zname osobnosti, ktere jsou v eteru uplne nekym jinym, nez jsou v osobnim zivote, takze hodnotit charakter takle proste ndokazu... ale je to picus 🤣
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    RIDDIMSURFER: No je to piča no :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Max je fakt boss, to co dnes zajazdil je fenomenalny vykon… ano mal stastie asi tak isto ako nestastie v kavilifikacii ale ten kluk si to dnes odjazdil!
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    MERTLAS: Pica to je, ale talent mu bůh proste dal.

Charakter naopak vzal.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ZDENDAK: Jezis to jsem ho nesnášel.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    MERTLAS: Ale tak zas jako... frantíci z toho začnou radostí mávat bílejma vlajkama!
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ZDENDAK: v dobach ,kdy za Ferrari nejezdili samozrejme :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    davam si do bingo karty nazory Alpine ve symslu, ze jsou na vzestupu a ted budou bojivat o podium pokazdy... :D ikdyz to jejich umisteni dneska byla brutalni nahoda... :D
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    no nic... pet kol do cile a imho uz se nic zasadniho nestane :) dest zatim neprichazi, trat relativne usycha... VER, OCO, GAS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam