• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    KALTY: no, vsak to je taky charakter :)
    Ty ses hroznej hater, max predvadi super vykony celou svoji karieru. Na to mu clovek nemusi fandit, aby to dokazal uznat.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DRAGON: akorát že vůbec :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    DRAGON: dát do jedné věty Max a charakter. To chce odvahu :)
    Bylo vidět minulý rok, že od těch mladých let je furt stejný...
    BATY
    BATY --- ---
    INOX: A co je na nich za trest, prosím tě?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VYWERN: no vidis to a lup ho tam ;))
    MERTLAS: ja sdilim ucet se trema lidma. Nikdy nebyl problem.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    INOX: toho se prave bojim a rikam si, ze by to Liberty nemeli nejak osetreny...? jako bud to je nejakej dalsi strategickej krok k prilakani vice lidi k formuli (jakoze primeje lidi koupit tohle - je to drazsi, vydelaj mozna trochu min, ale prilaka to vic lidi, nebo to mozna maj spocitany, ze jim to vydela vic, nez ta pro verze), nebo v tom bude nekde klasicky skrytej hacek :)
    INOX
    INOX --- ---
    MERTLAS: No dle toho odkazu se to tváří, že by to mělo jet nezávisle na šesti zařízení najednou, ale těžko říct jestli to není jen na jednou koncovou IP či jiné skryté "vychytávky" Vyzkoušený to určitě není. (Nemám o tom teda žádnou zprávu)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    hele a jsme si jisti, ze to takhle bude fungovat? ze to pojede na tech x zarizenich v jednu chvili zaroven? nebude tam nekde zase zakopanej pes? ja jsem obecne k temhle sdilenim trochu skeptickej...
    INOX
    INOX --- ---
    TOFI: Já se bych se taky když tak nechal přemluvit na nějakou rozumnou slož pokud by to takhle fungovalo. Sice mám Novu, ale tak poslouchat ty komentátory je občas dost za trest. Navíc by mě zajímala vlastní volba kamer a live komunikace s jezdci.
    TOFI
    TOFI --- ---
    JOHN_BEAK: pokud budete nekdo upgradovat na F1 premium a budete mit jeden (1/6) nevyuzity slot tak bych kdyztak mel zajem, kdyztak posta, dik
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DRAGON: to nevi nikdo, proc Kalty dava minusy :) za tohle urcite dostanu taky minus :))
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    KULA: Stejně jako Ferrari to podrbali s přezouváním, šli tam o kolo později společně a vyjel pak těsně za HAM na 12. fleku. Proto byli najednou Antonelli a Hulk před nimi
    KULA
    KULA --- ---
    Tsunoda jak na konci zvhnul, to byla škoda, už jsem ho viděl okolo 5. místa a nakonec zase chvost...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREGI: přesně tak, driv to bylo vic o testosteronu, urazeni se, nadavkach, ted lidi proste jedou a focus ciste na vysledek a trenink. Driv byli schopny se do krve poprat. Nyni jsou MNOHEM vic chill.
    Nevim proc mi dal Kalty minus, rad bych slysel jeho nazor jestli mu to prijde opacne, pak ok ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jinak jak to vypadalo ze to bude vyrovnane tak to bude spis tezka dominance mclarenu:/ Pokud nekdo neprijde s nejakejma fakt dobrejma upgradama.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOM_HOST: Im rich! Dik!:D

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOM_HOST: super pro Antonelliho, jinak ale saskarna s trestama pokracuje hned v prvním zavode :/
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    Za každé vítězství McLarenu postavíme jeden pytlíček...

Doufám, že krabici od Ferrari budeme moct letos vůbec načnout ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam