• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Horner ma jit pry konecne do prdele, majitelum RB dochazi trpelivost s vysledky tymu
    🚨| FIA makes clear McLaren decision after major inspection — report:

— After the Miami Grand Prix, the FIA completed a detailed investigation into McLaren’s rear brake system following suspicions from rival teams about how the MCL39 was managing rear tyre temperatures. Despite thermal irregularities observed by competitors, including cold spots shown in third-party thermal images reportedly sourced by Red Bull, the FIA has ruled McLaren’s design legal.

— The concerns centered around McLaren’s method of cooling the outer surface of the rear brake drum—an area some believed might involve a regulatory loophole. Rivals questioned whether the team had found a way to maintain high brake temperatures internally while keeping the external drum surface unusually cool.

— According to reports, the FIA performed multiple in-depth checks, inspecting the braking systems, drums, and ductwork of the McLaren cars. The results found no violation of technical regulations, affirming that all elements of the system complied with current rules.

— Although no official document has yet been released publicly, it is anticipated that the FIA’s findings may be shared prior to the Emilia Romagna Grand Prix. The ruling appears to have ended speculation, confirming that McLaren’s thermal brake management strategy operates within legal parameters.
    BATY
    BATY --- ---
    MERTLAS: Dík za tip, teď jsem to dokoukal ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Na Netflixu novej dokument "The Seat"
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    GREGI: ty jsi tvrdil ze nechapes proc lezl z MB do Ferrari, tak jsem ti poslal jasny cisla o tom o kolik byl MB posledni rok pomalejší/horší auto .. no nic
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A ofiko potvrzen mlady senna :)) tedy colapinto
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    TOM_HOST: RIP Alpine
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pan briatoore je zpet :)

Alpine potvrdil, že šéf týmu Oliver Oakes rezignoval na svou pozici s okamžitou platností.

Jeho povinností se ujme Flavio Briatore.

U Alpinu je další zemětřesení.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Ani sem si nevsiml toho epic savu od albona:)
    The Rise Of Williams & Another Double-Points Weekend! | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis
    https://www.youtube.com/watch?v=o_GZ6J8hlAA
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREGI: uprimne, ja bych si taky novy Ferrari nekoupil, nejaky stary (treba Dino, ach) jo, ale to, ze nakupem stvrzujes, ze to auto nebudes nijak tunit, jinak te mohou kdykoliv vyskrtnout z whitelistu pripadne ti dalsi auto prodaji za strasnych financnich podminek, defakto to auto je tim padem porad so called jejich, protoze na nej maji nejaka prava.. tak tohle jako taky nechapu, asi si mysli, ze jsou jejich auta tak dobre udelany, ze by nikdo nemel mit pravo je menit. A to se tedy velmi pletou :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    PEPAZZ: jako myslis tu znacku co je 17 let bez titulu?:D koho zajima ze vyhrali par zavodu...
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jako u me hraje roli i to ze proste nemam rad Ferrari jako znacku. Takova elitarska smetanka italskej patolizalu. Jay Leno moc dobre vi proc mezi svejma stovkama aut nema ani jedno Ferrari a neni jedinej...
    Jay Leno on Why He Refuses to Buy a Ferrari
    https://www.youtube.com/watch?v=VUPOvcolNZg&t
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    DRAGON: Pod to se podepíšu
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám takový pocit, že ty šulini z Ferrari takovou sodu potřebují...
    Nechat si to líbit už nemusí. Není mu dvacet
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDR3E: GREGI: podle mě to prostě udělal proto, že ač je Ham celej život hodně chladně smýšlející, v klidu problémy řešící jezdec, je to pořád prostě jezdec a chtěl si splnil celoživotní sen. Ergo bych v tom nehledal moc víc než to, co sem psal: splněný klukovský sen. Já bych v jeho kůži udělal to samé: aspoň jednou v životě oblíknout červený hadry a jezdit za ně. Emocionální rozhodnutí imho :) plus ty další věci, co sem psal. Zkrátka se mu naskytlo critical window of opportunity díky všemožným proměnným, nevím, myslím si to :)

Forza Ferrari!
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    GREGI: sry ale ferrari na konci 2024 bylo fakt rychly viz :
    singapur 1st place sainz 3rd Lecrecr
    USA - 1st + 2nd
    Mexiko - 1st + 3rd
    SAo paulo - 4th
    Abu dhabi -2nd + 3rd

ted to srovnej s lonskym mercedesem a druha pulka sezony vypadala takto:

Ferrari: 3 wins (Singapore, United States, Mexico City), 8 podiums (Sainz: 4, Leclerc: 4).
    Mercedes: 2 wins (British, Belgian), 4 podiums (Hamilton: 2, Russell: 2).
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    TOM_HOST: understůd :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: we are checking :))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    PEPAZZ: tak on docela jel dycky ale potrebujes aby jel uplne :))
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    DRAGON: u Ferrari vedel ze nejde do tymu kterej bude utocit na titul, a ze jsou to Italove doufam vedel taky, takze moc nechapu to rozcarovani, kazdopadne se mi libi jeho humor ve vysilacce, zacina mi pripominat Alika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam