• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |8.4.AUS|24.4.ITA|8.5.USA|22.5.ESP|29.5.MON|12.6.AZE|19.6.CAN|3.7.GBR|10.7.AUT|24.7.FR|31.7.HUN|28.8.BEL|4.9.NED|
    |11.9.ITA|2.10.SGP|9.10.JPN|23.10.USA|30.10.MEX|13.11.BRA|20.11.UAE|
    rozbalit záhlaví
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOM_HOST: Strašně zvláštní pohled.
    Uz jsou záběry z toho jak jede ve Ferku na draze. Vubec si nemůžu zvyknout.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Tak jako jsem nervozni ne ze ne :)

PEJR
    PEJR --- ---
    INOX: While Pitt does do the driving in the film, he doesn't drive real F1 cars. He drives modified F2 cars. Filming took place at various racing venues, with actors undergoing extensive training for authenticity.

Tom Cruise by to dal, ale Pitt je podle me levej
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ANDR3E: imho uz nekde byly nejaky BTS k videni...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    INOX: jj, ja bych rad videl making of, radsi nez samotnej film :)
    INOX
    INOX --- ---
    ANDR3E: To by mě právě také zajímalo jestli v tom autě jel aspoň na 50%. Nemůžu si pomoct, ale prostě mu to nevěřím.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOFI: respekt ze jezdi v 61 letech F1 na takovy urovni :))
    TOFI
    TOFI --- ---
    novy trailer
    F1 (2025): Brad Pitt na závodním okruhu CZ HD
    https://www.youtube.com/watch?v=u5UaM2rSIGc
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MERTLAS: me docela prekvapilo to modry IBM za zadu na kridle, uz to asi nejsou primy konkurenti s HP, ale stejne
    GREGI
    GREGI --- ---
    tady kdyztak sestrih... byl fakt dobrej moderator, cekal bych ze f1 akce bude mnohem "zaprdenejsi"
    F1 Drivers ROASTED | The Best of F1 75 LIVE Host Jack Whitehall
    https://youtu.be/Fa6cdce7LYc
    GREGI
    GREGI --- ---
    MERTLAS: jj aspon si z toho dokazou delat prdel.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GREGI: ikdyz jsem koukal na cely to jejich video predstaveni, kde to jmeno rekli asi tak padesatkrat... tak jsem si ho nezapamatoval :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    Ale souhlas fakt hezky to je.... jinak livery zmeny nudo vsechno stejny nebo horsi

GREGI
    GREGI --- ---
    MERTLAS: myslis visa cashapp racing bulls f1 team celym nazvem?;D se tak dobre pamatuje...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    HEDIS: tak tam mas jak pest na oko ten bilej pruh s HP no... ale tak dlouho tam bilou meli, jen tam nebylo modry HP, ale cerny Marlboro no :) Za me teda asi nejhezci prekvapive becko Redbullu...
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    tel, ta livery na Ferrari není vůbec pěkná. za mě letos všechno takové nijaké
    GREGI
    GREGI --- ---
    MERTLAS: jj hlavne se uvidi co udelal kdo s autama... f1 je proste hlavne o autu top jezdci sou skillem dost vyrovnani. az na maxe samozrejme ten je o ligu jinde coz bylo videt minulou sezonu co dokazal s mid field autem.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Jako kdybych mel posuzovat jen z tohohle predstaveni, tak z redbullu a z maxe a liama fakt nic vzajemne nevyzarovalo… a vlstne ani jako z tymu…. Oproti tomu ferrari byli uvolnene pusobicim tymem… ted z mclarenu taky vyzaruje neco zajimavyho…

Ae samozrejme podle tohohle nejde posuzovat a uvidime na trati :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    MERTLAS: tak to samy doufam u red bullu, ani si nepamatuju jak to vypada kdyz sou dva redbully vedle sebe.... minulou sezonu to bylo jak kdyby meli jedno auto To ferrari bylo daleko vyrovnanejsi
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Redbull to mel slusne trapny…

A trochu jsem se bal, co vymysli Ferrari a rikal si, ze by stacilo jen predstavit skromne to auto bez velkejch picovin… za me splneno. A docela si preju, aby ten tym letos fakt slapal a aby se lujz s charlesem vzajemne doplnovali a navzajem se hnali pozitivne dopredu!
    GREGI
    GREGI --- ---
    Red bull o ligu jinde. Je proste poznat ze je to uz spis pr company nez vyrobce drinku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam