Upřímně řečeno nechápu proč to ta rejže nezvládá.
Během závodu jsem měl otevřené v F1 TV to jejich oficiální multiview. V druhé půlce závodu jsem stihnul všechny souboje. Nejen všechna předjetí co po pitstopech dělali Lewis, Ferda, a Carlos, ale třeba i souboj Stroll-Albon, když první jmenovaný konečně dojel jezdce co pitovali dřív a druhý byl na ještě čerstvějších gumách... k výměně pořadí nakonec nedošlo, ale souboj to byl.
Není to tak těžké, když máš k dispozici jak plánek okruhu kde kdo je, tak live timing kde jsou rozestupy a časy na kolo/sektor.
Rejže bude raději zabírat, jak Lando nepostupuje v souboji s Maxem, kde mezera mezi nimi je 1.5 s a rozdíl na kolo 0.1 s. Mezitím v live timingu jsou vidět jezdci, kteří mezi sebou mají 3 s, ale protože ten zadní je na červstvých gumách, rozdíl v času na kolo je 4 s.
Když já tohle stíhám zaznamenat zatímco poslouchám komentář, vysvětluju tátovi co se děje, přepojuju myš mezi dvěma počítači a překlikávám mezi dvěma Discord servery, kde diskutujeme závody s kamarády, mohl by to tým lidí dedikovaných k výběru kamer zvládnout taky, smh my head.