• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    DRAGON: no tak mi to vysvetli. Lando dela tunu chyb a proto je druhej na rostu s minimalni ztratou na prvniho a desetinou na partaka? Jo, to dava naprostej smysl. Ve fotbalu mozna.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jasně a nebo ty přestaň tolik fetovat. Přijde mi z tvých postů, že koukáš na úplně jinou F1.
    Aha, takze se nic nestalo a ty vase posty, ktery vyznely jak kdyby dostal dnf nebo se nedostal do q1, jsou nesmysl :D
    Co se stalo? Ja teda videl, ze najel na obrubnik, coz ho rozhodilo, ale ztratil tim minimum casu. A i tak byl rychlejsi, nez Pia a skoncil na druhym, coz je proste dobrej vykon. Zmenilo se neco, ztimco jsem spal? :D

Max robot je, o tom zadna, ale ve sprint q to posral zas on a to mnohem vic a takovyhle posty jsem tu necetl.

Vsichni delaj, jak kdyby byl mcl kdovijak dominantni, ale krom toho, ze oba jezdci pravidelne dojizdej na bodech, rozdil v pace je naprosto minimalni. Kdyby rb postavil dve funkcni auta, byl by sampionat vyrovnanej.

Zajimalo by me, jestli jste nekdy hrali nakou f1 hru? Kdyby jo, chapali byste, jak uzasni ti piloti jsou a jak minimalni rozdil tech 6 setin vteriny je.

Ze spis nefacepalmujete z Pia, kterej i bez "chyby" zajel o desetinu horsi cas...
    GREGI
    GREGI --- ---
    Max proste neprestane dokazovat jak dominantni je:) Lando to slusne posral... Tak zbytecny!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Lando dospej uz!!!! Fakt uz na to bylo dost casu … ale on pod tlakem furt dela takove baby chyby … ten max vepredu je proste stroj a ne clovek
    JOHN_LENON: uvidime, jestli vecer navaze na sprint kvaldu.

Ale tipuju 1 nor, 2 ver, 3 pia, 4 rus, 5 leclerc, 6 ant :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: Jak jimi řekl, Good to know.

Ten mu to vrátí, dejte na ma slova. 😂
    Kazdopadne pia predvedl zas super start. Vubec se toho neboji. Chudak Ant ale, ten si to dneska vyzral, az mi ho bylo lito :D
    TOFI: ne, ze bych mu to nepral, ale dnesni vysledky teda prozivat nebudu. Dneska to bylo takovy hazeni sipkama na slepo :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    pekne HAM
    Slusnej pocet fuckupu na tech par kol :D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak tohle byl masakr. 😂
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Slusnej slejvák. Doufam ze to nebude trvat do půlnoci. 😀
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    začínám mít toho kluka rád:)) Lewisův nástup v Miami poté, co FIA zabanovala šperky. Troje hodinky a pierc v nose :))

GREGI
    GREGI --- ---
    Ale jako jo vetsina je horsi nez origo za 23 a 24 se mi libej tyhle... Takze vlastne jen 4:D Tak 3 byly jeste uchazejici

DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREGI: Nippon RB byl naprosto luxusní :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: Bych nerekl, treba racing bulls maj ted fajn a japonskej rb byl skvelej z tech poslednich co si pamatuju, urcite by se nasly dalsi dobry:)
    AVATAR: rekord okruhu, nejmladsi pole... toto slavi jak kdyby vyhral sampionat :D
    Ant sprint pole? Fcking impressive :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam