• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Avatar, co? von je jak koudy, ten vam proste nyx znici i kdyz ho mate v ignoru, uz sem jdu asi podesaty pocist si veci o F1 a vsechno skryty, ach jo :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    AVATAR: hahaha, ty ses fakt nejakej vyhrocenej… ani na teba nereagujem a musis odpovedat ze? ja mam k formulim hodne veci ale tebe se libit nebudou :D
    RIDDIMSURFER: argumenty po tobe stejkaj jak hovno po zdi a k formulim nic nemas? Tak to ahoooj :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: myslim ze tady nema cenu mu nic napovidat, on si jede svoju haters jizdu… nema cenu myslim
    KULA: jasne, protoze ciste se predjizdet neda.

Akorat ze vubec. Ostatni zvladaj zavodit i bez toho, aby pravidelne vytlacovali vozy ze silnice. Dokonce jim k tomu fia dala nastroj v podobe drs a pristi rok to bude jeste snazsi diky vetsimu podilu baterky / motoru.
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: To si můžou na začátku hodit korunou a nebo střihnout kámen nůžky papír
    KULA: asi videl. Ja jsem uplne klidnej. Chapu, ze si me predstavujes jak nakyho certika, ale ja lidi umim poslat do prdele, aniz by se mi zvysila tepovka :)

Rikal bych (jsem) to same. Jsem team Lauda a pokud nekdo zbytecne ohrozuje ostatni, pak to nepovazuju za klad. Zazil jsem teda jen Schumiho a i kdyz jeho jezdecky kvality nezpochybnuju, fandit jsem mu nikdy nedokazal.
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: když si mě dáš do ignoru, pořád uvidím Tvůj text viď?
    Jediný co se ti tu snažíme říct, že by Ti pomohlo to vidět trochu s klidnější hlavou. Mě by zajímalo, co by jsi tu psal o Schumacherovi, Prostovi, Huntovi, protože Max svým stylem zapadá mezi ně.
    KULA: mne pripadaj precitlivele id, ktere maji potrebu nazyvat nejlepsi piloty planety looserama (pun intended), malyma deckama atd i kdyz si to vubec nezaslouzi. Toho je dost na fb. Porad doufam, ze se nam tu podari udrzet vyssi uroven. Mit radost z neciho neuspechu je proste trapne a hloupe.

Mas neco k formulim nebo te muzu strcit do ignoru? :)
    DRSH: ja bych na nej teda ztim nesazel, jeste nas tuhle sezonu ceka dost zavodu. Nesazel bych teda ani na mcl :)
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    DRSH: Hlaska ktorou sa snazil zakryt to, ze naschval zostrelil Prosta v Suzuke :))
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: aha... TLDR:) ..imo bohužel ale i přes "fbbingo" je to vlastnost, která (a klidně to zvopáknu) z něj dělá šampiona a z Norrise ne.
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: ...a jak ti dává tvůj výkřik "BINGO" smysl, ve světle toho co tu píšeš?
    DRSH: BINGO! Dekuju :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: imo strašně přeháníš, nádych/výdych. Max je borec, racer ve všech ohledech. Kdyby chtěl třeba Lando Norris, kterej letos sedí v nejlepším autě na gridu, být mistr světa, musel by jezdit jako Max Verstappen. Ale protože to neumí, mistr světa nebude. Za to Max možná jo.
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: Zkus nějaké dechové cvičení, působíš dost přecitlivěle až hystericky.
    DRSH: jj poznal jsem to. Ja povazuju za nejlepsiho maxe. Ale proto, ze ma jedinecnej styl jizdy, neuveritelnej pace, jak v kvali tak v zavode, protoze i kdyz startuje na chvostu, konci na podiu a nedela zadne chyby.

Nevim, proc by mi to melo branit v tom, abych popsal i jeho negativni stranku.

F1 je dnes v podstate bezpecnej sport. Tuplem, kdyz si to srovnas s f1 v sedmdesatkach, kdy lidi umirali pri kazde bouracce. Tehdy ji jezdili pouze psychopati bez pudu sebezachovy, dnes takoveho mame v poli jen jednoho :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: já jen, že to je hláška Ayrtona Senny , kterýho mnozí považují za nejlepšího jezdce všech dob... just sayin
    F1 Miami 2025 🇺🇸 | Race start Norris-Verstappen
    https://youtu.be/GaLsxAxhyrQ?si=hbcz_Y0XwqqMP8ZM

Piastri lacked aggressiveness on Imola race start against Verstappen
    https://youtu.be/d0KPTXBQR9w?si=2kdjOZbO_6JiRih3

Rozdil je pouze v tom, ze ver nor vytlacil, zatimco pia ver ne. Nekdo to muze fanboysky oznacovat za ridicske umeni, ja ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam