• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: me prave prijde ze to bily auto ve zmeti barev docela vynikne :D
    ANDR3E: nevim, ja radsi klasiku. Bily auta jsou nudny :)

Ale me mcl delaj radost, protoze oranzovou ja rad. Navic jsem se narodil 04.81, coz jsou cisla jejich jezdcu. Proste osud :D
    ANDR3E: on mel problemy se sedackou, mel dost velky bolesti, podle vyrazu, kterej chytla jedna kamera. Asi se to podarilo serifit.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    skoda ze mel RB to bily lakovani jen na zavod v Japonsku, nechal bych ho na celou sezonu :) a Haas taky peknej

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: uvidime, ale zacatek dobrej, se sprintem 4 zavody, a 4 ruzny vitezove, resp. 3 staje na 1.miste
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: dobre se vztekal, normalne byva umirnenejsi.... stejne me pobavil Hadjar v kvalifikaci, a pak to poslal pres ty problemy do Q3 :)
    ANDR3E: je brzo, prijdou upgrady a vse bude jinak :)
    ANDR3E: sainz dneska nic moc, parkrat to bral zkratkou a boj o 15 misto asi neni v co doufal. Albon naopak ukazal svy kvality, i kdyz ty kecy v radiu byly jak kdyby mel pms :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    jinak jsem ale s letosni sezonou vic nez spokojenej, zadna dominance jednoho jezdce nebo staje :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: a s Lawsonem to jde za RB, bud ho meli rovnou nechat v juniorce nebo ho podrzet, tohle byl nedustojnej krok pro Lawsona i Tsunodu
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: na druhou stranu mu neuskodi kdyz bude rok dva bez prilisnyho tlaku jezdit ve slabsim tymu, a Ham ve Ferku byl spis takovej reklamni tah, klidne tam mohli nechat Sainze
    ANDR3E: tahle vlna novacku je fakt silna. Bea mel dostat sedacku Ham a ten mohl v klidu odejit do modniho duchodu. Pro haas je ho skoda :)

Je divny, ze ten law se tak trapi. Asi je to v hlave.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: do koho som sa ja navazal? asi kazdy vnimame realitu inak ale to je v pohode :D ty si nadavaj a urazaj lidi, ja to nemam za potrebi…
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    a doufam ze Tsunoda se posune aspon na body v pristich zavodech
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    nemely by zapadnout vykony Antonelliho a hlavne Hadjara s Bearmanem, a nakonec i Doohan celkem obstojne
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    posuneme se?:)
    KULA
    KULA --- ---
    RIDDIMSURFER: tak veselej jsi byl, když jsi se navážel do ostatních a teď ce cítíš ublíženě?
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: preco mi nadavas a mojej mame? losers je nadavka? precvic si anglictinu retarde
    KULA
    KULA --- ---
    RIDDIMSURFER: oscar & lando are losers
    Tvoje máma je loser, gumo. Už jsem to řekl konečně Tvojí řečí?
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: ja niekomu nadavam alebo som utocny? looool to skor mi pride ze s tym zacinas ty :D no nic, pardon za narusenie pohodicka v “vasem” auditku 🤦‍♂️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam