• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Yamaha sedmička týmu YART s Karlem Hanikou v posádce zítra v 15:00 odstartuje do čtyřiadvácy superbajků v Le Mans z poleposition
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: mullet rullez
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    radsi nez V10 bych v F1 uvital vic poradnejch ucesu :D
    ANDR3E: cywe lewis je vzorem vsech tech uhlazenejch slusnaku :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    tohle mi uniklo, je dobre ze tam je po odchodu Bottase nekdo kdo ma styl a neni uhlazenej slusnak jako zbytek startovniho pole :))

Lewis Hamilton má účes jako Jágr v devadesátkách! Před nedělním závodem šokoval celý paddock - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/clanek/zajimavosti-lewis-hamilton-ma-uces-jako-jagr-v-devadesatkach-pred-nedelnim-zavodem-sokoval-cely-paddock-21014635

DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREGI: jako chapu, v10 je v10. taky sem slyšel současný i starý V10, každej má něco,mne se libi i ty soucasny, no :) maj velmi specifickej zvuk, úplně to člověku vlastně ukazuje, jak uzasny to soukolí je a kam se to posunuje :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    DRAGON: sem si taky rikal dokud sem neslysel nazivo. Nejdriv te nalakaj na f2 a porsche cup. Pak ti tam poslou par starejch f1 vcetne v10 a kdyz pak nastoupi soucasna f1 tak zjistis ze vsichni predchozi znej fakt o dost lip... :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDR3E: mne se libi obecne vsechny zvuky f1 motoru, nejsem vybiravej, kazdy ma neco do sebe:)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    DRAGON: musim rict ze me tyhle bzucici motory vubec nechybej :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :)

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: jj taky mi prijde ze by na sebe radši vzalk jinou roli, treba šefa teamu :))
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    GREGI: Alika uz to asi moc nebavi :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    K soucasnym bodum: prvni 4 docela slusne natesno, Antonelli pred Hamiltonem, Stroll 10 bodu (wtf?) Alonso 0.... Sainz 1 Albon 18... :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JOHN_LENON: Dneska byl dost “nervozni” ;)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JOHN_LENON: Tohle nezestárlo dobře.
    Hezkej zavod. Pia si s Nor vymenili role, Rus predvedl perfektni zavod, Ferka jela svuj zavod a Ver aspon potrolil Gas v poslednim kole, kdyz uz mu to nejelo :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JOHN_LENON: Radsi naopak :))
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Redbull is new ferrari?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ok. Carlos na Williamsu se mi líbí víc, jak Carlos na Ferrari.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam