• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Adrian novym sefem astonu

Adrian Newey to become Aston Martin Team Principal from 2026 as Andy Cowell takes on new role

Adrian Newey to become Aston Martin Team Principal from 2026 as Andy Cowell takes on new role
    https://www.formula1.com/en/latest/article/adrian-newey-to-become-aston-martin-team-principal-from-2026-as-andy-cowell.72VRUpQWazORbiImZ4sJKx
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ted jsem dokoukal sennu na netflixu … aj slzu jsem zamack … dobre to je
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    PROCKOOP: true:))
    Ja jsem rad, aspon to bude napinavejsi. Kolik za to drive to survive asi zaplatil? :D
    Proste to hraje do karet jeho favoritovi, tak to nezpochybnujte nebo si vas najde v realu :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ten příspěvek jsem taky moc nepobral.

Zvlášť když si vzpomenu na poslední závod roku 2021… :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GREGI: Jakože v jinych seriich se pravidla neresi, protoze se nejmenuji formule? :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jestli ma nekdo problem s pravidly tak pripominam ze by se mozna bylo lepsi divat na jinou serii:))

Ve Formuli 1 slovo „formule“ znamená soubor technických a sportovních pravidel, podle kterých musí být auta postavena a závod organizován.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOM_HOST: Ale jo. Ale taky to dělat nemusí, ze?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JOHN_LENON: Moc dobre vi ze jsou v hledacku a nesmi jim dat jedinou zaminku k jakekoliv pokute … to neni vina fia ani liberty media
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    premyslim jestli Masi ted nedela kontroly aut po zavode
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    RIDDIMSURFER: Whitch is not always the case to slovo “standardní” dost devalvuje.

No, tak uvidíme, co to přinese.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    RIDDIMSURFER: ty ses mystifikator, v tvym prispevku prave pisou ze to neni standartni procedura ;)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    JOHN_LENON: je to standartna procedura, vzdy top 10 ide na test planku 🤷🏼‍♂️

JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Hele ja nejsem žádná alobalová čepička, ale tenhle výběr ke kontrole mi přijde dost zvláštní náhoda.

Pro liberty media zápletka jak hovado.

A to říkám s vědomím, že ačkoliv bych rad, aby lando vyhrál titul, tak lepší jezdec je Emil.
    TOFI: jesus :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    RIDDIMSURFER: Je to potvrdene oba McLaren su DSQ!
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    TOFI: OMG ak sa toto potvrdi… je presne to na co sme vsetci cakali :D popcorn time do konca sezony! znamenalo by to ze Lando 390, Oscar 366, Max 366
    TOFI
    TOFI --- ---
    LOL
    Pozávodní drama ve Vegas! Oběma jezdcům McLarenu hrozí diskvalifikace – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/mclaren-las-vegas-2025-diskvalifikace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam