• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: v rychlosti jsem mrkl a vetšina motorsport webů o tom píše jako o "APOLOGY", ale přesný přepis té jeho omluvy jsem nečetl... nemáš ji náhodou k dispozici?
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Myslim ze az 3.jezdec prubeznyho poradi si nezaslouzi tolik pozornosti :)
    VYWERN: zajimavy, ja bych to spis popsal jako uznani chyby. Omluva vetsinou vyzaduje projev litosti nad jednanim, coz teda max nepredvedl ani v nejmensim :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    VYWERN: tak pokud za omluvu povazujes: udelal jsem neco, co nebylo spravne, pak jo :D
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    MERTLAS: a dokonce se omluvil :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    MERTLAS: Jako posral to o tom zadna.. furt ale lepsi nez kdyz ho hamilton sestrelil ve 300. Tohle aspon nebylo nebezpecny, jen dost nevyrovnany a ocividne z nasranosti:D kazdopadne spankova deprivace good point!:D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRSH: kazdej nejlepsi jezdec sve doby mel takovy blikance ;)

Kazdopadne nechte Emila bejt... vite jaky to je mit doma cerstvy a rvouci mimino? spankova deprivace je svine... :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    ANDR3E: Hadjar musí být teď větší fanda Tsunody 🫣 než jeho rodiče
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Hadjar se musi modlit aby ho neposlali do RB
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    doufam ze to bude takhle pokracovat, Oscar s Landem si budou rozdelovat vitezstvi mezi sebou a Emil bude hystercit a produkovat dalsi faily
    DRSH
    DRSH --- ---
    DRSH: lec byl o cumak vepredu a vybiral si stopu (mimo spinavou cast trate), ktera kolidovala s ver a ten neuhnul i kdyz mel kam a nemel na tvrdych pneu sanci pozici udrzet.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DRSH: no hlavne, jak vybral ten smyk. Ale zavodni incident, trochu sli tomu oba naproti, ale ani jeden vylozene nezatocil.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DRSH: vcera to byl trochu ulet, takovy ala Ham nebo Vettel nebo Shumi nebo jini mistri predtim, kdyz jim prestalo jezdit auto. Ale bavil jsem se a vlastne to bylo super, protoze spousta podobnych situaci prave dela to vruseni a rozruch, ktery v F1 pred par lety zmizel a jen se krouzilo dokola :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    ...spíš se zeptám jestli do VERSTAPPENA podle Vás LECLERC zabočil na cílové rovince po restartu?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    HEDIS: ok tak to mi uniklo, slušný : )
    ANDR3E: ja ne, dal jsem si ho do ignoru :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: ocekavam ted slohovou praci od id RIDDIMSURFER na tema jak Emil za nic nemuze a jak jsou ostatni na nej osklivy
    ANDR3E: ony jsou to body prevazne z lonska a brzo vyprsi... staci, kdyz si to jeden zavod pohlida. Kazdopadne krasne demonstroval to, co jsem popisoval posledne. Proste je to psychopat, no.

Docela me ale pobavily ty incidenty, ktere k tomu vedly. Lcl ani Rus nemaj moc co ztratit a neuhnuli, naopak si Lcl udelal prostor. To jsou ty vyceneny zuby, ktery jsem ocekaval od Pia a jedinej zpusob, jak Ver predjet / udrzet za sebou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam